q Akut tandlæge Odense - Vi ønsker at være løsningen på problemet!

AKUT TANDLÆGE ODENSE

LUKKET FOR TILGANG - VI HENVISER TIL TANDLÆGEVAGTEN

Se åbningstider for:

Odense akut tandlæge

Mandag:
Fredag:
Tirsdag:
Lørdag:
Onsdag:
Søndag:
Torsdag:
I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

VI BEKLAGER. VI HAR I ØJEBLIKKET IKKE MULIGHED FOR AT TAGE IMOD FLERE AKUTTE PATIENTER.

VI HENVISER TIL TANDLÆGEVAGTEN PÅ TELEFON 99 44 08 70

Søger du en akut tandlæge Odense?

Vores tandlægeklinik består af erfarne og dygtige tandlæger, som har mange års erfaring inden for akut tandbehandling. Af denne grund kan du være tryg og veltilpas, når du besøger os. Som tandlægeklinik sætter vi en ære i at hjælpe vores patienter med små som sågar store tandproblemer. Oplever du pludselige tandsmerter, eller kommer du til skade med dine tænder, uden for de almindelige åbningstider, kan du trygt kontakte os.

Som akut tandlægeklinik har vi udvidede åbningstider, hvorfor du altid kan kontakte os, hvis du har brug for en akut tandlæge nær Odense. Vores tandlægeklinik er tilgængelig inden for normale åbningstider, men således også i ydertimerne, hvor de fleste andre tandlægeklinikker holder lukket. Vi ved hvor ubehageligt og generende det er at gå rundt med akutte tandsmerter, hvorfor vi ønsker at være dig behjælpelig.

Har du således knækket en tand, fået akut tandpine eller er dine tænder kommet uheldigt til skade på anden vis, er du altid meget velkommen til at kontakte vores klinik nær Odense.

Akut tandlægehjælp i weekenden - Akut tandlæge Odense

Uagtet om du er patient hos os i forvejen eller ej, kan du altid benytte dig af vores service og blive tilset af en af vores erfarne behandlere. Som tandlægevagt hos AKUT TANDLÆGER bestræber vi os altid på at give dig en tid samme dag, såfremt det er muligt. Om uheldet er ude i weekenden, ferien eller blot en sen eftermiddag har ingen betydning. Du kan altid vide dig sikker på at vi har tid til at behandle dig og fungere som din akut tandlæge, hvis dette ønskes.

Vi har lørdagsåbent!
Vidste du, at vi tilbyder samme lave priser i hverdagen som i weekenden?

Det er enormt ubehageligt at være generet af akutte tandsmerter. Særligt hvis de pludselige tandproblemer opstår i weekenden, hvor din tandlæge har lukket. Ventetiden fra fredag aften og helt frem til mandag morgen, kan være lang og uudholdelig, når munden er fuld af smerte. Af denne grund har vi udvidede åbningstider, hvorfor vi kan hjælpe dig med din specifikke tandsituation. Vi modtager både egne og nye patienter til akut tandbehandling. At imødekomme dine ønsker og behov er i vores største interesse.

Har du tandpine? Opsøg akut tandlæge Odense

Akutte tandsmerter kan ingen mennesker holde for. Derfor er det afgørende, at du ved hvad du skal gøre, hvis noget akut opstår. I de fleste tilfælde forsvinder de akutte smerter ikke af sig selv og af denne grund opfordrer vi til, at du kontakter akuttandlægen nær dig hurtigst muligt. Desuden er det vigtigt at du husker på, at smerterne er din krops måde at fortælle dig, at noget er, som det ikke bør være. Oftest når noget akut opstår er det ikke altid let selv at identificere den bagvedliggende årsag til det opstået problem. Derfor er det helt okay at kontakte os, selvom du blot søger råd og vejledning i forhold til dit specifikke tandproblem.

Du er altid velkommen til at kontakte os. På den måde kan vi afgøre om du har behov for en akut tandlægetid eller om du blot har brug for råd og vejledning. Vi kan ligeledes vurdere om din situation kræver omgående behandling eller om du kan vente en rum tid med at blive tilset.

Det er ubehageligt at have ondt i tænderne, det er vi helt bevidste om. Ved at tage hurtig kontakt til vores vagttandlæge kan du undgå unødvendige smerter, og du kan få løst dine tandproblemer hurtigst muligt. Vi ønsker at være løsningen på dit akutopstået tandproblem. Som akut tandlæge Odense hjælper vi dig, hvis noget akut opstår!

Ingen gebyr eller akut tillæg

Hos andre tandklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp bærer den afsluttende tandlægeregning præg af et tårnhøjt akut-tillæg. Dette tillæg bliver lagt oven i prisen på din akutte tandbehandling. Det kan altså hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis du har brug for en akut tandlæge. Dette er dog ikke tilfældet hos os. Du betaler ikke det dobbelte hos os, blot fordi der er tale om en akut tandbehandling. Det mener vi kun er fair! Vi behandler dig med akut behov, uden at du skal betale ekstra aften- eller weekend gebyrer. Vi har vores billige priser uagtet dag og tidspunkt. Undgå derved de tårnhøje gebyrer eller særlige tillæg, når du vælger os som din foretrukne akuttandlæge.

Hvis behovet for en akut tandlæge Odense således pludselig opstår efter arbejdstid eller henover weekenden, kan vi således være dig behjælpelige. Hos mange andre akuttandlæger behandles patienter i den rækkefølge, de er til klinikken. Du kan derved risikere at skulle sidde og vente i timevis på at komme til. Hos os får du en fast behandlingstid, hvorfor du aldrig kommer til at sidde og vente på at komme til. Du får en fast behandlingstid hurtigst muligt, når det passer dig.

Stor erfaring med akut tandbehandling - Akut tandlæge Odense

Som tandlægeklinik har vi stor erfaring med akut tandbehandling. Vores høje faglighed er din garanti for den rette behandling. Hvad end du har brug for, kan vi med sikkerhed hjælpe dig! Vores dygtige og kompetente team af tandlæger, klinikassistenter samt tandplejere vil til enhver tid gøre deres bedste for at tilse og behandle dig, som har akutte problemer med tænderne. Som akut tandlæge kan vi således altid tilbyde dig en akut tandlægetid, hvor du kan få hjælp til dine akutte tandproblemer. Vores klinik har den åbenlyse fordel, at den med sin centrale placering i Odense er nem at komme til og fra. Vores erfarne tandlæger vil gøre deres ypperste for at give dig den bedste oplevelse.

Akut tandlæge Odense mobil

Få nemt en akut tandlægetid, når du har aller mest brug for det. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit akutte problem!

Hvis du lider af tandlægeskræk bør du vide at vi har stor viden og erfaring inden for området, hvorfor vi kan imødekomme dine ønsker og behov. Vi sætter altid god tid af til behandling, også selv om der er tale om en akutbehandling. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er, at der bliver taget sig god tid til en. Det er tit, når tingene går lidt for hurtigt at det kan gå hen og blive ubehageligt. Som erfaren tandlægeklinik tilbyder vi alle former for tandbehandlinger. Alle vores behandlinger er af høj kvalitet og hver behandling tager afsæt i hver enkelt patient. Har du akutte tandsmerter og derved brug for at få en smertefri behandling, kan vi således være dig behjælpelige!

Har du brug for en akut tandlæge? Vi håber på at være din foretrukne akut tandlæge Odense!

Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Det gule sygesikringsbevis
  • Kontanter eller betalingskort

Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

3 gode grunde til at vælge os
Fast lavt gebyr 399,-

Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

Åben 6 dage om ugen

Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

Omsorgsfuld behandling

Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

Behandlinger

Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
© 2021 AKUT TANDLÆGER
Tandblegning
calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram