Akut tandlæge Oslo Plads

  Har du søgt akut tandlæge Oslo Plads? Du finder den offentlige tandlægevagt på Oslo Plads i København Ø. Tandlægevagten er til for at hjælpe akutte patienter med tandsmerter. Det samme er vi hos AKUT TANDLÆGER. Vi har tandlægeklinikker i hele landet, som står klar til at hjælpe dig med akutte tandgener.

  Akut tandpine eller andre former for smerter i tænder eller øvrige dele af mundregionen kan forekomme på alle tider af døgnet. Derfor er det vigtigt at kende til akut tandlægehjælp, hvis uheldet måtte være ude. Som erfaren akut tandlæge ved vi, hvor generende og ulidelige tandsmerter oftest er, hvorfor vores største interesse er at hjælpe dig hurtigst muligt. Dette gør vi ved at finde en akut tandlæge i dit nærområde, som kan hjælpe dig i din pågældende situation med afsæt i dine ønsker og behov. Har du brug for en akut tandlæge nær København kan vi således være dig behjælpelig.

  AKUT TANDLÆGER - Hvem er vi?

  AKUT TANDLÆGER er en formidlingstjeneste, som gør det nemt at finde en omsorgsfuld og kompetent vagttandlæge i dit nærområde. Vi har formået at samle nogle af landets dygtigste tandlægeklinikker, som alle med deres store ekspertise og rette faglighed kan være behjælpelige inden for tandlægefagets akutområde. Det er ønsket at du hurtigt, nemt og i nærheden af hvor du befinder dig kan finde en tandlæge, der kan tilbyde en akut tandlægetid, netop som du står og har brug for det.

  Stifterne bag AKUT TANDLÆGER er den ansvarshavende tandlæge Paulina Kempa og stiftende partner Morten Larsen, som også ejer tandklinikken VORES TÆNDER Tandklinik i hjertet af Kgs. Lyngby. At tjenesten drives i et allerede fagligt miljø, sikrer patienterne en tryg oplevelse af høj kvalitet. Vi hjælper mange akutte patienter hver eneste dag, skal vi også hjælpe dig?

  Åbningstider i ydertimerne - Akut tandlæge Oslo Plads

  En af vores mange fordele som akut tandlæge er vores udvidede åbningstider, som sikrer dig en akut tandlæge tid hurtigst muligt. Mange af vores tilknyttede klinikker har udvidede åbningstider, hvorfor du har mulighed for at få en behandlingstid i ydertimerne, herunder lørdage og hverdagsaftener.

  Står du pludselig og har brug for en akut tandlæge nær København kan du benytte os som dit foretrukne valg. Vi har åbent 6 ud af ugens 7 dage. Mandag-torsdag har klinikken åbent fra 7:30 og helt frem til kl. 20:00. Fredag har vi åbent fra 7:30-17:00 og lørdag helt frem til kl. 16:30. Kontakt os i dag og få akut tandlægehjælp.

  Få en akut tandlægetid uden nogen form for akut tillæg

  Hos AKUT TANDLÆGER er det en klar fordel, at du udelukkende betaler et fast LAVT gebyr. Faktisk har vi samme lave priser, som normalt. Det synes vi kun er fair. Endvidere får du en fast behandlingstid, så du ikke skal sidde og vente længere end højest nødvendigt.

  Vi har akutte tandlægeklinikker i hele landet, hvorfor vi kan hjælpe dig uanset hvor du bor i landet. I nogle perioder er efterspørgslen på akut tandlægehjælp så stor hos os, at vi ikke altid kan garantere en tid den pågældende dag, hvis du ikke kontakter os fra morgenstunden. Derfor henviser vi også til tandlægevagten på Oslo Plads. Det vigtigste for os som akut tandlæge er at du som patient får den nødvendige hjælp, således at dine smerter lindres hurtigst muligt. Vi hjælper mange patienter hver eneste dag. Skal vi også hjælpe dig?

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram