Usynlig bøjle

  Er du ked af dine skæve tandrækker? Få rettet dine tænder med usynlig bøjle. Med tiden kan tænderne rykke sig, ændre sig ud af deres lige position og derved komme til at sidde skævt i munden. Dette sker især, hvis du ikke har haft en retainertråd bag på tænderne, efter du fik rettet dine tænder som barn. Måske havde du pæne tænder som barn og gik aldrig med bøjle, men i løbet af dit voksenliv har dine tænder gradvist drejet sig og er blevet skæve. Uanset hvilket tilfælde du kan nikke genkendende til, så kan moderne tandregulering med usynlige tandbøjler være en fordelagtig løsning. I dette blogindlæg kan du blive meget klogere på hvad det vil sige at få rettet tænder med usynlig bøjle.

  Med usynlig bøje kan du få det tandsæt du drømmer om!

  Hvorvidt vores tænder er skæve eller lige kan gøre en stor forskel på, hvordan vores tandsæt og vores udseende ser ud. Mange ønsker derfor at få hjælp til at få tænderne rettet ud, så de sidder pænt og lige igen. Uanset hvor længe du har haft skævheder på tænderne, kan det rettes op ved hjælp af moderne tandregulering med usynlig bøjle.

  Der findes forskellige former for tandregulering, hvorfor du i fællesskab med tandlægen har mulighed for at finde lige netop det, som passer bedst for dig og dine tænder. Inden for tandregulering findes metoder som Invisalign, Clear Correct, Clear Smile Aligner eller Inman Aligner. Alle er behandlingsmetoder, som er langt mere effektfulde og hurtigere end de ældre metoder med fx togskinner. De usynlige plastskinner er produceret i et gennemsigtigt Smart Track-materiale. Dette gør bøjlen usynlig for det blotte øje. Med en usynlig bøjle undgår du altså at have de velkendte og mindre diskrete togskinner på. Uanset hvilken behandlingsform, som vil være den bedste for dig kan du være sikker på at du kan få det tandsæt du går og drømmer om.

  Dit tandsæt kan altså være på helt rette køl inden for blot få måneder. Der findes altså flere løsninger for tandregulering.

  Specialdesignede plastskinner

  De gennemsigtige plastskinner, som fungerer som tandbøjler er specielt fremstillet efter dit tandsæt. De udskiftes cirka hver anden uge med et nyt skinnesæt, og retter gradvist dine tænder, indtil det ønskede resultat er opnået. Behandlingstiden med den usynlige bøjle er meget individuel og afhænger af dit tandsæt og tandstilling. Et tandretningsforløb kan tage mellem 3 måneder og helt op til 18 måneder, alt efter dit tandsæt og det ønskede resultat. Skinnerne er aftagelige men det anbefales, at du bærer dem stort set alle døgnets timer, for at opnå et hurtigt resultat. Du bør dog tage dem af når du spiser og børster tænder.

  Inman Aligner er en nem og effektiv behandlingsform, som bliver mere og mere almindelig at anvende. Plastskinner fra Invisalign, Clear Correct og Clear Smile Aligner består af et vis antal gennemsigtige og nærmest usynlige plastskinner. Disse udskiftes på ugebasis indtil det ønskede resultat opnås. Uanset hvordan dine skævheder ser ud, kan en af behandlingsformerne med garanti hjælpe dig til et flot og lige tandsæt.

  Få selvsikkerhed og et flot smil

  Skæve tænder kan påvirke både smil og selvsikkerhed. Hvis du føler, at dine tænder er til gene for dig, enten fysisk eller psykisk anbefaler vi at du får rettet tænderne. Det kan for flere være ret uoverskueligt at få rettet tænder med tanken om at skulle gå rundt med fast apparatur i flere år. Heldigvis kan du benytte dig af den helt usynlige og meget smertefrie løsning. Med usynlig bøjle bliver dine tænder rettet permanent med en komfortabel skinne, som er næsten helt usynlig.

  Det er vigtigt i et tandreguleringsforløb, at du kan vide dig sikker på at modtage en omsorgsfuld og professionel behandling. Af denne grund er det i vores største interesse at du bliver behandlet hos en erfaren tandlægeklinik, som har en lang erfaring i at lave flotte tandreguleringer på en effektiv men samtidig skånsom måde.

  Har du brug for en akut tandlæge?

  Er du allerede i gang med et tandreguleringsforløb, hvor din skinne pludseligt er knækket eller volder dig andet besvær. Så skal du vide at vi som akut tandlæge med stor erfaring, også inden for tandregulering, kan løse dit problem. Skulle uheldet således være ude på et tidspunkt, hvor din egen tandlæge ikke er tilgængelig. I såfald kan vi med vores åbningstider i ydertimerne og weekenden være dig behjælpelig!

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram