Tandlægevagten Hillerød

  Tandlægevagten Hillerød er til for, dig der har akut tandpine, mindre tandskader eller andre former for uudholdelige smerter i tænder, tandkød eller øvrige dele af mundregionen. Du kan benytte tandlægevagten Hillerød i ydertimerne, hvor din egen tandlægeklinik holder lukket. Tandlægevagten, også kendt som tandpinevagten finder du i din egen region. Du har også mulighed for at benytte en tandlægevagt i en af landets andre regioner.

  Eftersom akutte tandproblemer oftest opstår på ubekvemme tidspunkter er det vigtigt at kende til akut tandlægehjælp. Nedenfor kan du læse mere om tandlægevagten Hillerød. Desuden kan du læse om AKUT TANDLÆGER's alternative løsning til den offentlige tandlægevagt.

  Hvor finder jeg tandlægevagten Hillerød?

  Tandlægevagten i Hillerød er nem at komme til og fra, eftersom klinikken er placeret tæt på Hillerød Station, hvor tog og busserlinjer afgår fra. Klinikken ligger på Carlsbergvej 13 3400 Hillerød. Klinikken i Hillerød har kun åbent efter forudgående telefonisk aftale. Dette skal foregå på tlf. 70 25 00 41. Selvom klinikken kun har åbent for forudgående aftaler bør du alligevel forbedre dig på, at du som patient kan opleve længere ventetid. I hverdagene har klinikken åbent i tidsrummet fra kl. 18:00-19:00 og på lørdage, søndage samt helligdage fra kl. 09:00-10:00 og igen mellem kl. 18:00-19:00.

  Tandlægevagten København følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for at mindske risikoen for smittespredning af corona-virus. Tandlægevagten overholder desuden, ligesom din egen tandlæge, alle Sundhedsstyrelsens gældende retningslinjer, fx i forhold til hygiejne.

  Betaling hos tandlægevagten

  Efter en endt behandling hos tandlægevagten skal du betale med enten kontanter eller kort. Du kan således ikke få regningen med hjem eller betale den over flere omgange. Der er afregning efter hver enkelt behandling. Desuden er det vigtigt, at du medbringer dit sygesikringskort, således at du kan få refusion.

  Endvidere bør du være opmærksom på at en akut tandbehandling hos tandlægevagten er dyrere end hos din egen lokale tandlæge. Dette skyldes det akut-gebyr, som tandlægevagten tillægger behandlingen. På lørdage samt jule- og nytårsaftensdag vil tillægget minimum være 967 kr. På søndage og helligdage er det minimum 1.290 kr. Oveni gebyret kommer den pågældende behandling. Husk at du skal forvente at afregne med tandlægevagten efter endt behandling.

  I nogle tilfælde kan det betale sig at undersøge andre billigere alternativer til tandlægevagten nær Hillerød, hvis man har behov for en akut tandlæge. Læs mere om dette nedenfor.

  Et alternativ til tandlægevagten - Akut tandlæge nær Hillerød

  Hos AKUT TANDLÆGER hjælper vi dig med at finde en lokal akut tandlæge, når du har brug for det. Leder du efter en akut tandlæge nær Hillerød, kan vi hjælpe dig. Tjenesten drives hos en allerede etableret tandlægeklinik i Kongens Lyngby, hvorfor det faglige indhold og miljø er på højt niveau. Mange af vores tilknyttede klinikker har udvidede åbningstider, hvorfor du har mulighed for at få en behandlingstid i ydertimerne, herunder lørdage og hverdagsaftener. Klinikkerne er nøje udvalgt. På den måde kan du som patient kan være helt sikker på at få en behandling af høj kvalitet. Tandlægerne har desuden meget erfaring med akutte tandbehandlinger. En anden fordel er også at du udelukkende betaler et fast LAVT akut-gebyr ved at benytte en af vores mange klinikker. Vi tilbyder naturligvis telefonisk råd og vejledning helt gratis!

  Vi bestræber os altid på at hjælpe vores patienter til en tid den pågældende dag. Dette lykkes os faktisk 9 ud af 10 gange. I nogle situationer kan det være vanskeligt at finde en tid, eftersom den akutte efterspørgsel er meget stor. Derfor henviser vi også til tandlægevagten Hillerød. Hvis du bor i en anden del af landet så frygt ej. Vi har akutte tandlægeklinikker i hele landet. Uanset hvor du bor kan vi hjælpe dig med at finde en lokal akut tandlæge.

  Vores største interesse er at hjælpe dig med akutte tandsmerter med at finde en tandlægetid. Vi hjælper mange patienter hver eneste dag. Skal vi også hjælpe dig?

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram