Hjælp akutte patienter med deres tandsmerter!

Der er mange patienter, som pludselig står med et akutopstået behov for tandbehandling. Det er dog ikke altid nemt for patienterne at finde en tandlæge, som har åbent eller som kan hjælpe. Ofte ringer patienterne rundt til mange klinikker før de finder en tandlæge der kan være behjælpelig. Dermed bruger klinikkerne unødige ressourcer på telefonen og patienterne ringer mange steder forgæves. Det må derfor godt være nemmere for patienterne at få tandlægehjælp.

Hos AKUT TANDLÆGER er formålet at afhjælpe akutte patienter med deres tandkomplikationer hurtigst muligt. Langt de fleste af de patienter, som har oplevet at have tandsmerter, søger en tandlæge der kan afhjælpe med det samme. Derfor samler AKUT TANDLÆGER den ledige kapacitet hos de private tandklinikker, samt åbningstider for Tandlægevagten og andre akutte tilbud på tandlægeområdet. Udgangspunktet er, at det skal være nemt for patienterne at finde en vagttandlæge i nærheden. Det må desuden gerne være hurtigst muligt ift. at afhjælpe patienterne med tandproblemerne. 

AKUT TANDLÆGER vil være patienternes fortrukne løsning på tandproblemer.   

Er din tandlægeklinik interesseret i at modtage motiverede akutte patienter, så læs mere nedenfor eller kontakt os for yderligere spørgsmål.
"Vi har benyttet AKUT TANDLÆGER som nogen af de allerførste i Aarhus. Vi må bare sige at det fungerede super godt, og vi lynhurtigt fik mange akutte patienter ind. Det var nemt for os, vi skulle bare sørge for at give en god behandling – ganske som vi plejer."

Amela Drljevic
Klinikejer, Langenæs Tandlægerne

Hvem er AKUT TANDLÆGER?

AKUT TANDLÆGER er en formidlingstjeneste, der gør det nemt for akutte patienter at finde en omsorgsfuld og kompetent akut tandlæge i deres nærområde. Konceptet består således af dygtige tandlægeklinikker i hele landet, som alle med deres store ekspertise og rette faglighed kan være behjælpelige inden for tandlægefagets akutområde.

AKUT TANDLÆGER er stiftet af Morten Larsen og drives i tæt samarbejde med den ansvarshavende tandlæge Paulina Kempa og klinikrådgiver Mads Balslev. Ideen til formidlingstjenesten opstod da Morten og Paulina, som også driver VORES TÆNDER Tandklinik i Kongens Lyngby begyndte at få henvendelser fra patienter med akutte tandproblemer fra hele landet.

Det er i vores største interesse at akutte patienter hurtigt, nemt og i nærheden af hvor de befinder sig, kan finde en vagttandlæge, der kan tilbyde en akut tandlægetid, netop som de har brug for det.

Skal din tandlægeklinik være en del af vores akutte univers, så tøv ikke med at kontakte os. 
Udfyld nedenstående formular, så henvender vi os til dig snarest.

Hør mere

Morten Larsen

Stiftende partner

Paulina Kempa

Ansvarshavende tandlæge

Mads Balslev

Klinikrådgiver

© 2021 AKUT TANDLÆGER
Tandblegning
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram