Tandlæge weekend

  Har du søgt tandlæge weekend? Akutopstået tandproblemer kan ingen mennesker holde for. Trods en god forebyggende tandpleje kan det alligevel ske, at du får brug for en akut tandlægetid i weekenden. Hvis dette er tilfældet, så frygt ej. Hos AKUT TANDLÆGER tilbyder stort set alle vores tandlæger åbent i weekenden. Uagtet om du er patient hos os i forvejen eller ej er vi således altid behjælpelige. Vi har udvidede åbningstider både i hverdagene og i weekenden. Desuden skal du ikke betale mere hos os, blot fordi der er tale om en akut tid i weekenden.

  Tandlæge weekendåbent

  Oplever du at have tandpine eller andre akutte tandproblemer i løbet af weekenden, er vi som tandpinevagten til din rådighed. Modsat mange andre tandklinikker, som har åbent i weekenden, tillægger vi ikke vores priser tårnhøje weekend-gebyrer. Det synes vi kun er fair! Vi tilbyder vores patienter behandlinger til de samme lave priser om lørdagen, såvel som i hverdagene. Denne service yder vi for på bedst mulig måde at kunne hjælpe dig, som har akutte tandproblemer. Som tandlægevagt garanterer vi samme høje niveau og gode service såvel hverdag som weekend. Vores behandlinger udføres med stor omhu af vores dygtige tandlæger, som altid er klar til at afhjælpe vores patienter. Din akuttandlæge kan kontaktes online. Du kan også ringe til os for at få en tandlægetid.

  Kontakt din akut tandlæge nær dig og få en tid i weekenden!

  Vagt tandlæge weekend

  Har du brug for en tandlægevagt i weekenden? Tandpine eller andre akutopstået problemer med tænderne, som f.eks. en der knækker, eller en visdomstand som er generende, kan være af meget smertefuld karakter. Dette har vi fuld forståelse for. Af denne grund har vi lørdagsåbent hver lørdag, hvorfor vi kan imødekomme dine ønsker og behov, når du har aller mest brug for det. På den måde undgår du at skulle vente en hel weekend fra fredag til mandag på at få lindret dine tandsmerter. Din tand sundhed er vigtig for os. Derfor kan du altid få akuthjælp, når du har brug for det!

  På klinikken bliver du altid informeret om både pris og procedure på forhånd. På den måde ved du, hvad der kommer til at ske, og tillige hvad det kommer til at koste. Hos os er der altså ingen uventet overraskelser og du betaler ingen yderligere weekendtillæg, hvis du har brug for en akut tandlæge i weekenden.

  Få en tid i weekenden, når det passer dig - Akut tandlæge weekend

  Som ikke fag-person kan det være besværligt selv at vurdere den egentlige årsag til de akut opstået smerter. Der kan være mange forskellige årsager, som forårsager smerter og det er her vi som tandlægevagten kan hjælpe dig. Med vores lange erfaring inden for akutte tandproblemer kan vi hurtigt afgøre, hvad der ligger til grunde for dine smerter. Ligesom vi hurtigt kan vurdere om du skal have en behandling med det samme, eller om det kan vente en rum tid. Vi stiller altid gerne vores lange erfaring og ekspertise til rådighed for dig, som oplever akutte tandproblemer. Uagtet hvilke tandproblemer du må have, skal du vide at du altid er meget velkommen til at kontakte os uanset dag eller tidspunkt. Også selvom du blot søger råd og vejledning til din specifikke tandsituation.

  Kontakt os i dag så vi i fællesskab kan finde ud af om du har behov for en akut tandlægetid i weekenden.

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram