Invisalign København – usynlig bøjle i København

 

Invisalign er en de mest populære metoder at få en usynlig bøjle i København og der er ved at være en del tandlæger der tilbyder denne service. Der er tre rigtig gode grunde til at få en tandlæge der kan arbejde med Invisalign i København fremfor den lidt ældre tandbøjle / togskinner:

  1. Invisalign er helt usynlig
  2. Det virker. Du få rettet tænderne
  3. Du kan spise lige det du har lyst til. Da de er aftagelige er det let at spise og drikkeinvisalign-københavn

 

Resultaterne taler for sig selv

usynlig-bøjle

Hvor kan du få den bedste Invisalign København?

Vi har undersøgt de forskellige tandklinikker i København ved at kigge på online anmeldelser, vurderet deres størrelse, hvor lang tid de har arbejdet indenfor feltet, og priserne de tilbyder. Det vi kom frem til var at med alt taget i betragtning er VORES TÆNDER Tandklinik i Kongens Lyngby den bedste indenfor feltet. Hvorfor lige VORES TÆNDER Tandklinik?

1. De har gode anmeldelser

2. De har meget erfarne tandlæger og kender Invisalign systemet samt andre konkurrerende systemer rigtig godt.

3. De er virkelig venlige

4. Du kan se dine resultater før du starter forløbet med en 3D visualisering / animation

5. Overvej også at få lån til tandlæge hvis det er nødvendigt. VORES TÆNDER samarbejder med DENTI – finansiering til tandbehandling

Ring direkte op til deres Invisalign specialist for at høre nærmere om dit specifikke behov.

45 87 22 61

De tilbyder gratis konsultation.

 

VORES TÆNDER Tandklinik ligger i flotte omgivelser i Kongens Lyngby og er nem at komme frem til grundet dem meget central placering. Klinikken er i 2019 kåret til Nordens Bedste Tandklinik.

 

Behandlingsprocessen

1. Tale med en udbyder af Invisalign

Din behandling begynder når du har valgt din erfarne Invisalign-uddannet udbyder, som du føler dig mest komfortabel med og planlægger at få foretaget den første konsultation om tandregulering. Da du vil mødes med denne tandlæge regelmæssig basis er det naturligvis vigtig at kemien passer sammen og I har tillid til hinanden. Grunden til at vælge den rigtige tandlæge og den rette behandlingsplan er væsentlig. Husk , at ikke alle tandlæger og Orthodontister (tandlæge med speciale i tandregulering) arbejder med Invisalign, det er vigtigt at finde en læge, der har fået den rette Invisalign uddannelse og kan vurdere dine behov og afgøre hvordan Invisalign kan hjælpe dig.
Under konsultationen vil du og din tandlæge diskutere din sag nærmere for at afgøre om du er en god kandidat til InvisalignInvisalign systemet med de usynlige plastskinner kan være den rette behandling i mange tilfælde – fra simple til mere komplekse tandretning cases. Din tandlæge vil afgøre sammen med dig om Invisalign er det rigtige for dig. 

 

2. En tilpasset behandling plan unikt tilpasset dig

Din tandlæge vil tage røntgenbilleder, billeder og indtryk af tænderne, som Invisalign vil bruge til at oprette en digital 3D-billede af dem. Fra disse billeder vil din tandlæge kortlægge en præcis behandlings plan, herunder de eksakte bevægelser af tænderne, og fortælle dig den omtrentlige varighed af behandlingen. Ved hjælp af samme teknologi vil din tandlæge være i stand til at vise dig en virtuel repræsentation af hvordan dine tænder vil flytte sig ved hver fase af behandlingen. Selvom hver sag er unik for hver patient, tager behandlingen  typisk omkring et halvt til et helt år for voksne. 

3. Modtag dine unikt fremstillede aligners baseret på din personlige behandlingsplan

Baseret din individuelle behandlings plan, er en række skræddersyede, gennemsigtige aligners derefter lavet specielt til dig. Disse aligners er lavet af en glat, komfortable, BPA-fri plastik, som ikke vil irritere dine kinder og tandkød som traditionelle metalskinner gør ofte. Bare bære dem hele dagen, og fjern dem kun når du spiser eller børster tænder og bruger tandtråd mellem tænderne. I takt med at du anvender skinnerne begynde tænderne forsigtigt og gradvist at skifte plads. Og fordi de er stort set usynlige vil de fleste mennesker slet ikke lægge mærke til du at du bærer dem.

4. Bær en ny aligner hver anden uger

Ca. hver anden uge vil du begynde på et nyt sæt af aligners og dermed gå videre til den næste fase af din behandling. For at overvåge dine fremskridt, vil du også have lejlighedsvis eftersyn med din tandlæge. For bedste resultat bør du bære dine aligners fra 20 til 22 timer pr. dag i hele dit behandlingsforløb. hvert trin, vil du kunne se hvor meget tættere du er til at have de smil, der afspejler dit sande jeg.

5. Afslør dit nye smil og sikre resultatet forbliver godt

Tillykke! Nu er det tid til at fejre. Du har nået slutningen af behandlingen og du vil smile mere end nogensinde.
Når din behandling er afsluttet kan det være en god ide at beholde tænderne i deres nye position med en retainer eller en natskinne for på den måde at beskytte det smukke nye smil du har investeret i. Spørg din tandlæge hvad der foretrækkes i dit tilfælde.
Har du brug for en