Akut tandlæge pris

  Akut tandlæge pris? For mange mennesker har prisen en afgørende betydning for ens fortagende. Dette har vi fuld forståelse for hos AKUT TANDLÆGER. Derfor kender du også altid til prisen for en eventuel behandling, hvis du benytter os som din foretrukne akut tandlæge. Prisen for behandling afgøres af, hvilken årsag der har udløst dine tandsmerter. Af denne grund er det også umuligt at give en konkret behandlingspris før tandlægen har set dig til en smertekonsultation. Ved en konsultation afgør en af vores dygtige og kompetente tandlæger, hvilken behandling der vil være den bedste for dig og dine individuelle ønsker. Som patient får du således både oplyst pris og procedure forinden en behandling, hvorfor det efterfølgende er helt op til dig, hvorvidt du ønsker at takke ja til den pågældende behandling.

  Akut tandlæge weekendåbent - døgnåben

  Har du akutte tandsmerter kan du blive smertefri med en akut tandlægetid hos en af vores mange klinikker rundt omkring i landet. Hos os er der et fast LAVT gebyr, hvorfor vi er meget billigere end eksempelvis den offentlige tandlægevagt. Vi finder altid en akut tid til dig hos en af vores tandlæger eller tandplejere. Bemærk, at vi også har åbent om lørdagen. Det lykkes os 9 ud af 10 gange at tilbyde vores akutte patienter en behandlingstid den samme dag. Dette er dog med forbehold for at der tages kontakt i starten af dagen. Vores akutte tider bliver hurtigt afsat, hvorfor vi i nogle tilfælde også henviser til tandlægevagten. Vores største interesse er således at hjælpe dig med at finde akut tandlægehjælp.

  Vi tilbyder dig - Akut tandlæge pris

  • Fast LAVT akut-gebyr
  • Danske og erfarne tandlæger og tandplejere
  • Højeste kvalitet, også selvom der er tale om akutte behandlinger
  • Ingen ventetid. Du får en fast behandlingstid
  • Omsorgsfuld behandling med fokus på patienter med tandlægeskræk

  Akut tandpine og tandsmerter, kan være nogle af de værste smerter overhovedet. Kraftige tandsmerter går i langt de fleste tilfælde ikke over af sig selv, hvilket betyder at du bør kontakte tandlægen så snart du mærker noget. Når du føler smerter, prøver din krop nemlig at fortælle dig, at der er noget galt. Har du derfor akutte smerter, anbefaler vi dig at blive behandlet hurtigst muligt for at blive smerterne kvit.

  Akutte tandlægetider - Akut tandlæge pris

  Har du brug for en akut tandlæge gør vi alt hvad vi kan, for at finde en tid til dig samme dag. Jo før du kontakter os, desto større mulighed har vi, for at finde en lokal akut tandlæge til dig. Husk, at mange af vores klinikker i den forbindelse også holder lørdagsåbent, hvilket er en billigere løsning for dig, set i forhold til at opsøge eksempelvis den offentlige tandlægevagt.

  Stor erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk

  Vi ved af erfaring, at mange patienter med tandlægeskræk først kontakter os efter længerevarig tid eller når skaden er sket. Her kan vi berolige dig med, at vi hos AKUT TANDLÆGER har stor erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk. Således lover vi dig, at alle behandlinger som vi foretager hos os, udføres i rolige og trygge omgivelser.

  Nogle gange kan en tandbehandling ikke vente enten på grund af smerter, eller fordi du har slået et stykke af en tand. Hos AKUT TANDLÆGER står vi klar, når du får brug for hjælp til at finde en akut tandlæge.

  Hurtig og effektiv behandling, når behovet opstår

  Hos AKUT TANDLÆGER er det i vores største interesse at hjælpe vores patienter til sunde og velfungerende tænder – hele livet. Derfor tager vi altid din forespørgsel alvorligt, når du kontakter os med behov for at blive behandlet akut hos en af vores erfarne tandlægeklinikker.

  Der kan være flere grunde til at opsøge akut tandbehandling. Både fordi tandpine er i sig selv ganske ulideligt, men også fordi tandsmerter ofte er et tegn på caries eller andre tandsygdomme.

  Smerter er alene ikke altid grunden til, at du bør bede om akut behandling. Knækkede tænder eller mistede fyldninger medfører eksempelvis ikke altid gener, men det betyder ikke, at du skal ignorere problemet. Der er væsentligt større chance for at kunne genetablere tanden, hvis du bliver behandlet kort tid efter, at skaden er sket. Vi vil altid tage godt imod dig, og vi stræber efter at behandle skånsomt, smertefrit og omsorgsfuldt.

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram