AKUT TANDLÆGEHJÆLP I LYNGBY – VORES TÆNDER TANDKLINIK 

Leder du efter en akuttandlæge i Storkøbenhavn? Hos VORES TÆNDER Tandklinik tilbyder de akut tandlægehjælp. Hvad end du har flækket en tand, tabt en fyldning eller oplever andre tandproblemer er de hos VORES TÆNDER Tandklinik altid klar til at hjælpe dig med dine akutte tandproblemer. Med en akut tandlægetid risikerer du aldrig at gå rundt med tandsmerter i længere tid end højest nødvendigt. Du kan altid benytte klinikkens gode service og meget dygtige team til at få behandlet dine tandproblemer. 

Tandklinikken er placeret centralt i Kongens Lyngby, lige over for Magasin og blot et stenkast fra Lyngby Station. Tandlægeklinikken har altså den åbenlyse fordel, at den er nem at komme til, hvad enten det er i bil, bus eller tog. Det tager sågar kun 5 minutter på gåben fra Stationen til klinikken.   

Akuttandlæge uden tillæg eller vagtgebyr 

Flere patienter oplever desværre, at den akutte tandbehandling afspejles i den afsluttende tandlægeregning. Dette er dog ikke tilfældet hos VORES TÆNDER Tandklinik. De tilbyder nemlig akut tandlægehjælp helt uden tillæg eller vagtgebyr. Inden en behandling påbegyndes får du som patient hos VORES TÆNDER Tandklinik altid oplyst prisen på behandlingen. På den måde får du aldrig nogle uventet overraskelser. På samme måde kan du bedre beslutte dig for om du ønsker behandling når du kender til pris og procedure på forhånd. 

Uanset hvilke tandproblemer som forvolder dig smerter kan personalet hos VORES TÆNDER fortælle dig, hvad der er det rette at gøre, i lige præcis den situation du befinder dig i. Du kan kontakte klinikken allerede fra kl. 07.30, hvor du kan blive vejledt i din specifikke tandsituation. Alt efter dine tandproblemer vil klinikken vurdere om du hurtigst muligt skal komme ind på klinikken eller at behandlingen kan vente i et vis tidsrum. Dette afgør tandlægen for dig.  

Tillid er klinikkens vigtigste valuta

VORES TÆNDER Tandklinik er en tillidsfuld tandlægeklinik. I klinikkens navn VORES TÆNDER ligger det fælles ansvar for patienternes tandsundhed, som klinikkens medarbejdere ønsker at have fokus på. Tillid er klinikkens vigtigste valuta og derfor arbejdes der netop med tillid i alle berøringsflader med patienterne. Ydermere er det af stor vigtighed hos VORES TÆNDER Tandklinik, at patienterne er medbestemmende i behandlingsprocessen. På den måde ved du som patient hvad tandlægebesøget kommer til at koste og hvad der skal ske. Patienterne får på den måde altid et valg om behandling, hvad enten der ønskes en æstetisk flot løsning eller en funktionel løsning, som tager hensyn til pengepungen.

Kontakt din akuttandlæge hos VORES TÆNDER Tandklinik i dag! 

Akuttandlæger anbefaler VORES TÆNDER Tandklinik. Som patient hos VORES TÆNDER er det vigtigste du som patient skal huske på, at du i en akut situation kan vide dig sikker på, at du kan modtage en akut tandlægetid på klinikken i Lyngby. Hos VORES TÆNDER Tandklinik står de klar til at hjælpe dig og du kan altid få hjælp og vejledning, når du har allermest brug for det! Hvad end du er patient hos klinikken i forvejen kan du altid få den rette hjælp hos VORES TÆNDER. Kontakt klinikken i dag, hvis du har brug for akut tandlægehjælp.