Nødtandlæge

  Som det ligger i ordet nødtandlæge er dette betegnelsen for en tandlæge, som tilbyder hjælp, når det er aller mest nødvendigt. I dagligtale kaldes dette også en akut tandlæge, tandlægevagt, tandpinevagt eller vagttandlæge. Uanset betegnelse så er formålet det samme: at hjælpe akutte patienter med tandpine eller andre former for tandsmerter. Som erfaren akut tandlæge er vores største interesse at smertelindre dine smerter, når du har ondt. Dette er uanset, hvilken bagvedliggende årsag, der fremkalder de pågældende smerter. Som nødtandlæge har vi også såkaldte nødåbningstider. Vi har åbent i weekenden, hvor mange andre tandlægeklinikker oftest har lukket. Vi ved godt at tandsmerter oftest opstår på ubelejlige tidspunkter, hvorfor vi tilbyder vores hjælp i de sene aftentimer samt i weekenden.

  Hvad kan en nødtandlæge hjælpe mig med?

  Som din nødtandlæge kan vi hjælpe dig med stort set alle former for tandbehandlinger. Gennem vores lange erfaring som akut tandlæge har vi set og prøvet det meste. Derfor kan vi med sikkerhed også hjælpe dig. Vi ved hvor mange smerter tandproblemer kan medføre. Derfor tilbyder vi netop hjælp som din nødtandlæge. Uanset om du er eksisterende eller ny patient hjælper vi dig meget gerne.

  Vi ved godt at det ofte er meget svært selv at finde frem til, hvor ens smerter er opstået og ikke mindst hvorfor. Det er her vi kommer ind i billedet. Som din erfarne nødtandlæge kan vi ved en konsultation hurtigt finde frem til dine smerters fremkommen samt årsagen bag. Ud fra et nøjagtigt behandlingsoverslag med kendskab til både din tandbehandling og specifikke pris er det helt op til dig som patient at takke ja til behandlingen. Vi ønsker at levere en ærlig og samvittighedsfuld behandling, hvorfor vi lytter til dine ønsker og behov.

  Er det dyrt at blive behandlet hos nødtandlægen?

  De fleste mennesker forbinder akut eller nød med noget, som er dyrere end normalt. Det forstår vi godt. Hos den regionale og offentlige tandlægevagt tillægger tandlægen nemlig behandlingen et tårnhøjt gebyr. Derved kan det hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis du har brug for akut tandlægehjælp. Dette er dog ikke tilfældet hos os som din akutte tandlæge. Hos os betaler du et fast LAVT gebyr, hvis du bliver behandlet. Har du blot brug for råd og vejledning hjælper vi dig naturligvis gerne telefonisk. Dette er gratis. Vi mener således at alle skal have råd til at gå til tandlægen, også selvom der er tale om en akut tandbehandling.

  Det kan være meget svært at give en reel pris på din behandling før vi har tilset dig. Derfor kan vi først opgive den nøjagtige pris på den behandling, som vil være at foretrække i dit tilfælde, efter vi har undersøgt dine tænder og mundregion. Herefter fortæller vi dig konkret hvad behandlingen indebærer og ikke mindst koster. Du får således ingen overraskelser i venteværelset, når du skal betale din regning.

  Billig nødtandlæge

  Selvom vi fungerer som almindelig og nødtandlæge er det ikke ensbetydende med at det koster mere, når vi skal hjælpe dig med et akut problem. Faktisk har vi samme lave priser i hverdagen som i weekenden. Dette er uanset om der er tale om en akut eller almindelig tandbehandling. Nogle af vores priser er bestemt af en overenskomstaftale mellem Tandlægeforeningen og Danske Regioner. Disse behandlinger må vi ikke regulere priserne på. De frie ydelser derimod, prissætter vi selv. Faktisk er prisen på disse ydelser sat, så du i gennemsnit ikke betaler mere hos os end hos andre tandlægeklinikker. Det synes vi kun er fair.

  Vi ser gerne at dine tænder er sunde og holder hele livet. Derfor hjælper vi dig også meget gerne, hvis noget akut opstår. Kontakt os i dag og lad os i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

  Det får du hos AKUT TANDLÆGER

  Som akut tandlæge tilbyder vi en række ting, som er fordelagtige for dig som patient, herunder:

  • Fast lavt gebyr. Samme lave priser som normalt
  • Åben 6 dage om uden, herunder i weekenden
  • Omsorgsfuld tandbehandling med afsæt i patientens ønsker og behov
  • Fast behandlingstid - Ingen unødig ventetid
  • Erfarne tandlæger
  • Specialister i at behandle patienter med tandlægeskræk

  Ovenstående er blot få af de mange ting, som vi går op i og leverer hver eneste dag hos AKUT TANDLÆGER. Vi behandler patienter fra hele landet. Skal vi også hjælpe dig?

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram