Akut tandlægehjælp

  Akut tandlægehjælp er til dig, som oplever tandpine eller andre tandsmerter af generende karakter. Uagtet om du har brug for en akut tandlæge i København, Århus, Odense, Aalborg eller et helt andet sted nær dig, så kan vi være dig behjælpelige! Du kan være uheldig at knække en tand, have smerter i frembrudte visdomstænder, tabe en fyldning eller opleve tandsmerter af en anden bagvedliggende årsag. Hvad end der ligger til grund for de opståede tandsmerter, kan vi med sikkerhed imødekomme dit behov for akut tandlægehjælp. Alle vores tandlæger og tandplejere er blandt de dygtigste og mest kompetente i hele landet. De har tillige stor ekspertise og erfaring inden for akutområdet. Med afsæt i deres lange erfaring og viden kan du være helt sikker på, at uanset hvilket tandproblem du måtte have, så kan du få akuthjælp når du har brug for det!

  Har du brug for en akut tandlægetid? Som akuttandlæge er vi til for at hjælpe dig, som har akutte tandproblemer.

  Eksperter i tandlægeskræk

  Det er en hel del af os mennesker, som døjer med tandlægeskræk. Faktisk er det 4 ud af 10 danskere, som frygter et tandlægebesøg. Er dette tilfældet bør du vide, at vi er specialister i tandlægeskræk og kan derved med garanti imødekomme lige netop dét du har brug for. Hvad enten du har brug for en rolig hånd eller blot stilhed omkring dig, så kan vi give dig det. Vores tandlæger rundt omkring i landet har specialiseret sig i at behandle patienter, der føler ubehag ved et tandlægebesøg. Særligt hvis der er tale om et akut behov og ens egen tandlæge har lukket, så kan det være ubekvemt at opsøge akuttandlægen, når dette ikke er vant og trygt. Men du har intet at være nervøs for hos os. Vi tager højde for din ubekvemhed. Det skal være en tryg og rar oplevelse at besøge akuttandlægen nær dig. Vi er desuden klar over at der skal tages forskelligt hensyn til hver enkelt patient. Så trods dét at der er tale om et akutbehov, så bør du vide at vi tager os rigtig god tid til hver enkel. Det har endvidere ingen betydning om du er patient hos os i forvejen.

  Det er vigtigt for os at du føler dig velinformeret forinden en behandling. Hver gang vi skal behandle en patient indleder vi såfremdeles med en dialog. På den måde sikrer vi os at imødekomme dine forventninger. Tillige kan vi forberede os på, hvordan vi kan gøre besøget trygt for dig. Desuden er alle vores behandlinger 100% smertefrie, hvilket har til formål at gøre dig tilpas. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig! Bestil tid hos akuttandlægen nær dig – vi er eksperter i tandlægeskræk!

  Hos AKUT TANDLÆGER tilbyder vi dig:

  • Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent
  • Stor erfaring med akutbehandling
  • Eksperter i tandlægeskræk
  • Fast behandlingstid, så du undgår ventetid
  • Fast lavt akutgebyr

  Akut tandlæge weekend

  Det er vigtigt for os, at du kan vide dig sikker på at blive afhjulpet dine smerter, når du har mest brug for det. Af denne grund tilbyder langt de fleste af vores tandklinikker meget lange åbningstider, samt åbent i weekenden. Dette betyder at du aldrig skal vente i længere tid end højest nødvendigt, på at få en akut tandlægehjælp hos os. Det synes vi kun er fair. Med vores lange erfaring i faget ved vi, hvor smertefulde tandsmerter kan være. Faktisk kan de være nogle af de mest uudholdelige smerter vi mennesker overhovedet kan døje med. Jo før du kontakter os og bliver tilset eller behandlet, jo før kan du blive smertefri igen!

  Det kan føles som meget lang tid, hvis man skal gå rundt og vente fra fredag og helt indtil mandag morgen med at blive tilset og dermed bliver smertefri. Heldigvis er dette ikke tilfældet hos AKUT TANDLÆGER. Er uheldet ude og står du og har brug for en akut tandbehandling lørdag morgen, så frygt ej. Vi er dig således behjælpelige!

  Akut tandlæge døgnåben - Få en tid når det passer dig!

  Akut tandpine opstår næsten altid på ubekvemme tidspunkter. Uanset hvilken årsag som ligger bag smerterne, er det vigtigt du tager smerterne alvorligt. Ignoreres smerterne i stedet kan du være helt sikker på, at de kommer igen. Smerterne er din krops måde at fortælle dig, at noget er, som det ikke bør være. Det er afgørende at finde årsagen til det smertegivende problem samt behandle det i en fart. Af denne grund er vores AKUT TANDLÆGER altid til din rådighed. Vi står klar til at hjælpe dig, når du har ondt og dermed brug for hjælp! Vi har udvidede åbningstider, for netop at imødekomme dine ønsker og behov. Så hvad end du har brug for, kan tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER med garanti imødekomme det.

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram