AKUT TANDLÆGE ÅRHUS

LUKKET FOR TILGANG - VI HENVISER TIL TANDLÆGEVAGTEN

Se åbningstider for:

Aarhus akut tandlæge

Mandag:
08:00 - 17:00
Fredag:
08:00 - 15:00
Tirsdag:
08:00 - 17:00
Lørdag:
Onsdag:
08:00 - 17:00
Søndag:
Torsdag:
08:00 - 17:00
I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

Søger du en akut tandlæge Århus?

Hos AKUT TANDLÆGER's tandlægevagt i Århus er vi altid klar til at hjælpe dig af med dine akutte tandproblemer. Vores klinik ligger i hjertet af Aarhus, hvorfor vi er let tilgængelige uanset hvilken form for transportmiddel du benytter dig af. Klinikken er placeret lige over for Magasin, hvorfor det er nemt at finde parkeringsmuligheder, når du benytter os som akut tandlæge. Akutte tandsmerter kan ingen mennesker holde for og derfor er det afgørende, at du ved hvad du skal gøre, hvis noget akut opstår.

Hvis du har haft akut tandpine eller tandsmerter ved du med sikkerhed, hvor generende disse smerter kan være. Tandsmerter kommer af en grund og bør ikke ignoreres. I de fleste tilfælde forsvinder smerterne ikke af sig selv og derfor opfordrer vi til, at du kontakter os som vagtandlæge hurtigst muligt. Oftest når noget akut opstår er det ikke altid så nemt selv at finde løsningen på det akutte problem. Derfor er det helt okay at kontakte os, selvom du kun søger råd og vejledning i forhold til dit specifikke problem. Du er altid velkommen til at kontakte os og på den måde kan vi afgøre om du har behov for en akut tandlægetid eller om du blot har brug for råd og vejledning. Som akut tandlæge i Århus hjælper vi dig, hvis noget akut opstår.

Stor erfaring med akut tandbehandling - Akut tandlæge Århus

Som tandlægeklinik har vi stor erfaring med alle former for tandbehandlinger. Vores høje faglighed er din garanti for den rette behandling. Hvad end du har brug for, kan vi med sikkerhed hjælpe dig! Vores dygtige og kompetente team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter vil til enhver tid gøre deres bedste for at tilse og ikke mindst behandle dig, som har akutte problemer med tænderne. Som patient hos os bør du vide, at vi har stor fokus på vores patienter og den altid gode behandling i de bedste omgivelser.

Hos din akut tandlæge Århus kan du få en akut tandlægetid, hvor du kan få hjælp til akutte tandproblemer. Hos AKUT TANDLÆGER har vi som tandlægevagt Århus den åbenlyse fordel, at klinikken med sin centrale beliggenhed er nem at komme til. Vi er en moderne tandlægeklinik med mange års erfaring. Det betyder du altid er sikret professionelle og seriøse behandlinger til fair priser. Vi ser frem til at hjælpe dig på vores klinik i Aarhus.

Akut tandlæge Århus priser

Hvad koster akut tandlægehjælp? Det må siges at være gennemgående på flere tandlægeklinikker i landet, som tilbyder akut tandlægehjælp, at der tilføjes et ekstra tillæg på akutte behandlinger. Dette akut-gebyr bliver lagt oven i prisen på din tandbehandling. Af denne grund kan det hurtigt synes at være en meget dyr fornøjelse at blive tilset og behandlet hos en tandlægeklink eller hos den offentlige tandlægevagt, som tillægger behandlingen et tårnhøjt gebyr. Men hvorfor betale det dobbelte, når du kan undgå det? Hos akut tandlæge Århus betaler du ikke et tårnhøjt gebyr, blot fordi der er tale om en akut behandling. Det synes vi kun er rimeligt. Vi tilbyder et fast lavt gebyr uanset dag og tidspunkt.

Vi udfører akutte behandlinger af høj kvalitet, hvorfor du kan have sunde tænder hele livet. Vores team af dygtige tandlæger vil altid gøre deres ypperste for, at du som patient får en god oplevelse til en fair pris. Hver behandling tager udgangspunkt i hver enkelte patient og om du er eksisterende patient eller ny patient har ingen betydning. Hos os får du en god behandling, som vil gøre dig smertefri hurtigst muligt.

Har du brug for en akut tandlæge? Vi håber på at være din akut tandlæge i Århus!

Akut tandlæge Århus - Det får du som patient:

Som akut tandlæge tilbyder vi dig en række ting:

  • Fast lavt gebyr for akut behandling - Betal mindre hos os
  • Udvidede åbningstider - Åbent helt frem til kl. 17:00
  • Hyggelige omgivelser hvor du kan føle dig tryg og veltilpas
  • Stor erfaring med akut tandbehandling
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter

Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Det gule sygesikringsbevis
  • Kontanter eller betalingskort

Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

3 gode grunde til at vælge os
Fast lavt gebyr 399,-

Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

Åben 6 dage om ugen

Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

Omsorgsfuld behandling

Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

Behandlinger

Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
© 2021 AKUT TANDLÆGER
Tandblegning
calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram