q Tandlægevagten priser - Spar gebyret ved at benytte os som tandlæge

  Tandlægevagten priser

  tandlægevagten priser

  Tandlægevagten priser? For de fleste mennesker har prisen en betydning, for ens foretagende. Dette er ikke en undtagelse, når det kommer til de velkendte tandlægebesøg. Mange forbinder en konsultation eller behandling hos tandlægen med en større økonomisk omkostning, hvorfor flere faktisk helt fravælger tandlægebesøgene. At fravælge besøgene har stor betydning for tændernes fremtid, hvorfor en god og sund mund- og tandpleje er altafgørende.

  I takt med de manglende tandlægebesøg vil tandproblemer automatisk opstå. Dette fordi ens egen mundpleje ikke kan stå alene. Ved de regelmæssige tandlægebesøg vil din tandlæge eller tandplejer udføre professionelle tandeftersyn og tandrensninger, som vil have stor betydning for dine tænders tilstand. Derfor er den forebyggende tandpleje altafgørende for dine tænders velbefindende.

  Akut tandlægevagt - Få hurtig hjælp til dine tandsmerter

  Som erfaren akuttandlæge ved vi hvor mange gener tandsmerter kan fremkalde. Faktisk er tandsmerter nogen af de mest uudholdelige smerter vi mennesker kan udsættes for. Af denne grund er vores største interesse også at afhjælpe dig dine tandsmerter bedst og hurtigst muligt. Som vagt tandlæge er vores interesse for at hjælpe, afspejlet i vores udvidede åbningstider, som sikrer dig akut hjælp, hvis uheldet måtte være ude. Tandsmerter kan opstå på alle tider af døgnet, hvorfor det er vigtigt at kende til en akut tandlæge, som kan varetage dine tandsmerter og hjælpe dig af med dem igen hurtigst muligt. Det kan vi på fornemmeste vis. Vi samarbejder udelukkende med de dygtigste tandlæger i landet, hvorfor fagligheden er på sit højeste.

  Om AKUT TANDLÆGER

  AKUT TANDLÆGER er en formidlingstjeneste, som gør det nemt at finde en omsorgsfuld og kompetent vagttandlæge i dit nærområde. Vi har formået at samle nogle af landets dygtigste tandlægeklinikker, som alle med deres store ekspertise og rette faglighed kan være behjælpelige inden for tandlægefagets akutområde.

  Det er ønsket at du hurtigt, nemt og i nærheden af hvor du befinder dig kan finde en tandlæge, der kan tilbyde en akut tandlægetid, netop som du står og har brug for det.

  Akut tandpine eller andre former for tandproblemer er afhængige af at blive behandlet hurtigst muligt. Dette prøver vi på bedst mulig vis at imødekomme hos AKUT TANDLÆGER ved at have udvidede åbningstider både i hverdagene og weekenden. Akut behandling disse dage pålægges ikke yderligere gebyr. Du betaler således altid kun et fast LAVT gebyr, ved at benytte os, som din foretrukne akut tandlæge. Så har du akut behov for en tandlæge er du altid meget velkommen til at kontakte en akut tandlæge i nærheden af dig. Vores største interesse er at hjælpe dig med dine akutte tandproblemer og i fællesskab finde frem til en løsning, der sikrer, at du bliver smertefri hurtigst muligt.

  Tandlægevagten priser

  Tandlægevagten priser? Vores koncept hos AKUT TANDLÆGER er at akutte tandbehandlinger ikke skal koste mere end normalt. Derfor tilføjer vi blot et LAVT akut-gebyr uanset behandling, dag og tidspunkt. Det synes vi kun er fair. Det modsatte tilfælde finder du hos den offentlige tandlægevagt, hvor der tillægges behandlingen et gebyr på 1000 kroner på lørdage og op til 1300 kroner på søndage og helligdage. Derudover kommer prisen på den specifikke tandbehandling. Vil du således gerne undgå et større økonomisk akut-gebyr, kan du roligt benytte os som din foretrukne akut tandlæge.

  Uanset om du benytter os eller den offentlige tandlægevagt som akut tandlæge, når uheldet er ude så skal du forvente at afregne med det samme.

  Gennemsigtige priser

  Hos AKUT TANDLÆGER udarbejder vi altid et prisoverslag inden vi går i gang. Dette gør vi fordi vi gerne vil levere en ærlig og samvittighedsfuld tandbehandling, hvor du på forhånd ved hvad dit akutte tandlægebesøg kommer til at koste samt hvad der skal ske trin for trin. Hos os kender du således altid til pris og procedure på forhånd. Der er dermed ingen uventede overraskelser, hvis du benytter os som akut tandlæge.

  Det er vigtigt for os, at vores patienter altid er bekendt med prisen for den pågældende behandling. Desuden er proceduren mindst ligeså vigtig. På den måde er du som patient hele tiden klar over, hvad der skal ske og i hvilken rækkefølge. Endvidere påskynder vi aldrig en behandling trods det, at der er tale om en akut tandbehandling. Det er tit, når tingene går lidt for stærkt at det kan ende med at være ubehageligt at ligge i tandlægestolen. Dette undgår vi ved at tale ærligt og åbent samt udnytte den afsatte tid bedst muligt. Vi hjælper desuden gerne til at bestille en ny tid hurtigst muligt, hvis dette er ønsket.

  Har du tandlægeskræk må du meget gerne oplyse os om dette således at vi kan planlægge behandlingen efter dine specifikke ønsker og behov. Hos AKUT TANDLÆGER er ønsket altid at give en tryg og ærlig behandling med afsæt i gennemsigtige priser.

  Tandlægevagten priser - Billige tandlægepriser

  Billige tandlægepriser? At kvalitet og pris er to afhængige faktorer, er i mange tilfælde sandt. Men det kan faktisk godt lade sig gøre at have lave priser uden, at det er på bekostning af kvalitet eller serviceniveau. Dette gør sig gældende hos AKUT TANDLÆGER, som tilbyder akut tandlægehjælp til billige priser. Vi er konkurrencedygtige på tandlægepriser, hvorfor det lykkes os at være blandt de billigste tandlægeklinikker i hele landet, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

  Vi håber på at være din foretrukne akut tandlæge!

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram