Tandlæge akut

  Har du søgt tandlæge akut? Hvis du får brug for akut tandlægehjælp uden for din egen tandlæges åbningstid, kan du kontakte tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER. Som akut tandlæge udfører vi behandlinger, som ikke kan vente til din egen tandlæge åbner igen. Dette kan eksempelvis være akut behandling i forbindelse med generende tandpine eller mindre skader på dine tænder. Uagtet hvilken bagvedliggende årsag som har fremtvunget de akutte smerter, kan du være sikker på at du kan blive smertefri med en tid hos akuttandlægen nær dig. Uagtet om du bor i Odense, Århus, Aalborg eller København har vi en tandlægeklinik i nærheden, som tilbyder billig akuthjælp. Med en akut tandlægetid risikerer du aldrig at skulle gå rundt med tandsmerter i længere tid end højest nødvendigt. Det er vigtigt at de opståede tandsmerter ikke får lov til at udvikle sig yderligere. Dette kan din akut tandlæge hjælpe dig med.

  Har du brug for en tandlæge akut? Vi ønsker at være dig med akutte tandsmerter behjælpelige!

  Tandlæge lørdagsåbent

  Med akutte tandsmerter er det afgørende med en tandlæge, som har åbent i ydertimerne samt i weekenden. Du kan derfor benytte dig af vores gode service og få en akut tid om lørdagen, hvis uheldet skulle være ude. Har du akutte tandsmerter eller akut tandpine i weekenden, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi har lørdagsåbent og tilbyder behandling alle lørdage. Hvad end du har knækket en tand, tabt en fyldning eller oplever andre former for tandproblemer så kan vi hjælpe dig! Lad os hjælpe dig med at blive fri for smerter. Får du ikke behandlet årsagen til dine smerter, risikerer du med stor sandsynlighed at de vil komme tilbage indtil den udløsende årsag til smerterne er blevet identificeret og behandlet.

  Hos AKUT TANDLÆGER behandles patienter i den rækkefølge, de er ankommet til klinikken, og man risikerer derfor aldrig, som patient at skulle sidde og vente i timevis på at komme til. Hos os får du en fast behandlingstid, og på den måde undgår du altså at sidde i kø – det synes vi kun er fair! Har du brug for en tandlæge akut med lørdagsåbent er vi således et oplagt valg.

  Akut tandlægetid

  Har du uudholdelige smerter, så er det muligt at booke en tid til akut tandpine samme dag. Kontakt os så tidligt på dagen, som muligt. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med dine smerter. Alle som har prøvet at have tandpine ved, hvor frygteligt det kan være og at det eneste, der hjælper er at få behandlet årsagen, så problemet og smerterne ikke opstår igen.

  Akut tandpine kan skyldes flere årsager, men den mest normale årsag til akut tandpine er et ubehandlet hul (caries). Et ubehandlet hul i en tand kan blive så dybt, at det nærmer sig tandens nerve og i værste tilfælde rammer den pågældende nerve og derved irriterer den. Dette kan være en voldsomt smertefuld affære. Det kan også give tandpine at have én eller flere visdomstænder på vej eller at slå sine tænder uheldigt. Hvis du har slået dine tænder, er det vigtigt at melde skaden til din forsikring. Hos AKUT TANDLÆGER hjælper vi gerne med at udfylde dine forsikringspapirer.

  Tandlægevagt hos AKUT TANDLÆGER

  Som tandlægevagt hos AKUT TANDLÆGER tilbyder vi dig:

  • Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent
  • Stor erfaring med akutbehandling
  • Eksperter i tandlægeskræk
  • Fast behandlingstid, så du undgår ventetid
  • Fast lavt akut-gebyr

  Hvad koster akut behandling?

  Prisen for behandling af dine akutte tandsmerter afgøres af, hvilken årsag der har udløst din tandpine. Måske har du en visdomstand, som skal fjernes eller en tand, der skal rodbehandles. Ønsker du at kende prisen på behandlingen, der udløser din årsag så kontakt os i dag for et skøn om din specifikke tandsituation samt et prisoverslag. Vi oplyser altid pris og procedure på forhånd. På den måde opstår der aldrig nogen misforståelser og du kan efter den oplyste pris selv afgøre, hvorvidt du ønsker behandling.

  Husk du altid er meget velkommen til at kontakte os for tidsbestilling men også hvis du blot har brug for råd og vejledning til dine akutte tandsmerter. Vi håber på at være din foretrukne akuttandlæge!

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram