Akut tandlæge åben nu

  Har du søgt akut tandlæge åben nu? I såfald er det højst sandsynligt fordi, at du har smerter i tænderne og i den forbindelse har brug for akut tandlægehjælp. Dette kan vi hos AKUT TANDLÆGER hjælpe dig med. Vores fornemmeste opgave og største interesse er netop at hjælpe akutte patienter med at finde en akut tandlæge i nærområdet. Vi har tandlægeklinikker i hele landet, hvorfor vi med sikkerhed kan finde en tandlæge, som kan hjælpe dig med dine tandgener. Hos AKUT TANDLÆGER står vi til din rådighed, når du har aller mest brug for det. Akut tandpine eller andre former for tandsmerter er din munds måde at fortælle dig på, at noget er galt. Det er derfor vigtigt, at du reagerer på dine smerter lige så snart de indtræder. Smerternes bagvedliggende årsag kan være mange. Dette kan du læse meget mere om nedenfor.

  Akut tandlæge døgnvagt - Akut tandlæge åben nu

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi klinikker i hele landet. Vores klinikker er nøje udvalgt, hvorfor du får en akut behandling af højeste kvalitet. Desuden er det vigtigt for os, at vi som akut tandlæge kan indtræde, når vores patienter har brug for det. Derfor har vores klinikker også åbent i ydertimerne, hvor de fleste andre tandlægeklinikker har lukket. Alle vores klinikker er tilgængelige inden for normal åbningstid, men også i ydertimerne. Har du knækket en tand, fået tandpine, eller er dine tænder kommet til skade på anden vis, kan du altid kontakte os. Du er også altid meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning til din akutte tandsituation.

  Uanset hvad, så er du sikker på at få en god og venlig service, når du kontakter os i forbindelse med akut tandpine eller andre tandproblemer. Vores største interesse er at hjælpe dig!

  Behovet for en akut tandlægetid kan opstå, hvis du:

  • Knækker en tand
  • Har tandpine
  • Har en løs tandkrone
  • Har mindre tandskader
  • Taber en fyldning/tandkrone eller lignende
  • Har hævet tandkød
  • Har en tandbyld
  • Har smerter i eller omkring dine visdomstænder

  Ved pludseligt opstået skader og/eller smerter skal du kontakte os hurtigst muligt. Vi gør, hvad vi kan, for at du hurtigst muligt kommer til. Ring gerne så tidligt på dagen som muligt, så er det nemmere for os at hjælpe dig.

  Behandling af akutte patienter

  Behandling af akutte tandlægepatienter er anderledes end planlagte tandlægebesøg. Men faktisk ikke hos AKUT TANDLÆGER. Hos os får du en fast behandlingstid, hvorfor du ikke skal sidde og vente unødigt på at komme til. Desuden vil vores behandlere tage sig god tid til dig, som hvis det var et almindeligt tandlægebesøg. Har du akut brug for hjælp kan du således altid benytte os som din foretrukne akut tandlæge. Vi har stor forståelse for dine smerter, og vi arbejder hurtigt og målrettet på, at du får det godt igen, uden smerter i tænderne.

  Pludseligt opståede tandskader skal ofte behandles hurtigst muligt for at begrænse smerter og forhindre, at skaden udvikler sig. Derfor er det vigtigt at kende til en akut tandlæge i nærområdet, som kan hjælpe. Har du tandlægeskræk, så frygt ej. Vores behandlere tager højde for din frygt og imødekommer dine individuelle ønsker og behov for behandling.

  Tøv aldrig med at fortælle os, hvis du har tandlægeskræk. Vores personale af professionelle tandlæger, tandplejere og klinikassistenter har mange års erfaring med håndtering af tandlægeskræk.

  Få en akut tandlægetid - Akut tandlæge åben nu

  Med tandproblemer som eksempelvis tandpine, tæller hver time og det kan være urimelig lang tid at vente på tandlægehjælp fra fredag til mandag. Derfor har mange af vores klinikker åbent om lørdagen, hvor vi tilbyder patienter akutte tider, så en smertefuld weekend kan undgås.

  Vi tilbyder også akutte tider til vores patienter med behov for akut behandling i forbindelse med andre ting end tandsmerter. Knækker en tand, er det f.eks. vigtigt at komme til akut behandling, så den svækkede tand ikke skades yderligere. Som hovedregel anbefaler vi altid at du kontakter os én gang for meget, end en gang for lidt.

  Vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig hurtigst muligt

  Hos AKUT TANDLÆGER er vores største opgave at finde en tid hos en akut tandlæge så hurtigt som muligt. Vi gør med andre ord alt, hvad vi kan for at hjælpe dig som patient. Med det sagt er det vigtigt, at du kontakter os så tidligt som muligt, så vi har mulighed for at planlægge, hvor vi bedst kan tilbyde dig en tid til akut behandling.

  Når du kommer ind til os med akutte tandsmerter eller -problemer, så gør vi alt, hvad vi kan for at få dig smertelindret. Du får på ingen måde en lappeløsning, men i stedet en start på en reel behandling.

  En akut tid betyder altså ikke sløsede og halve behandlinger hos os. Behandlingerne udføres med stor omhyggelighed af vores dygtige tandlæger og foregår altid 100% smertefrit. Du vil altid blive informeret om behandlingsforløbet samt prisen på din behandling. På den måde har du altid vished over både pris og procedure.

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram