BEHANDLINGER

Hos AKUT TANDLÆGER som du finder i en række byer i Danmark som fx. København, Hillerød, Lyngby og Århus udfører vi stort set alle almindelige akutte tandbehandlinger.

 

Fokus på akutte behandlinger af høj kvalitet og uden vagttillæg 

Fælles på klinikkerne er høj kvalitet i behandlingerne og faste lave priser. Du vil således ikke som patient blive opkrævet ekstra tillæg blot fordi det er akut. Hvad end du skal have udført en simpel fyldning grundet en knækket eller flækket tand eller måske få foretaget en en avanceret rodbehandling, så tager vi os god tid til at gennemgå forløbet med dig, så du ikke får nogle ubehagelige oplevelser i stolen eller på pengepungen.

 

Behandlinger der tager hensyn – tandlægeskræk

Vores behandlinger er tilpasset den enkelte patients behov og det må gerne være en positiv oplevelse at gå til tandlægen til trods for at det er akut. Har du tandlægeskræk så husk at informere herom så tandlægen kan tage ekstra hensyn og gøre hvad han/hun kan for at få dig til at glemme den.

Har du spørgsmål til en specifik behandling, er du altid velkommen til at kontakte os via den lokale by-side på akuttandlaeger.dk

Vi ser frem til at behandle dig på vores klinikker rundt omkring i Danmark!

 

Nedenunder kan du læse lidt mere om de behandlinger vi tilbyder:

 

Tandbyld

Tandblegning

Tandkrone

Tandbro

Rodbehandling

Visdomstænder

Usynlig bøjle

Retainer

Plumber = Plombe

Tandregulering

Fyldninger

Akut oplukning