AKUT TANDLÆGE ÅRHUS

BESTIL TID HOS TANDLÆGEVAGTEN I ÅRHUS NU
 

BLIV RINGET OP AF AKUT TANDLÆGE ÅRHUS

UDFYLD FORMULAREN – FÅ EN TID – HURTIG RESPONSTID 

15 + 6 =

OBS: Det er vigtigt at udfylde formularen selv i weekenden og på helligdage. Så får du en tid hurtigt.

TELEFONTIDER:

Mandag: 08:00 – 18:00
Tirsdag: 07:30 – 18:00
Onsdag: 07:30 – 18:00
Torsdag: 08:00 – 18:00
Fredag:  08:00 – 14:00

Weekend: efter aftale – udfyld formular

DET FÅR HOS DIN AKUT TANDLÆGE ÅRHUS:

  • Ingen ekstra gebyr for akut behandling.
  • Både akut og almindelig tandbehandling.
  • Fast Tid – Så venter du ikke i timevis
  • Gratis parkering
  • Stor erfaring med akut tandbehandling
TANDLÆGEVAGTen århus

AKUT TANDLÆGE ÅRHUS

 

Akut tandlæge Århus? I AKUT TANDLÆGER’s tandlægevagt i Århus er vi altid klar til at hjælpe dig af med dine akutte tandproblemer. Akutte smerter kan ingen mennesker holde for og derfor er det afgørende, at du ved hvad du skal gøre, hvis noget akut opstår.

Hvis du har haft tandpine eller tandsmerter ved du med sikkerhed, hvilke smerter dette kan forårsage. Tandsmerter kommer af en grund og bør ikke ignoreres. I de fleste tilfælde forsvinder smerterne ikke af sig selv og derfor opfordrer vi til, at du kontakter din akut tandlæge eller vagtandlæge hurtigst muligt. Oftest når noget akut opstår er det ikke altid let selv at finde løsningen på det opstået problem. Derfor er det helt okay at kontakte os, selvom du kun søger råd og vejledning i forhold til dit specifikke problem. Du er altid velkommen til at kontakte os og på den måde kan vi afgøre om du har behov for en akut tandlægetid eller om du blot har brug for råd og vejledning.
Hos din akut tandlæge i Århus hjælper vi dig, hvis noget akut opstår.

 

VI ER ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE DIG – AKUT TANDLÆGE ÅRHUS

De fleste tror at en akut tid hos tandlægen er forbundet med et ekstra gebyr på den afsluttende tandlægeregning. Dette er dog ikke tilfældet hos din akut tandlæge i Århus. Hos os betaler du ikke mere selvom der er tale om et akut opstået problem. Det mener vi kun er fair! Desuden har vi lange åbningstider, som gør det muligt at imødekomme dine ønsker og behov. Så hvad enten du har brug for en morgentid eller en tid efter arbejde så kan vi imødekomme det. Som akut patient hos os kommer du aldrig til at skulle sidde og vente i timevis på at komme til. Du får en fast behandlingstid hurtigst muligt.   

Har du brug for en akut tandlæge i Århus er vi således altid behjælpelige. Vi ser frem til at hjælpe dig med lige det du har brug for!     

 

STOR ERFARING MED AKUT TANDBEHANDLING

Som tandlægeklinik har vi stor erfaring med akut tandbehandling. Vores høje faglighed er din garanti for den rette behandling. Hvad end du har brug for, kan vi med sikkerhed hjælpe dig! Vores dygtige og kompetente personale vil til enhver tid gøre deres bedste for at tilse og ikke mindst behandle dig, som har akutte problemer med tænderne.   

Hos din akut tandlæge Århus kan du altid få en akut tandlægetid, hvor du kan få hjælp til akutte tandproblemer. Som AKUT TANDLÆGERs tandlægevagt i Århus har klinikken den åbenlyse fordel, at klinikken med sin centrale beliggenhed i Århus er nem at komme til og har parkering uden for døren. Vi ser frem til at hjælpe dig på vores klinik i Århus!

 

DET SKAL DU HUSKE NÅR DU SKAL HAVE AKUT TANDLÆGEHJÆLP

  • Det gule sygesikringsbevis
  • Kontanter eller betalingskort

Har du brug for en akut tandlæge? Vi håber på at være din akut tandlæge i Århus!

Vi har også en akut tandlæge i København, hvis det er det du søger.