Akut tandlægetid

  Akut tandlægetid. Har du brug for akut tandlægehjælp? Akutte smerter kan ingen mennesker holde for. Derfor er det vigtigt at kende til AKUT TANDLÆGER, hvis du pludselig måtte have brug for en akut tandlægetid. Smerterne er din krops måde at fortælle dig, at noget er, som det ikke bør være. Af denne grund er det vigtigt at du kontakter akuttandlægen hurtigst muligt. Jo før du kontakter os, jo større er chancen for at vi som din vagt tandlæge kan afhjælpe dig dine smerter. Får du ikke gjort noget ved de akutopstået smerter kan du være helt sikker på at de kommer igen. Tillige kan årsagen bag smerterne udvikle sig til et værre stadie, som i sidste ende vil kræve en større behandling end først antaget.

  Hvad er en akut tandlæge?

  Har du fået akut opstået tandpine eller andre akutte tandproblemer uden for din egen tandlæges åbningstider, som ikke kan vente til tandlægen igen åbner, kan du med fordel kontakte din akut tandlæge nær dig. Hos flere tandklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp er priserne højere end ved en normal tid hos tandlægen. Dette er dog ikke tilfældet hos AKUT TANDLÆGER. Vi er tilgængelige inden for normal åbningstid, men også i ydertimerne, hvor de fleste tandlæger har lukket. Har du knækket en tand, fået tandpine, eller er dine tænder kommet til skade på anden vis, så kan du derfor altid ringe til os. En akut tandlæge nær dig forsikrer, at du ikke skal gå rundt med tandsmerter i længere tid end højest nødvendigt!

  Kontakt din tandlægevagt i dag og få den nødvendige tandlægehjælp!

  Akut tandlæge weekend

  Har du akutte tandsmerter eller akut tandpine i weekenden, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi har lørdagsåbent og tilbyder behandling alle lørdage. Hvad end du har knækket en tand, tabt en fyldning eller oplever andre former for tandproblemer så kan vi hjælpe dig! Behandlingerne er helt uden yderligere tillæg og gebyr, uanset dag og tidspunkt. Hos de fleste tandlægeklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp, behandles patienter i den rækkefølge, de er ankommet til klinikken, og man risikerer derfor, som patient at skulle sidde og vente i timevis på at komme til. Hos os får du en fast behandlingstid, og på den måde undgår du altså at sidde i kø – det synes vi kun er fair! Har du brug for en tandlægetid på en lørdag? Vi er således behjælpelige!

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi udvidede åbningstider, som har i sinde at imødekomme vores patienters ønsker og behov. Om du er patient hos os i forvejen eller ej, spiller ingen rolle. Vi er klar til hjælpe dig, som har akutte tandproblemer. Vores klinikker har åbent i weekenden, hvorfor vi kan imødekomme dine ønsker og behov for en tandlægetid på en lørdag.

  Vi tilbyder dig:

  • Fast lavt gebyr. Samme lave priser, som i hverdagene
  • Høj faglighed og kvalitet
  • Nogle af landets mest kompetente tandlæger
  • Tid samme dag uagtet dag og tidspunkt
  • Fast tid - Ingen ventetid

  Akut tandlægetid døgnåben

  Akutte tandsmerter opstår ofte på ubekvemme tidspunkter. Uagtet hvad der forårsager smerterne er enhver form for smerte vigtig at tage alvorlig. Tandsmerter hører med til nogle af de mest generende smerter du overhovedet kan opleve. Derfor må smerterne heller aldrig ignoreres. Det er afgørende at finde årsagen til det smertegivende problem samt behandle det i en fart. Af denne grund er vores AKUT TANDLÆGER altid til din rådighed. Vi står klar til at hjælpe dig, når du har ondt og dermed brug for hjælp! Vi har lange åbningstider, for netop at imødekomme dine ønsker og behov. Så hvad end du har brug for, kan vi med garanti imødekomme det.

  Det kan føles som uendelig tid, hvis man skal gå rundt og vente fra fredag og helt indtil mandag morgen med at blive tilset og dermed smertelindret. Heldigvis er dette ikke tilfældet hos os. Kontakt os og få en tid lørdag morgen eller når det passer dig!

  Hvornår har jeg brug for en akut tandlægetid?

  Du bør kontakte din tandlægevagt, hvis du oplever nedenstående:

  • En flækket/knækket tand eller hvis én eller flere tænder er slået helt ud
  • Tandpine, hvor håndkøbsmedicin ikke længere kan lindre smerterne
  • Visdomstænder og frembrud af disse
  • Betændelsestilstand i én eller flere tænder eller i det omkringliggende tandkød

  Helt generelt anbefaler vi altid at du kontakter os, hvis du oplever smerter i tænderne. På den måde er du altid sikker på, at din tilstand ikke forårsager værre problemer.

  AKUT TANDLÆGER - Eksperter i tandlægeskræk

  En stor andel af danskerne lider af tandlægeskræk. Faktisk er det hele 4 ud af 10 danskere, som har ubehag ved at gå til tandlæge. Af denne grund har vores behandlere specialiseret sig i at behandle patienter, der føler ubehag ved et tandlægebesøg. Det kan ydermere være særligt ubekvemt at opsøge tandlægevagten, hvis ens egen tandlæge har lukket. Men dette er der ingen grund til. Vi tager højde for din ubekvemhed. Hver gang vi skal behandle en patient indleder vi med en dialog. På den måde sikrer vi os at imødekomme dine forventninger og i højere grad forbedrede os på, hvordan vi kan gøre dig tryg på inden, under og efter en behandling. Vi leverer desuden en smertefri behandling, som har til formål at gøre dig tilpas. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig! Bestil tid hos din akut tandlæge i dag - vi er eksperter i tandlægeskræk!

  Kontakt os for tidsbestilling eller råd og vejledning!

  Uanset om der er tale om lettere, påbegyndende eller helt uudholdelig tandsmerter anbefaler vi dig at opsøge tandlæge. Særligt hvis du oplever sidst nævnte er det vigtigt at du kontakter tandlægevagten. Hvis smertestillende håndkøbsmedicin ikke længere kan lindre dine smerter skal du kontakte os. Du kan kontakte os for tidsbestilling. Samtidig skal du vide at det er helt okay at kontakte os, hvis du blot søger råd eller vejledning til din specifikke situation. Vi er klar til at dele ud af vores ekspertise og lange erfaring inden for akut området.

  Kontakt os i dag, hvis du søger en akuttandlæge. Vi ser frem til at hjælpe dig af med dine tandproblemer!

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram