q Hvad koster tandlægevagten? - Få svaret her - Akut tandlægehjælp i dag

  Hvad koster tandlægevagten?

  Hvad koster tandlægevagten? Hvis du har akut tandpine eller andre tandkomplikationer, så er det afgørende med akut tandlægehjælp. I alle landets regioner finder du den offentlige tandlægevagt, som tilbyder akut tandbehandling i ydertimerne, hvor din egen tandlæge har lukket. Det samme tilbyder vi hos AKUT TANDLÆGER. Vi har akutte tandlægeklinikker i hele landet, som er til for at hjælpe dig med dit akutte behov.

  I nedenstående blogindlæg kan du blive meget klogere på den offentlige tandlægevagt, samt hvad prisen er for at benytte tandlægevagten, som sin akutte løsning. Endvidere kan du blive meget klogere på, hvilke fordele der er ved at benytte os, som din foretrukne akut tandlæge. Sidder du tilbage med spørgsmål eller har du brug for råd og vejledning til din pågældende tandsituation, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne i henhold til din akutte tandkomplikation.

  Hvad koster det at benytte tandlægevagten?

  Hos tandlægevagten betaler voksne selv for behandling. Desuden tillægges behandlingen et tillæg for at blive behandlet uden for den almindelige åbningstid. Prisen vil minimum være 967 kroner på lørdage samt jule- og nytårsaftensdag og minimum 1.290 kroner på søndage og helligdage. Du skal forvente at afregne med tandlægevagten med det samme. Hvis det ikke er dig selv, der har brug for akut tandlægehjælp, men i stedet dit barn under 18 år, så kan du med fordel tage kontakt til tandlægevagten i den region. Al behandling af børn og unge, der har folkeregisteradresse i Danmark er nemlig gratis. Undersøgelse og alle former for akutte tandbehandlinger betales af barnets folkeregisterkommune.

  Har du tandpine eller andre former for akutte tandsmerter, som kræver professionel tandlægehjælp hurtigst muligt kan tandlægevagten være din løsning. Du bør dog være opmærksom på, at løsningen er dyr, og at der findes andre alternativer, hvor du kan spare det høje tillægsgebyr. Fordelene ved at benytte AKUT TANDLÆGER, som din foretrukne løsning kan du læse meget mere om nedenfor.

  Prisen for din akutte tandbehandling

  Hvad koster tandlægevagten? For de fleste mennesker har prisen en betydning for ens foretagende. Dette er ikke en undtagelse, når der er tale om ens tandlægebesøg. Derfor forstår vi også, at de fleste forbinder et besøg hos den offentlige tandlægevagt med en større økonomisk omkostning. Og det er her vi kommer ind i billedet. Hos AKUT TANDLÆGER er konceptet netop det modsatte end hos tandlægevagten. Akutte tandbehandlinger skal ikke tillægges tårnhøje gebyrer. Derfor tillægger vi blot et fast lavt akut-gebyr uanset behandling, dag og tidspunkt. Det synes vi kun er fair. Vil du således gerne undgå et større økonomisk akut-gebyr, kan du roligt benytte os som din foretrukne akut tandlæge.

  Uanset om du benytter os eller den offentlige tandlægevagt som akut tandlæge, når uheldet er ude så skal du forvente at afregne med det samme.

  Akut tandlægevagt - Få hurtig hjælp til dine tandsmerter

  Med vores erfaring inden for det akutte område ved vi, hvor smertefuldt et tandproblem kan være. Faktisk er tandsmerter ofte blandt de værste smerter vi mennesker kan udsættes for. Af denne grund er vores største interesse også at afhjælpe dig dine tandsmerter bedst og hurtigst muligt. Som vagt tandlæge er vores interesse for at hjælpe, afspejlet i vores udvidede åbningstider, som sikrer dig akut hjælp, hvis uheldet måtte være ude. Tandsmerter kan opstå på alle tider af døgnet, hvorfor det er vigtigt at kende til en akut tandlæge, som kan varetage dine tandsmerter og hjælpe dig af med dem igen hurtigst muligt. Det kan vi på fornemmeste vis. Vi samarbejder udelukkende med de dygtigste tandlæger i landet, hvorfor fagligheden er på sit højeste.

  Fordelene ved at vælge AKUT TANDLÆGER, som din akutte løsning

  AKUT TANDLÆGER er en formidlingstjeneste, der gør det nemt at finde en omsorgsfuld og kompetent vagttandlæge i dit nærområde. Vi har formået at samle nogle af landets dygtigste tandlægeklinikker, som alle med deres store ekspertise og rette faglighed kan være behjælpelige inden for tandlægefagets akutområde. Det er ønsket at du hurtigt, nemt og i nærheden af hvor du befinder dig kan finde en tandlæge, der kan tilbyde en akut tandlægetid, netop som du står og har brug for det.

  Akut tandpine eller andre former for tandproblemer er afhængige af at blive behandlet hurtigst muligt. Dette prøver vi på bedst mulig vis at imødekomme hos AKUT TANDLÆGER ved at have udvidede åbningstider både i hverdagene og weekenden. Akut behandling disse dage pålægges blot et beskedent tillæg. Så har du akut behov for en tandlæge er du altid meget velkommen til at kontakte en akut tandlæge i nærheden af dig. Du kan være sikker på at du aldrig kommer til at betale tårnhøje gebyrer hos os. Desuden er vi gennemsigtige med alt, hvad vi foretager os, hvorfor du ikke vil opleve nogen økonomiske overraskelser. Vores største interesse er at hjælpe dig med dine akutte tandproblemer og i fællesskab finde frem til en løsning, der sikrer, at du bliver smertefri hurtigst muligt.

  Gennemsigtige priser hos AKUT TANDLÆGER

  Hos AKUT TANDLÆGER udarbejder vi altid et prisoverslag inden vi går i gang. Dette gør vi fordi vi gerne vil levere en ærlig og samvittighedsfuld tandbehandling, hvor du på forhånd ved hvad dit akutte tandlægebesøg kommer til at koste samt hvad der skal ske trin for trin. Hos os kender du således altid til pris og procedure på forhånd. Der er dermed ingen uventede overraskelser, hvis du benytter os som akut tandlæge.

  Det er vigtigt for os, at vores patienter altid er bekendt med prisen for den pågældende behandling. Desuden er proceduren mindst ligeså vigtig. På den måde er du som patient hele tiden klar over, hvad der skal ske og i hvilken rækkefølge. Endvidere påskynder vi aldrig en behandling trods det, at der er tale om en akut tandbehandling. Det er tit, når tingene går lidt for stærkt at det kan ende med at være ubehageligt at ligge i tandlægestolen. Dette undgår vi ved at tale ærligt og åbent samt udnytte den afsatte tid bedst muligt. Vi hjælper desuden gerne til at bestille en ny tid hurtigst muligt, hvis dette er ønsket.

  Vi håber på at være din foretrukne akut tandlæge!

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram