AKUT TANDLÆGE ÅRHUS

Akut tandlæge
Få hjælp nu  Læs om vores privatlivspolitik.
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  VI BEKLAGER. VI HAR I ØJEBLIKKET IKKE MULIGHED FOR AT TAGE IMOD FLERE AKUTTE PATIENTER.

  VI HENVISER TIL TANDLÆGEVAGTEN PÅ TELEFON
  23 62 02 01

  Søger du en akut tandlæge Århus?

  Hos AKUT TANDLÆGER's tandlægevagt i Århus er vi altid klar til at hjælpe dig af med dine akutte tandproblemer. Akutte tandsmerter kan ingen mennesker holde for og derfor er det afgørende, at du ved hvad du skal gøre, hvis noget akut opstår.

  Hvis du har haft akut tandpine eller tandsmerter ved du med sikkerhed, hvor generende disse smerter kan være. Tandsmerter kommer af en grund og bør ikke ignoreres. I de fleste tilfælde forsvinder smerterne ikke af sig selv og derfor opfordrer vi til, at du kontakter os som vagtandlæge hurtigst muligt. Oftest når noget akut opstår er det ikke altid så nemt selv at finde løsningen på det akutte problem. Derfor er det helt okay at kontakte os, selvom du kun søger råd og vejledning i forhold til dit specifikke problem. Du er altid velkommen til at kontakte os og på den måde kan vi afgøre om du har behov for en akut tandlægetid eller om du blot har brug for råd og vejledning. Som akut tandlæge i Århus hjælper vi dig, hvis noget akut opstår.

  Vi er altid klar til at hjælpe dig - Akut tandlæge Århus

  De fleste tror at en akut tid hos tandlægen er forbundet med et ekstra gebyr på den afsluttende tandlægeregning. Dette er dog ikke tilfældet hos din akut tandlæge Århus. Hos os betaler du ikke mere selvom der er tale om et akutopstået problem. Det mener vi kun er fair! Desuden har vi lange åbningstider, som gør det muligt at imødekomme dine ønsker og behov. Så hvad enten du har brug for en morgentid eller en tid efter arbejde så kan vi imødekomme det.

  Som akut patient hos os kommer du aldrig til at skulle sidde og vente i timevis på at komme til. Du får en fast behandlingstid hurtigst muligt

  Har du brug for en akut tandlæge Århus er vi således altid behjælpelige. Vi ser frem til at hjælpe dig med lige det du har brug for!

  Stor erfaring med akut tandbehandling - Akut tandlæge Århus

  Som tandlægeklinik har vi stor erfaring med akut tandbehandling. Vores høje faglighed er din garanti for den rette behandling. Hvad end du har brug for, kan vi med sikkerhed hjælpe dig! Vores dygtige og kompetente team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter vil til enhver tid gøre deres bedste for at tilse og ikke mindst behandle dig, som har akutte problemer med tænderne.

  Hos din akut tandlæge Århus kan du altid få en akut tandlægetid, hvor du kan få hjælp til akutte tandproblemer. Hos AKUT TANDLÆGER har vi som tandlægevagt Århus den åbenlyse fordel, at klinikken med sin centrale beliggenhed er nem at komme til og har parkering uden for døren. Vi ser frem til at hjælpe dig på vores klinik i Aarhus.

  Akut tandlæge Århus priser

  Hvad koster akut tandlægehjælp? Det må siges at være gennemgående på flere tandlægeklinikker i landet, som tilbyder akut tandlægehjælp, at akutte behandlinger medfører et ekstra tillæg på den afsluttende tandlægeregning. Dette akut-gebyr bliver lagt oven i prisen på din tandbehandling. Af denne grund kan det hurtigt synes at være en meget dyr fornøjelse at blive tilset og behandlet hos en tandlægeklink eller hos den offentlige tandlægevagt, som tillægger behandlingen et gebyr. Men hvorfor betale ekstra, når du kan undgå det? Hos akut tandlæge Århus betaler du ikke mere blot fordi der er tale om en akut behandling. Det synes vi kun er rimeligt. Vi tager altså IKKE ekstra gebyr, selvom der er tale om et akutopstået behov.

  Vi udfører akutte behandlinger af høj kvalitet, hvorfor du kan have sunde tænder hele livet. Vores team af dygtige tandlæger vil altid gøre deres ypperste for, at du som patient får en god oplevelse til en fair pris. Hver behandling tager udgangspunkt i hver enkelte patient og om du er eksisterende patient eller ny patient har ingen betydning. Hos os får du en god behandling, som vil gøre dig smertefri hurtigst muligt.

  Har du brug for en akut tandlæge? Vi håber på at være din akut tandlæge i Århus!

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Det gule sygesikringsbevis
  • Kontanter eller betalingskort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Intet ekstra akutgebyr

  Normal pris uanset ugedag og tid.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram