FÅ ET RENTEFRIT LÅN TIL TANDLÆGEN

BETAL DIN TANDLÆGE PÅ AFBETALING

– Denti betaler tandlægeregningen direkte = NEMT
– Rentefrit op til 7.000 kr = BILLIGT
– Få svar indenfor 1 – 2 sekunder = HURTIGT
 

Tandlæge Lån: Sådan betaler du din tandlæge med afbetaling


Denti kreditordning tilbyder et rentefrit tandlæge lån, så du allerede nu kan få lavet tænder på afbetaling. Det er både nemt og hurtigt.

Kender du det? Pludselig siger det ”kraak” inde i munden, bare fordi du kom til at bide lidt for hårdt til, og et stykke af en gammel fyldning ryger ud. Eller det gør ondt helt ind i tandroden, hver gang du vil til at drikke et glas juice eller spise noget sødt…

Fyldninger, rodbehandlinger, implantater, kroner etc. – behandlinger hos tandlægen er en nødvendig – men i mange tilfælde også alt for dyr – fornødenhed. Mange danskere bryder sig ikke alt for meget om at gå på besøg hos tandlægen, men der er ingen tvivl om, at hvis de ikke havde muligheden for det, ville det være endnu drøjere at døje. For et sundt og kvalitetsfyldt liv er tandlægens arbejde simpelthen uundværligt for os.

Når uheldet er ude, kan du have brug for at tage et lån til tandlæge øjeblikkeligt uden at skulle vente i alt for lang tid. Men når tandpinen først har sat ind, kan det være helt uoverskueligt at tage ind til banken og give sig i kast med en snak om tandlæge lån og renter sammen med din bankrådgiver. Og hvordan gør du så for at betale din tandlæge på afbetaling? Det er lige netop med dette formål, at Denti har udviklet en ordning, så du kan tage lån til tandlæge og få lavet tænder på afbetaling. Nemt og hurtigt, fra den ene dag til den anden.

Hvordan går jeg i gang?

Denti har gjort sig til specialist i at etablere billige lån i løbet af ekstrem kort tid, så du kan betale din tandlæge med afdragsordning med det samme. Proceduren er simpel og sikker for både patient og tandlæge.

 

Hvis du vil undersøge dine muligheder for at betale din tandlæge med afbetaling, skal du bare gå ind på Denti’s hjemmeside. Her kan du indtaste dit fornavn og dit personnummer og i løbet af ganske få sekunder, vil den automatiske kreditvurderingsproces give dig et forhåndstilsagn med dine personlige muligheder for at få en tandlæge afdragsordning. 

 

Hvilke tandlæger kan jeg benytte mig af med et lån fra Denti?

Rigtig mange tandlæger rundt om i hele landet har allerede tilmeldt sig Denti’s kreditløsningsordning, og du vil på hjemmesiden kunne læse en lille smule om dem alle sammen.

Hvis du alligevel skulle foretrække at bruge din egen tandlæge, som du måske allerede kender og føler dig godt tilpas ved, men ikke er sikker på om den allerede er tilmeldt ordningen, så kan du via den online formular sende en forespørgsel til en hvilken som helst tandlæge efter eget valg. Denti vil sørge for at give svaret videre til dig, så snart din valgte tandlæge har meddelt, om den vil tilbyde tandlæge afbetaling gennem Denti’s ordning.

 

Er det virkelig så billigt at tage et lån hos Denti?

Gør din tandlægeregning mere overkommelig og betal dit lån af i små bidder.

Med Denti’s kreditordning kan du forvente:

  • For beløb på op til 7000 kr. kan du få et fuldstændig rentefrit tandlægelån, som skal betales af i løbet af 6 mdr. Den eneste ekstrapris du skal betale er en etableringsomkostning på 399 kr.
  • Hos Denti har du muligheden for at betale din tandlæge på afbetaling for beløb på helt op til 50.000 kr. Her kan du forvente en fast lav rente fra 9,95% og etableringsomkostninger på 5%.

Med en tandlæge afdragsordning fra Denti er du sikker på ikke at få nogle grimme overraskelser i form af ekstra månedlige gebyrer for administration og andet. Den månedlige afbetaling trækkes direkte og helt automatisk, og du bestemmer selv om det skal ske via Dankort, VisaDankort, Visa, Visa Electron eller Mastercard.

Hvorfor er det helt sikkert at tage et tandlæge lån hos Denti?

Inden du kan betale din tandlæge med afdragsordning fra Denti, skal du videregive nogle af dine personlige oplysninger. Du kan være helt sikker på, at dine persondata ikke bliver hverken misbrugt eller eksponeret til udenforstående kilder. Takket være Denti’s sikkerhedssystem, som fungerer med det allerhøjeste niveau af SSL kryptering, er dine personlige data i helt trygge hænder.

Du kan nemt og sikkert bruge din smartphone, tablet eller computer til at logge ind på din personlige konto. Dette kan du gøre hele døgnet rundt ved hjælp af din NemID som identifikation.

Du behøver ikke at vente længere

Denti har et stort net af tandlæger rundt om i hele Danmark. Hvem ved – måske har din personlige tandlæge allerede sluttet sig til Denti’s billige kreditordning. Så kan du allerede nu begynde at nyde godt af fordelene ved en billig tandlæge afbetaling og derved en sund og kvalitetsfuld tandpleje. Gå ind på Denti’s hjemmeside og få svar med det samme. Det er både nemt, hurtigt og billigt.