Tandlæge akut tid

  Har du søgt tandlæge akut tid? Akutte tandproblemer kan opstå i alle døgnets timer, således også uden for din tandlæges normale åbningstid. Uagtet hvor flittig du er med din tandbørstning, kan det ikke udelukkes, at du på et tidspunkt vil komme til at opleve smerter i enten kæber, tænder eller tandkød. Smerterne kan opstå af mange forskellige bagvedliggende årsager. Det er netop årsagen til dine akutte tandsmerter, som er vigtig at identificere. Som ikke-fagperson kan det være meget svært selv at finde frem til smerternes årsag. Det er her akut tandlægen kan være dig behjælpelig. I tilfælde af akutopstået tandpine eller anden form for generende tandsmerter, kan du benytte dig af vores gode service. Uanset om du bor i Århus, Odense, Aalborg eller København kan vi tilbyde dig en akuttandlæge i nærheden. Ved akutopståede tandproblemer er det sjældent en god idé at vente med at blive tilset. Kontakt akuttandlægen i dag og bliv smertefri.

  Hvornår kan jeg kontakte tandlægen og få en akut tid?

  Du kan altid komme i kontakt med os – alle ugens dage. Du kan bestille tid eller søge råd og vejledning hos en af vores tandlæger, som vil vejlede dig i forhold til din specifikke tandsituation. Ud fra din specifikke situation vil akuttandlægen vurdere, om du har brug for akut tandlægebehandling med det samme, eller om behandlingen eventuelt kan vente til dagen efter.

  Uheld kan forekomme på alle tidspunkter, og du kan derfor have brug for en tandlæge i alle døgnets timer, også i weekender og helligdage, hvor det er svært at finde en tandlæge, som har åbent. Her er det vigtigste du bør huske på, at vi hos AKUT TANDLÆGER har åbent og kan tilbyde dig en akut tid, når du har brug for det.

  Akut tandlæge lørdagsåbent

  Som akut tandlæge tilbyder vi en ekstra service ved at fungere som en form for tandlægevagt. Dette er gældende både i hverdagen og om lørdagen. Modsat andre steder tillægger vi ingen yderligere weekendtillæg på priserne. Det vil sige, at vi tilbyder akutte tandlægebehandlinger om lørdagen til de samme billige priser som i hverdagene.

  Med tandproblemer som eksempelvis tandpine, tæller hver en time, og det kan være urimelig lang tid at vente på tandlægehjælp fra fredag aften helt frem til mandag morgen. Af denne grund har vi åbent om lørdagen, hvor vi tilbyder akutte tider, så et dyrt besøg hos tandlægevagten eller en smertefuld weekend kan undgås.

  Fokus på tandlægeskræk

  Tandlægeskræk er meget normalt blandt danskerne, og det er ikke noget, som du skal være bange for at fortælle akuttandlægen, at du har. Det kan være du finder det lidt svært at ringe til akuttandlægen, når uheldet er ude, da det er en ukendt person. Derfor bør du vide, at vi har fokus på tandlægeskræk. Alle vores behandlere er vant til at behandle patienter med fokus på at give en god og tryg oplevelse, også under uheldige omstændigheder.

  Det er rigtig vigtigt, at du kontakter akuttandlægen, når uheldet er ude. Tænk altid på at akuttandlægen ønsker at være dig behjælpelig. Har du tandpine eller på anden måde behov for akut tandlægehjælp, bestræber vi os altid på, at du kan få en tid til behandling samme dag.

  Hvornår skal jeg kontakte tandlægen akut?

  Vi anbefaler ikke, at du går rundt med smerter, så hvis du oplever vedvarende smerter i din tand eller mund, bør du straks kontakte os. På den måde kan vi foretage en professionel vurdering af situationen og hjælpe dig på bedst mulig vis.

  En begyndende murren eller isning kan være starten til et alvorligt tandproblem. Det er derfor vigtigt at reagere, så snart du bliver opmærksom på ændrede forhold. Kontakt os hellere en gang for meget end en gang for lidt, så vi har mulighed for at tage problemerne i opløbet. Tandlæge akut tid? Vi ønsker således at være dig behjælpelige, når du har brug for det!

  Det tilbyder vi hos AKUT TANDLÆGER:

  • Fast lavt gebyr
  • Fast tid – Så venter du ikke i timevis
  • Udvidede åbningstider
  • Hyggelige omgivelser
  • Stor erfaring med akut tandbehandling
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter

  Har du brug for en tandlæge, som tilbyder akut tid er du således meget velkommen til at kontakte os. I fællesskab kan vi finde en behandlingstid. Hvis du blot ønsker råd og vejledning kan vi også imødekomme dette. Vi deler meget gerne ud af vores erfaring for at afhjælpe dig dine akutte tandproblemer. Uanset om du er tilknyttet klinikken eller ej er du meget velkommen til at kontakte os.

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram