AKUT TANDLÆGE HILLERØD

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Hillerød akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Har du brug for en akut tandlæge nær Hillerød?

  De fleste af os har oplevet at døje med akutopstået tandsmerter og ved derfor hvilken smerte og utilpashed dette kan fremtvinge. Ved akutopstået tandproblemer er det afgørende, at du bliver afhjulpet dine smerter hurtigst muligt. Det er vigtigt at de opståede tandsmerter ikke får lov til at videreudvikle sig og det er her din akut tandlæge kan hjælpe dig. Hos din tandlæge nær Hillerød hjælper vi dig, hvis noget akut opstår.

  Eksperter i tandlægeskræk - Akut tandlæge Hillerød

  Hvis du er en af de mange danskere, som måske frygter at få behandlet dine tandsmerter, så skal du vide at vi er eksperter i tandlægeskræk. På vores klinik nær Hillerød sørger vi for at du får en tryg og smertefri behandling. Det er vigtigt for os, at du føler dig tilpas og derfor gør vi vores bedste for at tage hensyn til lige netop det, som skræmmer dig ved et tandlægebesøg. På den måde kan vi møde dig, hvor du er og give dig den bedst mulige behandling. Med vores lange erfaring inden for tandlægeskræk kan vi med garanti give dig det du har brug for!

  Hvis du døjer med tandlægeskræk, er det vigtigt altid at gøre os opmærksom på det. På den måde har vi den bedste forudsætning for at hjælpe dig og for at gøre det til en rar oplevelse at besøge os hos din akut tandlæge Hillerød.

  Som din akut tandlæge nær Hillerød tilbyder vi desuden fair priser og høj faglighed. Hos os betaler du ikke det dobbelte for en akut tandbehandling. Så hvis du har brug for en akut tandlæge, kan det betale sig at gøre sig umage i sit valg af tandlæge. Med en behandling hos din akut tandlæge nær Hillerød kender du altid til både pris og procedure forinden behandling. På den måde er der altid klarhed og ingen uventede overraskelser. Det vigtigste for dig som patient er, at du i en akut situation kan være sikker på, at du kan modtage en akut tandlægetid nær Hillerød, når du har brug for det. Det kan du hos din akut tandlæge Hillerød!

  Akut tandlæge Hillerød - Vi står klar til at hjælpe dig

  Som din akut tandlæge nær Hillerød er vi altid klar til at hjælpe dig. Om du har brug for behandling eller blot råd og vejledning til din specifikke situation, kan vi med garanti imødekomme dine ønsker og behov. Du er altid velkommen til at kontakte os. Alt råd og vejledning telefonisk er naturligvis GRATIS og uforpligtende. Vores største interesse er at hjælpe dig på den ene eller anden måde. Vores klinik nær Hillerød har udvidede åbningstider i hverdagene og tilbyder ligeledes akut hjælp om lørdagen, hvor flere tandklinikker holder lukket.

  Lider du af tandsmerter? Kontakt din tandlægevagt nær Hillerød i dag og bliv smertefri.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Vi har også en akut tandlæge i København og en akut i tandlæge i Aarhus, hvis det er det du søger.

  Bor du ikke i Hillerød? Find en akut tandlæge nær dig

  Hos AKUT TANDLÆGER giver vi et overblik over udvalgte tandlæger i Danmark der tilbyder akut tandlægetid. Lige fra København til Aalborg. Klik i footeren for at finde din nærmeste by.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram