q Tandlægevagten Oslo Plads - Få akut tandlægehjælp i dag!

  Tandlægevagten Oslo Plads

  Du finder tandlægevagten i København på Oslo Plads. Den offentlige tandlægevagt er til for at hjælpe akutte patienter med tandsmerter. Tandpine eller andre former for smerter i mundregionen er kendetegnet ved ulidelige smerter, som kan sætte en stopper for selv de mest basale hverdagsbedrifter. Af denne grund er det vigtigt, at du som akut patient ved hvad du skal gøre, hvis uheldet pludselig er ude. Tandsmerter kan ingen mennesker holde for og oftest opstår de på tider af døgnet, hvor din egen tandlæge har lukket. Det er her tandlægevagten kommer ind i billedet. Bor du i København eller omegn kan du benytte tandlægevagten på Oslo Plads på Østerbro.

  Du finder tandlægevagten i alle landets regioner. I nogle regioner går tandlægevagten også under betegnelsen tandpinevagt. Nedenfor kan du læse mere om tandlægevagten på Oslo Plads. Desuden kan du læse om et fordelagtigt alternativ som AKUT TANDLÆGER tilbyder akutte patienter.

  Det skal du huske ved et besøg hos tandlægevagten

  Ved et besøg hos tandlægevagten skal du huske to ting:

  • Sygesikringskort
  • Betalingskort eller kontanter

  Hos tandlægevagten på Oslo Plads afregnes der efter hver endt behandling. Som patient kan du enten betale med kontanter eller betalingskort. Det er ikke muligt at få regningen med hjem eller dele den op i rater. Desuden er det vigtigt, at du medbringer dit sygesikringskort, således at du kan få refusion.

  Endvidere bør du være opmærksom på at en akut tandbehandling hos tandlægevagten er langt dyrere end prisen hos din egen lokale tandlæge. Årsagen til dette er at tandlægevagten tillægger behandlingen et akut-gebyr. På lørdage samt jule- og nytårsaftensdag vil tillægget minimum være 967 kr. På søndage og helligdage er det minimum 1.290 kr. Oveni gebyret kommer den pågældende behandling.

  Her finder du tandlægevagten på Oslo Plads

  I København finder du tandlægevagten på Oslo Plads 14, 2100 København Ø. Klinikken ligger side om side med Østerport Station, hvorfor det er nemt at komme frem og tilbage. Du kan benytte tandlægevagtens service alle hverdage fra kl. 20:00-21:30 og lørdage, søndage og helligdage fra kl. 10:00-12:00 og igen kl. 20:00-21:30. Du kan kontakte klinikken på telefonnr. 70 25 00 41. Som patient bør du dog være opmærksom på at det ikke er muligt at forudbestille behandlingstider. Du skal således blot møde op på klinikken for at få behandling. Af denne grund er der også chance for at du kan opleve længere varig ventetid. Har du akutte tandsmerter i aftentimerne eller i weekenden kan du benytte tandlægevagten på Oslo Plads.

  Den offentlige tandlægevagt i København på Oslo Plads følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for at mindske risikoen for smittespredning af corona-virus. Tandlægevagten overholder desuden, ligesom din egen lokale tandlæge, alle Sundhedsstyrelsens gældende retningslinjer, fx i forhold til hygiejne.

  Fordelagtigt supplement til den offentlige tandlægevagt - AKUT TANDLÆGER

  Langt de fleste mennesker har på et eller andet tidspunkt prøvet at have tandsmerter, og kan i den forbindelse nikke genkendende til, hvor generende det kan være. Derfor er det også vigtigt at den rette hjælp kan indtræde hurtigst muligt. I den forbindelse er formidlingstjenesten AKUT TANDLÆGER opstået.

  Vi syntes at det var ærgerligt, at vi ikke var i stand til at hjælpe folk, som havde ondt i tænderne fordi den fysiske afstand blot var for stor for patienterne.

  Ansvarshavende tandlæge Paulina Kempa

  Stifterne bag AKUT TANDLÆGER driver allerede en moderne tandlægeklinik i hjertet af Kongens Lyngby, hvorfor formidlingstjenesten foregår i et fagligt miljø. Dette sikrer de akutte patienter en tryg oplevelse af høj kvalitet. AKUT TANDLÆGER er således en formidlingstjeneste, hvis formål og største interesse er at hjælpe patienter med at finde en lokal akut tandlæge. Leder du efter en akut tandlæge nær København, kan vi også hjælpe dig. Mange af vores tilknyttede klinikker har udvidede åbningstider, hvorfor du har mulighed for at få en behandlingstid i ydertimerne, herunder lørdage og hverdagsaftener

  Hos AKUT TANDLÆGER er en klar fordel at du IKKE betaler et tårnhøjt akut-gebyr. Det synes vi kun er fair. Endvidere får du en fast behandlingstid, så du ikke skal sidde og vente længere end højest nødvendigt.

  Vi har akutte tandlægeklinikker i hele landet, hvorfor vi kan hjælpe dig uanset hvor du bor i landet. I nogle perioder er efterspørgslen på akut tandlægehjælp så stor hos os, at vi ikke altid kan garantere en tid den pågældende dag, hvis du ikke ringer fra morgenstunden. Derfor henviser vi også til tandlægevagten på Oslo Plads. Det vigtigste for os som akut tandlæge er at du som patient får den nødvendige hjælp, således at dine smerter lindres hurtigst muligt. Vi hjælper mange patienter hver eneste dag. Skal vi også hjælpe dig?

  Benyt os hos AKUT TANDLÆGER eller den offentlige tandlægevagt og få hjælp til dine tandsmerter i dag!

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram