Fjerne visdomstand pris

  fjerne visdomstand pris

  Fjerne visdomstand pris? Som med alle andre tandbehandlinger sættes prisen individuelt efter din specifikke tandsituation, hvorfor det er svært at udregne en specifik pris før tandlægen har set dig til en tandkonsultation. Nedenfor ønsker vi at besvare de mest gængse spørgsmål angående visdomstænder, de smerter der kan være forbundet med frembruddet samt gode råd fra tandlægen. Har du yderligere spørgsmål eller brug for specifik råd og vejledning, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vores største interesse er at hjælpe dig med dine tandgener.

  Tandpine i en visdomstand

  Tandpine er en af de værste smerter vi mennesker kan udsættes for. Smerterne kan være uudholdelige, og den rette tandpinehjælp er helt afgørende for at lindre dine smerter. At have tandsmerter i eller omkring visdomstænderne er desværre almindeligt. Oplever du smerter omkring dine visdomstænder, eller har du slem tandpine i eller omkring området ved din visdomstand, kan du blive klogere på, hvordan du får den rette hjælp, samt hvad du eventuelt selv kan gøre.

  Jeg har smerter - Hvad kan jeg selv gøre?

  Hvis du har tandsmerter er det bedste råd at søge tandlægehjælp hurtigst muligt. Hvis dit tandkød omkring én eller flere visdomstænder er hævet og ømt, så kan det hjælpe at skylle munden med klorhexidin mundskyl. Dette kan købes i håndkøb på apoteket. Du kan også få dette udleveret efter behandling hos akuttandlægen. Klorhexidin er bakteriedræbende og modvirker betændelse i tandkødet omkring visdomstænderne.

  Det er dog yderst vigtigt, at du ikke bruger klorhexidin i mere end én til max to uger ad gangen. Dette fordi det kan påvirke bakteriebalancen i mundhulen samt give smagsforstyrrelser og misfarvninger på tænderne.

  Har du yderligere symptomer såsom feber eller hævelse i halsen anbefaler vi at du kontakter din tandlæge hurtigst muligt. Har din egen tandlæge ikke åben, er vi til din rådighed. Du kan læse meget mere i afsnittet nedenfor.

  Erfaren akut tandlæge - Lad os hjælpe dig!

  AKUT TANDLÆGER blev stiftet på baggrund af den store efterspørgsel, der var for akutte tandbehandlinger. Det har vi forsøgt at efterleve med vores koncept om akut tandlægehjælp i hele landet. Vi har de dygtigste tandlæger tilknyttet, hvorfor din behandling er sikret den bedste kvalitet. Dette er uanset hvor i landet du befinder dig.

  Et akut behov for tandlægehjælp kan opstå på alle timer af døgnet. Derfor er det rart at vide, at den nødvendige behandling og hjælp kan tiltræde, hvis dette pludselig er en nødvendighed

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi åbent i ydertimerne både i hverdagene og weekenden, hvor langt de fleste andre tandlægeklinikker holder lukket. Så har du akut behov for en tandlæge er du altid meget velkommen til at kontakte en akut tandlæge i nærheden af dig. Vores største interesse er at hjælpe dig med dine akutte tandproblemer og i fællesskab finde frem til en løsning, der sikrer, at du bliver smertefri hurtigst muligt.

  Fjerne visdomstand pris - Tandlæge priser

  Fjerne visdomstand pris? Hvis en visdomstand skal fjernes kan dette foregå på to måder. Enten via en simpel tandudtrækning eller ved operativ fjernelse af tanden. Ved simpel tandudtrækning er det en forudsætning, som det ligger i ordene, at tanden er simpel at trække ud. I langt de fleste tilfælde vil tanden volde lidt besvær, hvorfor den nødvendige behandling vil være en operativ fjernelse af tanden.

  Fjerne visdomstand pris? Prisen for en operativ behandling er af gode grunde en større økonomisk omkostning, end hvis tanden blot kan trækkes ud. Uanset hvilken behandling, der vil være den bedste i dit henseende kan du opnå tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark. Du kan læse meget mere om fordelene ved at være medlem.

  Behandlingen trin for trin

  Før behandlingen tager tandlægen et røntgenbillede for at afgøre, hvordan tanden og især roden ligger i kæben. Efterfølgende vil tandlægen vurdere om tanden skal trækkes eller opereres ud. Det kan være vanskeligt at fjerne en visdomstand, hvorfor tandlægen være helt sikker på hvordan den skal fjernes. Inden behandlingen går igang vil du få et individuelt prisoverslag som præsenterer både procedure og pris. På den måde vil du vide hvad det vil koste at få fjernet din visdomstand, samt hvordan det vil foregå.

  Under behandlingen vil du kunne fornemme, at der bliver arbejdet i din mund. Det er dog vigtigt for os at sige at vi imødekommer alle ønsker og behov under en behandling. Døjer du således med tandlægeskræk eller har specifikke ønsker til hvordan behandlingen skal foregå, vil vi gøre alt hvad vi kan for at imødekomme dine individuelle ønsker.

  Operativ fjernelse af visdomstand

  Hvis røntgenbillederne viser, at din visdomstand skal opereres ud. Vil dette ske under lokalbedøvelse. Når du er bedøvet kan behandlingen begynde. Tandlægen lægger et snit og skubber tandkødet til side for at komme ned til kæbebenet. Ofte må der fjernes lidt af kæbebenet for at få adgang til visdomstanden. Tanden må i mange tilfælde deles i mindre stykker, før den kan fjernes. Såret lukkes til sidst med et par sting.

  En operativ tandudtrækning er en større behandling, hvorfor det kan være svært at udføre behandlingen ved en akut tandlægetid. I de fleste tilfælde vil processen således være, at du ved en konsultation hos akuttandlægen bliver undersøgt, får taget røntgenbilleder og ikke mindst smertedækkes. Tandlægen vil desuden lave en behandlingsplan, hvor både procedure og pris vil fremgå. Hvis ønsket er at behandlingen skal foretages af din egen tandlæge sender vi blot din journal og røntgenmateriale til din tandlæge efter behandlingen. Er ønsket at vi som erfaren akut tandlæge skal foretage behandlingen, hjælper vi dig med at finde en tid, hvor en af vores kompetente tandlæger vil tage hånd om dig og dine tænder og udføre behandlingen af højeste kvalitet. Uanset dine ønsker og behov er vi til for at hjælpe dig!

  Gode råd efter behandlingen

  Når en visdomstand er blevet fjernet skal såret have ro. Det er derfor vigtigt at du ved, hvad du bør gøre for at passe bedst muligt på det udsatte område.

  • Undgå at være fysisk aktiv det første døgn
  • Sov med hovedet højt det første døgn
  • Pas på såret og undgå at røre i det pågældende område
  • Tag smertestillende tabletter
  • Spis forsigtigt og tyg i den modsatte side af, hvor visdomstanden er blevet fjernet - Vent med at spise til bedøvelsen er aftaget
  • Hold rent. Det er vigtigt at holde rent ved at børste tænder, men du skal ikke børste omkring såret. Som en hjælp til at holde såret rent kan du skylle munden med klorhexidin 0,12 %, indtil trådene er fjernet
  • Lyt til din tandlæges anbefalinger

  Er du det mindste i tvivl om hvordan du skal behandle området efter din behandling bør du altid søge råd og vejledning hos tandlægen.

  Undgå smerter i din visdomstand

  Det bedste råd for at undgå smerter i én eller flere visdomstænder er at holde rent i det pågældende område. Dette gør sig også gældende imens, tænderne er på vej op igennem tandkødet.

  Det er ofte her, smerten opstår. Når din visdomstand først har lavet hul fra dens hule, hvor den har ligget i hi og ud til mundhulen, hvor de andre tænder sidder, så kan madrester og bakterier ophobe sig under tandkødet omkring visdomstanden.

  For at forebygge smerter anbefales det, at du børster grundigt omkring din visdomstand. Du må også børste på tandkødet, som ligger henover din visdomstand. Det kan hjælpe den med at bryde igennem det sidste tandkød og komme helt på plads. Hvis du har spørgsmål til din børsteteknik er du meget velkommen til at søge råd og vejledning hos os. Vi hjælper dig gerne til det rigtige tandbørstevalg samt gode tandbørsterutiner, som vil hjælpe til en god og forebyggende mund- og tandpleje.

  Vi håber på at se dig hos din lokale akut tandlæge!

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram