Privatlivspolitik

    Introduktion
    Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

    Cookies
    Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

    Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

    Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

    Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

    • vorestaender.dk
    • tandlaegernerisskov.dk
    • langenaes.dk

    Vi benytter aftaler med tandlæger (Herefter omtalt som samarbejdspartnere) på vores website. For at vi kan få betaling for de reklamer vi benytter sker der et opkald bliver du viderestillet til en tandlæge. Oplysningerne bruges udelukkende til dette formål. Vi har givet vores samarbejdspartnere lov til registrere, opbevare og behandle de nævnte data i overensstemmelse med deres persondatapolitik.

    Cookiedeklaration
    Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

    Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

    Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

    Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

    Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

    Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

    Dit samtykke gælder for følgende domæner: dev.akkuttandlaeger.dk

    De cookies, der bruges på vores hjemmeside, er grupperet i følgende kategorier.

    Nedenstående liste beskriver de cookies, der bruges på vores websted.

    CookieBeskrivelse
    Nødvendig
    viewed_cookie_policyCookien indstilles af GDPR Cookie Consent-pluginet og bruges til at gemme, om brugeren har givet sit samtykke til brugen af ​​cookies eller ej. Den gemmer ikke personlige data.
    cookielawinfo-checkbox-necessaryDenne cookie indstilles af GDPR Cookie Consent plugin. Cookies bruges til at gemme brugerens samtykke til cookies i kategorien '' Nødvendigt ''.
    cookielawinfo-checkbox-advertisementCookien indstilles af GDPR-cookie-samtykke til at registrere brugertilladelsen for cookies i kategorien '' Annoncering ''.
    cookielawinfo-checkbox-performanceDenne cookie bruges til at holde styr på, hvilke cookies brugeren har godkendt til dette websted.
    cookielawinfo-checkbox-analyticsDisse cookies er indstillet af GDPR Cookie Consent WordPress Plugin. Cookien bruges til at huske brugerens samtykke til cookies under kategorien '' Statistisk ''.
    Uklassificeret
    _gat_UA-79245433-1Ingen beskrivelse
    cookielawinfo-checkbox-otherIngen beskrivelse
    cookielawinfo-checkbox-functionalIngen beskrivelse
    Statistisk
    _gaDenne cookie installeres af Google Analytics. Cookien bruges til at beregne besøgende, session, kampagnedata og holde styr på webstedsbrug til websteds analytiske rapport. Cookies gemmer oplysninger anonymt og tildeler et tilfældigt genereret nummer for at identificere unikke besøgende.
    _gidDenne cookie installeres af Google Analytics. Cookien bruges til at gemme information om, hvordan besøgende bruger et websted og hjælper med at oprette en analyserapport om, hvordan wbsite klarer sig. De indsamlede data inklusive antallet af besøgende, kilden, hvor de kommer fra, og siderne blev vist i en anonym form.

    Personoplysninger

    Generelt
    Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

    Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

    Sikkerhed
    Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

    Formål
    Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

    Periode for opbevaring
    Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

    Videregivelse af oplysninger
    Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alders segment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

    Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

    Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

    Indsigt og klager
    Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til akuttandlaeger@gmail.com.

    Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

    Udgiver
    Websitet ejes og publiceres af:

    AKUT TANDLÆGER ApS

    CVR 42 06 74 74

    Administration
    Lyngby Torv 2, 1. th
    2800 Kongens Lyngby
    CVR: 42 06 74 74
    +45 42 50 22 61
    adm@akuttandlaeger.dk
    © 2020 AKUT TANDLÆGER
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram