q Billig tandlæge - Få akut og billig tandlægehjælp. Ingen akut-gebyr!

  Billig tandlæge

  Billig tandlæge

  Billig tandlæge? At kvalitet og pris er to afhængige faktorer, er i mange tilfælde sandt. Men det kan faktisk godt lade sig gøre at have lave priser uden, at det er på bekostning af kvalitet eller serviceniveau. Dette gør sig gældende hos AKUT TANDLÆGER, som tilbyder akut tandlægehjælp til billige priser. Vi er konkurrencedygtige på tandlægepriser, hvorfor det lykkes os at være blandt de billigste tandlægeklinikker i hele landet, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

  God og billig tandlæge - Akut tandlæge

  Leder du efter en god og billig tandlæge? Vi ved hvor vigtig kvaliteten og ikke mindst prisen er, når du søger en tandlæge. Af denne grund tilbyder vi som akut tandlæge den højeste kvalitet samt de nyeste og bedste materialer til lave priser. Faktisk kan vi formå at være blandt de billigste tandlæger i hele landet. Det er vigtigt for os at være blandt de tandlægeklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp med de billigste tandlægepriser. Dette er selvfølgelig uden at det bliver på bekostning af kvaliteten samt vores serviceniveau på klinikken. Som erfaren akut tandlæge ved vi hvor stor betydning den økonomiske del har, hvorfor vi aldrig bare laver den dyreste løsning. Hos os modtager du således ikke en afsluttende regning med uventede overraskelser. Indledningsvis taler vi altid først sammen om, hvad der passer bedst til dig. På den måde får du også selv lov til at vælge en eventuelt behandling til eller fra. Dine tænders sundhed skal være på et oplyst og økonomisk fair grundlag.

  Billig tandlæge Danmark - Ingen kompromis med kvalitet

  På trods af vi formår at holde vores priser nede skal du aldrig slå tvivl omkring vores kvalitet og serviceniveau. Vores lave priser er nemlig aldrig på bekostning af hverken kvalitet og serviceniveau. Tværtimod. Det lykkes os nemlig at holde priserne nede takket være gode indkøbsaftaler hos vores leverandører. Desuden er vores team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter hver især eksperter i forskellige dele inden for tandlægefaget. Det vil sige at vores behandlere formår at supplere hinanden ved at have hver deres specialiserede funktioner. Det er også med til at holde vores priser nede for vores patienter, at vi arbejder i små teams, hvor tandlæger, tandplejere og klinikassistenter bruger mest tid på det, de er uddannet bedst til. Vores største interesse er således at du som patient hos os ikke skal betale mere end gennemsnittet af andre tandlægers priser.

  Bedste og billigste tandlæge København

  Selvom vi formår at være blandt de billigste tandlægeklinikker er det vigtigt for os at slå fast, at vores materialer er af absolut bedste kvalitet. Det samme er vores serviceniveau. Ved at vi tager os god tid til vores patienter er der aldrig nogen tvivl om hverken pris eller procedure. På den måde bliver det nærmest heller aldrig aktuelt for vores patienter at vende tilbage med et gentagende tandproblem. Vores største interesse er således at udføre kvalitetsrige behandlinger, som samtidig er til overkommelige priser.

  Hos AKUT TANDLÆGER er vi til for dig, som ønsker en billig tandlæge, men som samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Om du ønsker at benytte dig af vores gode service i København, Århus, Aalborg eller Odense er helt underordnet. Vi har klinikker rundt omkring i hele landet, hvorfor vi kan hjælpe dig, når du har brug for det og samtidig til nogle af landets skarpeste priser.

  Brug tid på at finde en billig tandlæge - Akut tandlægehjælp

  Det kan betale sig at gøre sig umage i sit valg af tandlæge. Dette gør sig også gældende når det handler om at finde den rette akut tandlæge. Der er nemlig stor forskel på prisen hos de forskellige tandklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp. Hos langt de fleste tandlægeklinikker tillægger tandlægerne et højt akut-gebyr oven i den afsluttende tandlægeregning. Dette gør sig ligeledes gældende hos den offentlige tandlægevagt. På den måde kan det hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke finder frem til den rette akut tandlæge.

  Hos AKUT TANDLÆGER betaler du kun et fast LAVT gebyr. Det kan betale sig at benytte os, som dit foretrukne valg, vis du vil opnå en større økonomisk besparelse. Uagtet dag og tidspunkt tilbyder vi samme lave priser, som på vores planlagte behandlinger.

  For billig tandlæge?

  Mulighederne er mange, hvis man ønsker at finde billige tandlægeklinikker. Dette gør sig særligt gældende, hvis man som patient er villig til at gå på kompromis med æstetik, service og kvalitet. Men det er dog de færreste, som ønsker at benytte en billig tandlæge, hvis det sker på bekostning af kvaliteten. Nogle klinikker formår i deres valg om billige materialer at have så lave priser, at vi ikke kan hamle op med dem, hvorfor vi heller ikke er de absolut billigste på alle vores behandlinger. For os er kvaliteten ikke til at gå på kompromis med!

  Det er også derfor, at vi ikke er de billigste tandlæger på alle vores behandlinger. Nogle behandlinger kan vi simpelthen ikke lave med de bedste materialer så billigt som nogen af de allerbilligste tandlæger. Der har vi i stedet valgt, at det er kvaliteten, som er det vigtigste, og prisen derfor har anden prioritet.

  At have faste lave tandlægepriser er muligt af følgende årsager:

  • Vi udnytter altid vores forskellige faglige kompetencer på bedst mulig vis
  • Vi har landets mest favorable indkøbsaftaler. Ved samtidig kun at have få varegrupper kan vi udføre behandlinger af høj kvalitet og til lavere priser.Vi benytter materialer med dokumenteret lang holdbarhed og af høj kvalitet. På den måde behandler vi smart og optimalt.
  • Vi har udvidede åbningstider i hverdagene samt åben i weekenden. På den måde driver vi klinikken omkostnings effektivt.

  Overskuelige tandlægepriser - Husk vi har lørdagsåbent

  Frygten for tandlægeregningen bør ikke være en hindring for, at du tager til tandlægen. Hos AKUT TANDLÆGER er du derfor altid garanteret gennemskuelige tandlægepriser, så du ikke får et chok over regningen. Vi informerer dig altid om den ydelse, vi laver på dine tænder, så der aldrig hersker nogen tvivl om hverken pris eller behandlingsplan. Dette sker desuden forinden behandlingen påbegyndes, hvorfor du selv har mulighed for at takke ja eller nej til behandling ud fra vished om både pris og procedure. Det synes vi kun er fair.

  Har du en travl hverdag, hvor en akut tandlægetid virker umulig at få presset ind, kan du hos os komme til tandlægen om lørdagen. Vi har åbent hver lørdag, hvor du kan få behandlet akutte problemer såsom akut tandpine eller mindre akutte behandlinger som tandrensning – endda med vores standard tandlægepriser uden yderligere weekendtillæg. Vi har således samme lave priser i hverdagen, som i weekenden.

  Kontakt os i dag og få et skøn om prisen på din akutte tandbehandling

  Står du pludselig og har brug for en akut tandlæge men er i tvivl om den økonomiske del af besøget, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. For at få en idé om, hvad din behandling kommer til at koste, skal du blot tage kontakt til os. Ring til os på akut telefonen og få svar på dine spørgsmål. Hvis du har spørgsmål om pris vil vi give dig et prisoverslag eller et skøn om den økonomiske del ud fra dit akutte tandproblem. Opstår der noget uventet under behandlingen vil vi selvfølgelig altid informere dig om prisen.

  Du er også meget velkommen til at kontakte os blot for råd og vejledning i forhold til din specifikke tandsituation. Det koster ikke noget og vi er altid klar til at dele ud af vores lange erfaring inden for akutte tandbehandlinger.

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram