q Tandlægevagten region Sjælland - Få akut tandlægehjælp i dag!

  Tandlægevagten region Sjælland

  Den offentlige tandlægevagt i region Sjælland går under navnet tandpinevagten. Du finder tandpinevagten i Slagelse og Nykøbing F. Har du akut tanpine eller andre former for akutte komplikationer kan du komme til tandpinevagten uden for din egen tandlæges almindelig åbningstid. Tandlægevagten region Sjælland udfører nødbehandlinger i weekender og på helligdage, som ikke kan vente til din egen tandlæge åbner igen.

  Eftersom akutte tandsmerter er nogen af de værste former for tandsmerter vi mennesker kan udsættes for. Så er det også nødvendigt at kende til akut tandlægehjælp. Således ved du hvor du kan henvende dig i de timer, hvor din egen tandlæge har lukket. Tandlægevagten region Sjælland finder du enten i Nykøbing F eller Slagelse.

  Nedenfor kan du blive meget klogere på tandlægevagten region Sjælland. Endvidere kan du læse om AKUT TANDLÆGER's alternative løsning til den offentlige tandlægevagt, hvor du sparer akut-gebyret og får en fast behandlingstid.

  Tandpinevagten Sjælland

  Akutte tandsmerter kan opstå på alle tider af døgnet. Som oftest sker det på tidspunkter, hvor din egen lokale tandlæge har lukket. Dette kan eksempelvis være i weekenden eller aftentimerne. Oplever du pludselig at have brug for en akut tandlæge findes der flere forskellige muligheder. Dette kommer vi nærmere ind på afslutningsvis i dette blogindlæg.

  Bor eller færdes du i region Sjælland kan du enten benytte den offentlige tandpinevagt i Nykøbing F eller Slagelse. Tandpinevagten i Nykøbing F er beliggende på Nørregade 21B, 4800 Nykøbing F. Tandpinevagten i Slagelse finder du på adressen: Æblehaven 2, 4200 Slagelse. Tandklinikken i Nykøbing F har åbent i weekenden, på helligedag samt jule- og nytårsaftendag fra kl. 11-12. Klinikken i Slagelse har åbent fra kl. 11-13 i weekender, på helligdage samt jule- og nytårsaftensdag. Du kan bestille tid hos den offentlige tandpinevagt ved at ringe i tidsrummet kl. 09:30-11:30.

  Du kan lave en aftale med klinikken i Slagelse på telefonnr. 29 60 01 11, hvilket er det samme telefonnr. du skal benytte for at kontakte tandpinevagten i Nykøbing F.

  Betaling hos tandlægevagten Nordsjælland

  Uanset om du ønsker at benytte tandpinevagten i Slagelse eller i Nykøbing F, bør du være opmærksom på, at der er afregning efter hver enkelt endt behandling. Du kan betale med enten kontanter eller betalingskort. Men det er således ikke en mulighed at få regningen med hjem eller dele betalingen op i mindre rater. Desuden er det vigtigt, at du medbringer dit sygesikringskort.

  Desuden bør du være opmærksom på, at en akut behandling hos tandlægevagten er langt dyrere end priserne hos din egen tandlæge. Dette skyldes at tandlægevagten tillægger behandlingen et akut-gebyr. Akutgebyret kommer oveni prisen på din pågældende behandling. På lørdage samt jule- og nytårsaftensdag vil tillægget minimum være 985 kr. På søndage og helligdage er det minimum 1.300 kr. Oveni gebyret kommer den pågældende behandling. Husk at du skal forvente at afregne med tandlægevagten efter endt behandling.

  AKUT TANDLÆGER Nordsjælland - Et fordelagtigt alternativ til tandlægevagten

  Et alternativ til den offentlige tandlægevagt finder du hos AKUT TANDLÆGER, som er en formidlingstjeneste, hvis formål er at hjælpe akutte patienter. Ideen opstod da stifterne, som allerede driver en tandlægeklinik i hjertet af Kongens Lyngby, fik henvendelser fra akutte patienter hele landet over.

  Tjenesten har således til formål at hjælpe dig som patient med at finde en lokal akut tandlæge. Vi har klinikker rundt omkring i hele landet, hvorfor du har mulighed for at få hjælp uanset hvor i landet du bor. De fleste af vores klinikker tilbyder desuden udvidede åbningstider. På den måde kan du være sikker på at få hjælp, når din egen tandlæge har lukket.

  En klar fordel er også, at du betaler et fast lavt akut-gebyr ved at benytte en af vores mange klinikker. Det synes vi kun er fair. Endvidere får du en fast behandlingstid, så du ikke skal sidde og vente længere end højest nødvendigt.

  I nogle perioder er efterspørgslen på akut tandlægehjælp så stor hos os, at vi ikke altid kan garantere en tid den pågældende dag, hvis du ikke ringer fra morgenstunden. Derfor henviser vi også til tandpinevagten i enten Slagelse eller Nykøbing F. Det vigtigste for os som akut tandlæge er, at du som patient får den nødvendige hjælp, således at dine tandsmerter lindres hurtigst muligt. Vi hjælper mange patienter hver eneste dag. Skal vi også hjælpe dig?

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram