OM AKUT TANDLÆGER

 

AKUT TANDLÆGER er en formidlingstjeneste, som gør det nemt at finde en omsorgsfuld og kompetent vagttandlæge i dit nærområde. Vi har formået at samle nogle af landets dygtigste tandlægeklinikker, som alle med deres store ekspertise og rette faglighed kan være behjælpelige inden for tandlægefagets akutområde. Det er ønsket at du hurtigt, nemt og i nærheden af hvor du befinder dig kan finde en tandlæge, der kan tilbyde en akut tandlægetid, netop som du står og har brug for det.

AKUT TANDLÆGER er stiftet af Morten Larsen og drives i tæt samarbejde med den ansvarshavende tandlæge Paulina Kempa. Ideen til formidlingstjenesten opstod da partnerne, som også driver VORES TÆNDER Tandklinik i Kongens Lyngby begyndte at få henvendelser fra patienter med akutte tandproblemer fra hele landet.

”Vi syntes at det var ærgerligt, at vi ikke var i stand til at hjælpe folk, som havde ondt i tænderne fordi den fysiske afstand blot var for stor for patienterne. Vi hjalp så godt vi kunne over telefonen i forhold til at holde patienterne smertedækket og fandt så efterfølgende en tandlægeklinik i nærheden, som kunne hjælpe patienterne med at udføre selve behandlingen.”
Ansvarshavende tandlæge Paulina Kempa

I dag hjælper vi rigtig mange patienter med at finde en akut tandlægetid i nærheden af hvor de opholder sig. Tjenesten drives også ud fra tandklinikken i Lyngby og drives derfor i et fagligt miljø.

”Det er vigtigt for formidlingen af kontakten mellem tandlæge og patient, at vi tilhører et fagligt miljø og fx ikke kobler AKUT TANDLÆGER’s callcenter af klinikken i Lyngby. På den måde kan vi hele tiden have tandlæger med flere forskellige ekspertiser ind over og på den måde tilbyde den rette vejledning. Vi er glade for at vi i 9 ud af 10 tilfælde lykkes med at finde en akut tandlægetid samme dag.”
Stiftende partner Morten Larsen  

5 gode grunde til at vælge AKUT TANDLÆGER

Der er en lang række gode grunde til at vælge os, som din foretrukne akut tandlæge. Nedenfor har vi oplistet fem gode grunde til at vælge os:

  • Ingen ekstra gebyr for akut behandling.
  • Fast tid – Så venter du ikke i timevis.
  • Lange åbningstider.
  • Stor erfaring med akut tandbehandling.
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk.

 

Landets bedste akut tandklinikker samlet på ét sted!

Et akut behov for tandlægehjælp kan opstå på alle timer af døgnet. Derfor er det rart at vide, at den nødvendige behandling og hjælp kan tiltræde, hvis dette pludselig er en nødvendighed. Akut tandpine eller andre former for tandproblemer er afhængige af at blive behandlet hurtigst muligt. Dette prøver vi på bedst mulig vis at imødekomme hos AKUT TANDLÆGER ved at have lange åbningstider både i hverdagene og weekenden. Akut behandling disse dage pålægges ikke ekstra tillæg eller gebyr. Så har du akut behov for en tandlæge er du altid meget velkommen til at kontakte en akut tandlæge i nærheden af dig. Vores største interesse er at hjælpe dig med dine akutte tandproblemer og i fællesskab finde frem til en løsning, der sikrer, at du bliver smertefri hurtigst muligt.

Om du bor i København, Aalborg, Århus, Odense eller i en mindre omkringliggende by har ingen betydning, hvis du skal have akut tandlægehjælp. Hos AKUT TANDLÆGER har vi fundet landets bedste tandklinikker, som tilbyder akuthjælp inden for de præmisser, som vi finder vigtige i valget af akut tandlæge. Du får således, uanset landsdel, en tandlægeklinik, som tilbyder både lange åbningstider, billige priser samt landets mest kompetente og erfarne behandlere. Hos AKUT TANDLÆGER får du høj faglighed, serviceniveau og kvalitet til billige priser. 

 

Tryg og tillidsfuld oplevelse

Selvom der er tale om et akut tandproblem så er det vigtigt for os, at du føler dig veltilpas og tryg ved et besøg hos en af vores tandlægeklinikker. Det skal således aldrig gå hen og blive en påskyndet oplevelse, når du besøger akut tandlægen. Vi ved gennem vores lange erfaring inden for det akutte univers, at det ofte er når tingene går lidt for stærkt, at det kan gå hen og blive ubehageligt at ligge i tandlægestolen. Af denne grund afsætter vi rigtig god tid til både information og behandling, når du besøger os. Hos AKUT TANDLÆGER uarbejder vi altid et prisoverslag inden vi går i gang. Det gør vi fordi vi gerne vil levere en ærlig og samvittighedsfuld tandbehandling, hvor du på forhånd ved hvad tandlægebesøget kommer til at koste og hvad der skal ske. Hos os kender du altså altid til pris og procedure på forhånd. Der er dermed ingen uventede overraskelser, hvis du benytter os som akut tandlæge. 

 

Vi udfører alle former for tandbehandlinger 

Uanset hvilken akut situation du måtte stå i kan vi hjælpe dig. Vi udfører alle former for tandbehandlinger, hvorfor vi ved at vi også kan være dig behjælpelig i din specifikke tandsituation. Grundet vores lange erfaring har vi stor ekspertise og viden inden for alle former for tandbehandlinger, store som små. Hos AKUT TANDLÆGER kan du således altid få den rette behandling udført at nogle af landets dygtigste behandlere inden for deres fag. 

 

Blandt de billigste akut tandlæger i landet 

Det er gennemgående hos flere tandklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp, at der tillægges et akut-gebyr oven i prisen på den akutte tandbehandling. Dette gør sig ligeledes gældende hos den offentlige tandlægevagt, hvor prisen tillige afspejler et ekstra gebyr. Således kan det hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis noget akut opstår. På den måde kan det således godt betale sig at finde frem til den rette akut tandlæge, hvorfor du som patient kan opnå en større økonomisk besparelse. Som patient hos AKUT TANDLÆGER betaler hverken akut-gebyr eller andre former for tillæg. Tværtimod. Takket være gode indkøbsaftaler hos vores leverandører kan vi holde priserne nede, så du i gennemsnit ikke kommer til at betale mere hos os end hos andre klinikker. Faktisk skal det helst være en lille smule billigere for dig at benytte os, som din foretrukne akut tandlæge. 

 Vi finder den rette løsning for dig i fællesskab med udgangspunkt i dine ønsker.