Tandregulering

  Hvad er tandregulering?

  Hvis du oplever at dit tandsæt er uhensigtsmæssigt og skævt, kan du få reguleret dine tænder ved hjælp af en usynlig skinne. Tandregulering er et andet ord for retning af tænder og er en hjælp til dig, som ønsker et lige tandsæt. Med tiden oplever flere at tænderne rykker sig og derved kommer til at sidde skævt i munden. Dette er de fleste utilfredse og kede af, hvorfor tandregulering kan være den rette løsning for dig, som igen ønsker et smukt smil med helt lige tandrækker. Hvorvidt ens tænder er skæve eller lige kan gøre en stor forskel på, hvordan ens udseende ser ud. Uanset hvor længe du har haft skævheder på dine tænder, kan det rettes op ved hjælp af moderne tandregulering med helt usynlige plastskinner.

  Der findes flere forskellige behandlingsmetoder inden for tandregulering:

  • Invisalign - består af et antal gennemsigtige og nærmest helt usynlige plastskinner, som udskiftes på ugebasis indtil det ønskede resultat opnås
  • Clear Correct - består af et antal gennemsigtige og nærmest helt usynlige plastskinner, som udskiftes på ugebasis indtil det ønskede resultat opnås
  • Clear Smile Aligner - består af et antal gennemsigtige og nærmest helt usynlige plastskinner, som udskiftes på ugebasis indtil det ønskede resultat opnås
  • Inman Aligner - består af en bøjle som er et smalt U-formet aggregat, der ligger på bagsiden af tænderne. Denne behandlingsform er målrettet dine fortænder

  Med Invisalign, Clear Correct eller Clear Smile Aligner er det muligt at foretage større rettelser af skævheder i tandsættet. Inman Aligner bruges til formålet om at opnå lige fortænder.

  Hvilken af ovenstående behandlingsmetoder, som er den bedst egnet til dine tænder afgør du i fællesskab med din tandlæge.

  Tandregulering København

  Hvad enten du har brug for hjælp i København, Århus eller et mere nærliggende sted, så kan vi hos AKUT TANDLÆGER imødekomme dine behov. Vores tandklinikker er tilgængelige i hele landet. Som med så mange andre ting er København en by med mange muligheder. København er derfor også en by med rigtig mange forskellige tandlægeklinikker. Mange af disse klinikker tilbyder akut tandlægehjælp. Både i hverdagene og i weekenden har vi de samme lave priser, som altid! Vi hjælper dig, som har brug for akut hjælp med tandregulering.

  Hvis man derfor overvejer at finde en akut tandlæge, og der ikke umiddelbart er en tandlæge med samme service i ens omegn, er det værd at overveje en tandlæge nær København med akut tandlægehjælp.

  Tandregulering pris

  Tandregulering vurderes ofte som en større behandling. Dermed er der for de fleste også en sammenhæng mellem behandlingens større omfang og den afsluttende tandlægeregning. Det behøver dog i realiteten ikke at være noget du bør bekymre dig om. Hos flere af vores akut tandlæger tilbydes der både studierabat, tilskud samt finansiering til markedets absolut mest attraktive lånevilkår. Desuden tilbyder de fleste af vores akut tandlæger gratis forundersøgelse samt råd og vejledning, når du har aller mest brug for det!

  Hvor lang tid tager behandlingen?

  Hvor lang tid der skal estimers til behandlingen varierer fra patient til patient. Gennemsnitstiden for behandlingen er alt mellem 6 og 16 uger. I nogle tilfælde kan det dog tage længere tid alt efter den specifikke tandsituation.

  Efter behandlingen er færdigafsluttet er det vigtigt at den opnåede tandstilling fastholdes. Dette gøres ved at lime et tyndt stykke metaltråd på bagsiden af fortænderne. Denne metaltråd kaldes for en retentionstråd. Denne er livslang og opretholder det flotte og færdige resultat.

  Tandregulering akut

  Oplever du at have akut brug for hjælp med dine skinner, retentionstråd eller opstår der et helt andet problem, er du såfremt meget velkommen til at kontakte os. Hos AKUT TANDLÆGER har vi en lang erfaring med at give dig en effektiv og omsorgsfuld samt professionel behandling, du kan være helt tryg ved. Desuden har vi en bred erfaring inden for behandling af tandregulering. Har du akut brug for hjælp er vi således behjælpelige. Du er også altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning samt tidsbestilling. Vi er altid klar til at hjælpe dig af med dine akutte tandproblemer!

  Kontakt os i dag og bliv afhjulpet dine akutopstået problemer!

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram