q Tandlægevagten Århus - Find din lokale akut tandlæge!

  Tandlægevagten Århus

  Tandlægevagten Århus

  Tandlægevagten Århus kan hjælpe dig, der har akutte tandsmerter, tandpine eller andre former for smerter i tandkød eller mundregion. Som det ligger i ordet tandlægevagt er der tale om en vagt tandlæge, som kan hjælpe dig i ydertimerne, hvor din egen tandlæge har lukket. Den offentlige tandlægevagt ligger i alle landets regioner. Nogen steder går tandlægevagten under navnet tandpinevagten. Uanset betegnelse er ønsket at hjælpe akutte patienter med deres tandsmerter.

  Akutte tandproblemer opstår oftest på ubekvemme tidspunkter, hvorfor det er vigtigt at kende til akut tandlægehjælp i nærheden. Nedenfor kan du læse mere om tandlægevagten Århus. Desuden kan du læse om AKUT TANDLÆGER's alternative løsning til den offentlige tandlægevagt.

  Tandlægevagten Region Midtjylland

  Bor du i Århus eller omegn og får pludselige tandsmerter kan du benytte tandlægevagten i Århus, som er beliggende på Valdemarsgade 1D, stuen th, 8000 Århus C. Du kan kontakte klinikken på tlf. 23 62 02 01 eller 40 51 51 62. Du bør dog være opmærksom på, at du ikke kan bestille en forudgående aftale, men blot skal møde op på klinikken for akut behandling. Derfor kan du også som patient opleve længere ventetid. Du får således ikke en fast behandlingstid, som du ellers kender det hos din lokale tandlæge.

  Hvis du har tandsmerter i weekenden kan du benytte tandlægevagten i Århus. Fredag har klinikken åbent fra kl. 18:00-21:00 og lørdag, søndag og helligdage fra kl. 10:00-13:00. Du bør være opmærksom på at telefonen lukker en halv time før. Den offentlige tandlægevagt i Århus følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for at mindske risikoen for smittespredning af corona-virus. Tandlægevagten overholder desuden, ligesom din egen lokale tandlæge, alle Sundhedsstyrelsens gældende retningslinjer, fx i forhold til hygiejne.

  Et fordelagtigt alternativ til tandlægevagten - Akut tandlæge Århus

  Tæt på København, nærmere placeret i Kongens Lyngby opstod ideen til formidlingstjenesten AKUT TANDLÆGER af tandlæge Paulina Kempa og stiftende partner Morten Larsen. Konceptet opstod da der hos partnernes allerede drivende klinik VORES TÆNDER Tandklinik var stor efterspørgsel på akut tandlægehjælp. Patienterne kontaktede klinikken fra hele landet for at få hjælp.

  "Vi syntes at det var ærgerligt, at vi ikke var i stand til at hjælpe folk, som havde ondt i tænderne fordi den fysiske afstand blot var for stor for patienterne. Vi hjalp så godt vi kunne over telefonen i forhold til at holde patienterne smertedækket og fandt så efterfølgende en tandlægeklinik i nærheden, som kunne hjælpe patienterne med at udføre selve behandlingen."

  Ansvarshavende tandlæge Paulina Kempa

  Hos AKUT TANDLÆGER hjælper vi dig således med at finde en lokal akut tandlæge, når du har brug for det. Leder du efter en akut tandlæge nær Århus, kan vi også hjælpe dig. Mange af vores tilknyttede klinikker har udvidede åbningstider, hvorfor du har mulighed for at få en behandlingstid i ydertimerne, herunder lørdage og hverdagsaftener. Klinikkerne er nøje udvalgt. På den måde kan du som patient kan være helt sikker på at få en behandling af høj kvalitet. Tandlægerne har desuden meget erfaring med akutte tandbehandlinger. En anden fordel er også at du IKKE betaler tårnhøje gebyrer ved at benytte en af vores mange klinikker. Det synes vi kun er fair. Endvidere får du en fast behandlingstid, så du ikke skal sidde og vente længere end højest nødvendigt.

  Vi har akutte tandlægeklinikker i hele landet, hvorfor vi kan hjælpe dig uanset hvor du bor i landet. I nogle perioder er efterspørgslen på akut tandlægehjælp så stor hos os, at vi ikke altid kan garantere en tid den pågældende dag, hvis du ikke ringer fra morgenstunden. Derfor henviser vi også til tandlægevagten i Århus. Det vigtigste for os som akut tandlæge er at du som patient får den nødvendige hjælp, således at dine smerter lindres hurtigst muligt. Vi hjælper mange patienter hver eneste dag. Skal vi også hjælpe dig?

  Betaling hos tandlægevagten Århus

  Du skal være opmærksom på, at der er afregning efter endt behandling hos tandlægevagten. Du skal således medbringe enten kort eller kontanter, hvorfor du ikke kan få regningen med hjem eller betale den over flere omgange. Desuden er det vigtigt, at du medbringer dit sygesikringskort, således at du kan få refusion.

  Endvidere bør du være opmærksom på at en akut tandbehandling hos tandlægevagten er dyrere end hos din egen lokale tandlæge. Dette skyldes det akut-gebyr, som tandlægevagten tillægger behandlingen. På lørdage samt jule- og nytårsaftensdag vil tillægget minimum være 967 kr. På søndage og helligdage er det minimum 1.290 kr. Oveni gebyret kommer den pågældende behandling. Husk at du skal forvente at afregne med tandlægevagten efter endt behandling.

  Benyt os hos AKUT TANDLÆGER eller den offentlige tandlægevagt og få hjælp til dine tandsmerter i dag!

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram