AKUT TANDLÆGE HILLERØD

Akut tandlæge
42 50 22 61
Få hjælp nu  Læs om vores privatlivspolitik.
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Se åbningstider for
  Hillerød akut tandlæge

  Vi har lørdagsåbent!

  Mandag07:30-17:30
  Tirsdag07:30-17:30
  Onsdag07:30-17:30
  Torsdag07:30-17:30
  Fredag07:30-15:00
  Lørdag08:00-15:00
  SøndagLukket

  Har du brug for en akut tandlæge nær Hillerød?

  De fleste af os har oplevet at døje med akutopstået tandsmerter og ved derfor hvilken smerte og utilpashed dette kan fremtvinge. Ved akutopstået tandproblemer er det af afgørende betydning at du bliver afhjulpet dine smerter hurtigst muligt. Det er vigtigt at de opstået tandsmerter ikke får lov til at videreudvikle sig og det er her din akut tandlæge kan hjælpe dig. Hos din tandlæge nær Hillerød hjælper vi dig, hvis noget akut opstår.

  Eksperter i tandlægeskræk - Akut tandlæge Hillerød

  Hvis du er en af de mange danskere, som måske frygter at få behandlet dine tandsmerter, så skal du vide at vi er eksperter i tandlægeskræk. På vores klinik nær Hillerød sørger vi for at du får en tryg og smertefri behandling. Det er vigtigt for os, at du føler dig tilpas og derfor gør vi vores bedste for at tage hensyn til lige netop det, som skræmmer dig ved et tandlægebesøg. På den måde kan vi møde dig, hvor du er og give dig den bedst mulige behandling. Med vores lange erfaring inden for tandlægeskræk kan vi med garanti give dig det du har brug for!

  Hvis du døjer med tandlægeskræk, er det vigtigt altid at gøre os opmærksom på det. På den måde har vi den bedste forudsætning for at hjælpe dig og for at gøre det til en rar oplevelse at besøge os hos din akut tandlæge Hillerød.

  Som din akut tandlæge ved Hillerød tilbyder vi desuden fair priser og høj faglighed. Hos os betaler du ikke ekstra gebyr eller tillæg for akut tandbehandling. Så hvis du har brug for en akut tandlæge, skal du ikke betale ekstra. Det synes vi kun er fair! Med en behandling hos din akut tandlæge nær Hillerød kender du altid til både pris og procedure forinden behandling. På den måde er der altid klarhed og ingen uventede overraskelser. Det vigtigste for dig som patient er, at du i en akut situation kan være sikker på, at du kan modtage en akut tandlægetid nær Hillerød, når du har brug for det uden at betale ekstra. Det kan du hos din akut tandlæge Hillerød!

  Har du brug for tandlægevagten Hillerød?

  AKUT TANDLÆGERS tandlægevagt håber at kunne give dig en så god behandling, at såfremt du står uden tandlæge og ønsker at fortsætte ind i et forløb med regelmæssige tandeftersyn, så kan vi hjælpe dig. Valget er naturligvis dit. Men hvis du søger akut tandlæge OG tandeftersyn Hillerød kan vi være behjælpelig! Giv blot besked så der kan afsættes den nødvendige tid til behandling og eftersyn.

  Akut tandlæge Hillerød - Vi står klar til at hjælpe dig

  Som din akut tandlæge nær Hillerød er vi altid klar til at hjælpe dig. Om du har brug for behandling eller blot råd og vejledning til din specifikke situation, kan vi med garanti imødekomme dine ønsker og behov. Du er altid velkommen til at kontakte os. Vores klinik nær Hillerød har lange åbningstider i hverdagene og tilbyder ligeledes akut hjælp om lørdagen, hvor flere tandklinikker holder lukket.

  Lider du af tandsmerter? Kontakt din tandlægevagt nær Hillerød i dag og bliv smertefri.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Vi har også en akut tandlæge i København og en akut i tandlæge i Aarhus hvis det er det du søger.

  Bor du ikke i Hillerød? Find en akut tandlæge nær dig

  Hos AKUT TANDLÆGER giver vi et overblik over udvalgte tandlæger i Danmark der tilbyder akut tandlægetid. Lige fra København til Aalborg. Klik i footeren for at finde din nærmeste by.

  3 gode grunde til at vælge os
  Intet ekstra akutgebyr

  Normal pris uanset ugedag og tid.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram