Er du bange for tandlægen?

  Er du bange for tandlægen

  Er du bange for tandlægen? Der er mange mennesker, som undgår at besøge tandlægen, også selvom noget akut pludselig opstår. Faktisk er det hele 4 ud af 10 danskere, som frygter et besøg hos tandlægen. Det er dog vigtigt at du ved, at nogle tandlægeklinikker tager højde for din tandlægeskræk. Med dette menes at nogle tandlæger har stor erfaring med patienter med tandlægeskræk og i flere tilfælde ender med at få din tandlægeskræk til at forsvinde helt. I dette blogindlæg kan du læse meget mere om tandlægeskræk. Desuden kan du blive klogere på, hvad du kan gøre, hvis du har det ubekvemt ved tandlægebesøg.

  Tandlægeskræk er helt normalt

  Forbien for tandlæger er ganske normal, og forekommer hos en stor procentdel af både børn og voksne i Danmark. Af denne grund har vi som akut tandlæge København gennem årene specialiserede os i at behandle patienter, som netop døjer med tandlægeskræk. Det foregår særligt ved at vi lægger fokus på kommunikation og dialogen mellem tandlæge og patient. Som vagttandlæge tager vi højde for dine ønsker og behov og tilrettelægger hver behandling efter hver enkelt patient. På den måde er ønsket at møde dine forventninger og i højere grad være forberedt på, hvordan behandlingen kan gøres tryg for dig. Som erfaren tandlægeklinik ved vi, hvor vigtigt det er, at du som patient føler, at der bliver taget hensyn til lige netop dét, som skræmmer dig ved et tandlægebesøg. På den måde ønskes det at finde frem til, hvad der afholder dig samt skræmmer dig ved tandlægebesøget. Derved kan akut tandlægen møde dig, hvor du er og give dig den bedst mulige behandling.

  Uanset hvad der skræmmer dig kan vi hjælpe!

  Det er meget individuelt hvad der skræmmer én fra at besøge tandlægen. Uagtet hvad der skræmmer dig, og hvad du har brug for så er vores største interesse, som erfaren tandlægeklinik at imødekomme dine ønsker og behov. Uanset om du har brug for at få at vide trin for trin, hvordan behandlingen foregår. Eller du blot har brug for stilhed og en til at holde din hånd. Så kan vi med garanti imødekomme dine ønsker og behov. I denne proces trækker vi på vores lange erfaring med behandling af tandlægeskræk, hvilket gør os i stand til at give dig en god og tryg oplevelse. Vi ønsker at fjerne fokus fra dét, som kan føles utrygt og bekvemt.

  Vi tager os god tid til at hjælpe dig

  Vi er helt klar over at hvis man døjer med tandlægeskræk, er det vigtigt, at der bliver taget sig rigtig god tid til en. Det er nemlig tit, når tingene ender med at gå for hurtigt, at det bliver ubehageligt. Hos nogle tandklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp bliver der kun sat minimalt tid af til behandling, dette indebefatter at det hurtigt kan blive utrygt for dig, som døjer med tandlægeskræk. Trods det, at noget akut pludseligt opstår skal du ikke være nervøs for at benytte dig af os som akut tandlæge. Uanset dit specifikke tandproblem tager vi os god tid til at hjælpe dig. Det er desuden vigtigt for os at du ved, hvad du skal have lavet. Derfor udarbejder vi altid en behandlingsplan, så du altid har en oversigt over både pris og procedure.

  Husk at det er vigtigt altid at gøre os opmærksom på, at du lider af tandlægeskræk. Sig det gerne allerede når du ringer eller booker en tid hos os. På den måde har vi den bedste forudsætning for at hjælpe dig og for at gøre det til en rar oplevelse at besøge os.

  Hjælp til tandlægeskræk - Gode råd

  • Erkend din angst og vær ikke flov over din tandlægeskræk. Der er mange, der har det ligesom dig.
  • Fortæl din tandlæge, hvordan du har det og hvad du har brug for
  • Kom veludhvilet og afstresset
  • Lav aftaler med tandlægen om, hvordan behandlingen skal foregå
  • Stil spørgsmål. Spørg din tandlæge, hvis der er noget du ikke forstår eller blot ønsker at vide nærmere besked omkring.

  Det er vigtigt for os at sige, at det ikke er flovt at have tandlægeskræk. Det er derimod et stort skridt at indrømme det og tage kontakt til akuttandlægen alligevel. Vi gør altid vores absolut bedste, så du får en god oplevelse hos os.

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram