AKUT TANDLÆGE HILLERØD

BESTIL TID HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR HILLERØD

BLIV RINGET OP AF AKUT TANDLÆGEN NÆR HILLERØD

UDFYLD FORMULAREN – FÅ EN TID – HURTIG RESPONSTID 

10 + 5 =

ÅBNINGSTIDER:

Vi har lørdagsåbent.

Ring til os og bestil en tid med det samme.

Mandag: 07.-30 – 17.30
Tirsdag:    07.30 – 17.30
Onsdag.   07.30 – 17.30
Torsdag:   07.30 – 17.30
Fredag:    07:30 – 15:00
Lørdag:  08.00 – 15.00
Søndag:    Lukket 

TELEFON: 42 50 22 61

DET FÅR DU HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR HILLERØD:

  • Ingen ekstra gebyr for akut behandling.
  • Lange åbningstider.
  • Hyggelige omgivelser.
  • Stor erfaring med akut tandbehandling.
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter.
TANDLÆGEVAGT HILLERØD

AKUT TANDLÆGE HILLERØD

Har du brug for en akut tandlæge nær Hillerød? De fleste af os har oplevet at døje med akutopstået tandsmerter og ved derfor hvilken smerte og utilpashed dette kan fremtvinge. Ved akutopstået tandproblemer er det af afgørende betydning at du bliver afhjulpet dine smerter hurtigst muligt. Det er vigtigt at de opstået tandsmerter ikke får lov til at videreudvikle sig og det er her din akut tandlæge kan hjælpe dig. Hos din tandlæge nær Hillerød hjælper vi dig, hvis noget akut opstår.    


EKSPERTER I TANDLÆGESKRÆK – DIN AKUT TANDLÆGE HILLERØD

Hvis du er en af de mange danskere, som måske frygter at få behandlet dine tandsmerter, så skal du vide at vi er eksperter i tandlægeskræk. På vores klinik nær Hillerød sørger vi for at du får en tryg og smertefri behandling. Det er vigtigt for os, at du føler dig tilpas og derfor gør vi vores bedste for at tage hensyn til lige netop det, som skræmmer dig ved et tandlægebesøg. På den måde kan vi møde dig, hvor du er og give dig den bedst mulige behandling. Med vores lange erfaring inden for tandlægeskræk kan vi med garanti give dig det du har brug for!

Hvis du døjer med tandlægeskræk, er det vigtigt altid at gøre os opmærksom på det. Sig det gerne allerede når du kontakter os. På den måde har vi den bedste forudsætning for at hjælpe dig og for at gøre det til en rar oplevelse at besøge os hos din akut tandlæge Hillerød.

Som din akut tandlæge ved Hillerød tilbyder vi desuden fair priser og høj faglighed. Hos os betaler du ikke ekstra gebyr eller tillæg for akut tandbehandling. Så hvis du har brug for en akut tandlæge, skal du ikke betale ekstra. Det synes vi kun er fair! Med en behandling hos din akut tandlæge nær Hillerød kender du altid til både pris og procedure forinden behandling. På den måde er der altid klarhed og ingen uventede overraskelser. Det vigtigste for dig som patient er, at du i en akut situation kan være sikker på, at du kan modtage en akut tandlægetid nær Hillerød, når du har brug for det uden at betale ekstra. Det kan du hos din akut tandlæge Hillerød!

HAR DU BRUG FOR TANDLÆGEVAGTEN HILLERØD?

AKUT TANDLÆGERS tandlægevagt håber at kunne give dig en så god behandling, at såfremt du står uden tandlæge og ønsker at fortsætte ind i et forløb med regelmæssige tandeftersyn, så kan vi hjælpe dig. Valget er naturligvis dit. Men hvis du søger akut tandlæge OG tandeftersyn Hillerød kan vi være behjælpelig! Giv blot besked så der kan afsættes den nødvendige tid til behandling og eftersyn. 

 

DIN AKUT TANDLÆGE HILLERØD – VI STÅR ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE DIG PÅ TLF 42 50 22 61

Som din akut tandlæge nær Hillerød er vi altid klar til at hjælpe dig. Om du har brug for behandling eller blot råd og vejledning til din specifikke situation, kan vi med garanti imødekomme dine ønsker og behov. Du er altid velkommen til at kontakte os. Vores klinik nær Hillerød har lange åbningstider i hverdagene og tilbyder ligeledes akut hjælp om lørdagen, hvor flere tandklinikker holder lukket.  

Lider du af tandsmerter? Kontakt din tandlægevagt nær Hillerød i dag og bliv smertefri.


DET SKAL DU HUSKE NÅR DU SKAL HAVE AKUT TANDLÆGEHJÆLP

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

Vi har også en akut tandlæge i København og en akut i tandlæge i Aarhus hvis det er det du søger.

 

BOR DU IKKE I HILLERØD? FIND TANDLÆGEVAGTEN I DIN BY:

Her hos AKUT TANDLÆGER giver vi et overblik over udvalgte tandlæger i Danmark der tilbyder akut tandlægetid. Lige fra København til Odder. Klik i footeren for at finde din nærmeste by