Akut tandlæge aften

  Akut tandlæge aften. Søger du en akut tandlæge i aftentimerne, så tøv ikke med at kontakte os. Som erfaren akut tandlæge ved vi, hvor mange gener tandsmerter kan medføre. Derfor er det også afgørende med akut tandlægehjælp. Hos AKUT TANDLÆGER er vi tilgængelige inden for normal åbningstid, men også i ydertimerne, hvor de fleste tandlægeklinikker har lukket. Har du fået akut tandpine, knækket en tand pludseligt eller har du anden form for tandkomplikation, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder både akutte tandbehandlinger og specifik råd og vejledning i henhold til din situation. Vi har tandlægeklinikker i hele landet, hvis største interesse er at hjælpe akutte patienter med tandkomplikationer.

  Akut tandlægetid

  Står du i en situation, hvor du har brug for en akut tandlægetid, så er du sikker på at få god og professionel hjælp ved at benytte os som din foretrukne akut tandlæge. Gennem vores erfaring ved vi og har stor forståelse for, at pludselige opståede tandsmerter kan give anledning til panik. Det er her vi kommer ind i billedet. Som din foretrukne akut tandlæge kan vi give dig ro og afklaring i din akutte situation.

  Man kan til tider være uheldig, og akut behov for en behandling hos en tandlæge kan opstå på alle timer af døgnet – også i weekenden, hvor det kan være svært at finde en tandlæge, der har åbent. Hos AKUT TANDLÆGER har vi åbent i weekenden og aftentimerne og behandling disse dage pålægges udelukkende et fast gebyr. Vores akutte tandlægeklinikker er nøje udvalgt, hvorfor vi kan tilbyde erfarne og dygtige tandlæger med mange års erfaring inden for akut tandbehandling. Vores team sætter altid dig som patient i fokus og er klar til at hjælpe med små og store tandproblemer. Oplever du pludselige tandsmerter, eller kommer du til skade med dine tænder uden for almindelig åbningstid, kan du derfor trygt kontakte os.

  Akut tandpine og ingen åben tandlæge - Akut tandlæge aften

  Akutte tandsmerter kan ingen mennesker holde for. Derfor er det også vigtigt at kende til akut tandlægehjælp, hvis du pludselig har tandkomplikationer. Med det in mente så ønsker vi nedenfor at give dig råd og vejledning til, hvad du kan forsøge at gøre indtil du har mulighed for at komme til tandlægen.

  Håndkøbsmedicin til smertelindring

  Tandsmerter er kendetegnende som nogen af de værste smerter vi mennesker kan udsættes for. Derfor ved vi også, at det kan være ulideligt at gå og vente på at få tandlægehjælp. Selvom vores største interesse er at give dig en behandlingstid den selv samme dag som du kontakter os. Så kan det ikke undgås at nogen patienter vil opleve ventetid. Derfor råder og vejleder vi dig til, hvad du kan gøre for at smertelindre dine tandsmerter, indtil ventetiden er ovre.

  Almindelig håndkøbsmedicin kan anvendes til smertelindring. Men sørg altid for at kontakte din tandlæge hurtigst muligt. Tandlægen vil komme med gode råd du kan følge indtil du kan blive behandlet. Sørg i mellemtiden for at holde den irriterede tand ren med tandbørstning og tandtråd. Hvis du har et hul eller fraktur i tanden, kan der også anvendes tyggegummi til at dække hullet med.

  Kan jeg få en tid hurtigt? Akut tandlæge aften

  Har du uudholdelige smerter, så er det muligt at booke en tid til akut tandpine samme dag. Når det er sagt så er der rigtig mange akutte patienter, som har brug for hjælp i ydertimerne og weekenden, hvor de fleste andre klinikker har lukket. Derfor er det også afgørende at du kontakter os så tidligt på dagen, som muligt. På den måde har vi den bedste forudsætning for at hjælpe dig med dine akutte tandsmerter. Det lykkes os 9 ud af 10 gange at give vores akutte patienter en tid selv samme dag, som de kontakter os.

  Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med din tandpine. Alle som har prøvet at have tandpine ved, hvor frygteligt det kan være og at det eneste, der hjælper er at få behandlet årsagen, så problemet og smerterne ikke opstår igen og igen. Vi vil meget gerne være din foretrukne akutte løsning.

  Hvad skyldes akut tandpine?

  Akut tandpine kan skyldes flere årsager, men den mest normale årsag til akut tandpine er et ubehandlet hul. Et ubehandlet hul i en tand kan blive så dybt, at det går ned i tandens nerve. Det kan være en voldsomt smertefuld affære. Det kan også give tandpine at have en visdomstand på vej eller at falde uheldigt og slå sine tænder. Uanset hvad din tandpine må skyldes så vil vi meget gerne hjælpe dig.

  Hvad gør jeg, hvis jeg har akut tandpine i weekenden?

  Uanset hvor du befinder dig i landet kan vi hjælpe dig. Om du har brug for en akut tandlæge nær København, Aalborg, Odense eller Århus, så har vi en tandlægeklinik i nærheden. Alle vores tandlæger og tandplejere er blandt de dygtigste og mest kompetente i hele landet. Med afsæt i deres lange erfaring og viden kan du være helt sikker på, at uanset hvilket specifikt tandproblem du måtte have, så kan du få akuthjælp når du har brug for det!

  Akut behov for behandling hos en tandlæge kan altså opstå på alle timer af døgnet – også i weekenden, hvor det kan være svært at finde en tandlæge, der har åbent. Kontakt os - så finder vi en tid til dig. Ingen skal gå og have ondt. Lad os hjælpe dig med at blive fri for smerter.

  Får du ikke behandlet årsagen til dine smerter, risikerer du, at de med stor sikkerhed vil vende retur - indtil den udløsende årsag til dine smerter er blevet behandlet. Vi hjælper mange akutte patienter hver eneste dag, skal vi også hjælpe dig?

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram