Invisalign er en de mest populære metoder at få en usynlig bøjle i København og der er ved at være en del tandlæger der tilbyder denne service. Der er to rigtig gode grunde til at få en invisalign København fremfor den lidt ældre tandbøjle:

1. Invisalign er helt usynlig.

invisalign-københavn

2. Det virker. Du få rettet tænderne.

usynlig-bøjle

3. Du kan spise lige det du har lyst til. Da de er aftagelige er det let at spise og drikke.

Hvor kan du få den bedste Invisalign København?

Vi har undersøgt de forskellige tandklinikker i København ved at kigge på online anmeldelser, vurderet deres størrelse, hvor lang tid de har arbejdet indenfor feltet, og priserne de tilbyder. Det vi kom frem til var at med alt taget i betragtning er Tandklinikken Holstein den bedste indenfor feltet. Hvorfor lige Tandklinikken Holstein?

1. De har gode anmeldelser

2. De har meget erfarne tandlæger og kender Invisalign systemet rigtig godt.

3. De er virkelig venlige

4. Du kan se dine resultater før du starter forløbet med en virtuel 3d preview

Overvej også at få lån til tandlæge hvis det er nødvendigt.

Ring direkte op til deres Invisalign specialist på XXXXX for at høre nærmere om dit specifikke behov. De tilbyder gratis konsultation.

 

Tandklinikken Hostein ligger i flotte omgivelser i Charlottenlund og er nem at komme frem til. De har haft praksis i virkelig mange år.
Har du brug for en AKUT Tandlæge Odense, akut tandlæge Århus eller en i København?

Resultaterne taler for sig selv 

Behandlingsprocessen

1. Tale med en udbyder af Invisalign

Din behandling begynder når du har valgt den erfarne Invisalign-uddannet udbyder, at du føler dig mest komfortabel medog planlægge din indledende høring. Fordi du vil interagere med denne læge en regelmæssig basis, kan du selv ønskerat personligt møde med et par udbydere før han beslutter, hvoraf den ene er rigtige for dig. Dette er en vigtig medicinskog økonomisk beslutning. Det er grunden til at vælge den rigtige læge og den rette behandlingsplan er væsentlig. Husk, at ikke alle tandlæger og Odontologer arbejde med Invisalign, det er vigtigt at finde en læge, der har fået den retteInvisalign uddannelse og kan virkelig vurdere dine behov og afgøre hvordan Invisalign kan hjælpe dig.
Under høringerne har vil du og din læge diskutere din sag nærmere at bestemme hvis du er en god kandidat til Invisalign.Invisalign nu behandler mange tilfælde, fra simple til mere komplekse. Din læge vil afgøre om Invisalign er det rigtige fordig. (Tage Smile vurdering forud for tid til at se, om du er en god kandidat.) Dette vil også være din mulighed for at stillespørgsmål om Invisalign, omkostninger, dental/Ortodontisk forsikring, eller eventuelle andre bekymringer. Se hvilke læger idit område er Invisalign udbydere.

 

2. En tilpasset behandling Plan oprettes for dig

Din læge vil tage røntgenbilleder, billeder og indtryk af tænderne, som Invisalign vil bruge til at oprette en digital 3D-billede af dem. Fra disse billeder vil din læge kortlægge en præcise behandlingsplan, herunder de eksakte bevægelser aftænderne, og fortælle dig den omtrentlige varighed af behandling. Ved hjælp af samme teknologi vil din læge være i standtil at vise dig en virtuel repræsentation af hvordan dine tænder vil flytte med hver fase af behandlingen. Mens hver sag erunikke for hver patient, tager behandling typisk omkring et år for voksne. For teenagere er længden af behandlinger

3. Modtag din brugerdefinerede Aligners baseret

Din personlige behandlingsplan
Baseret dine individuelle behandlingsplan, er en række skræddersyede, klart aligners derefter lavet specielt til dig. Dissealigners er lavet af en glat, komfortable, BPA-fri plastik, som ikke vil irritere dine kinder og tandkød som traditionelle metalseler gør ofte. Bare bære dem hele dagen, og fjerne dem, når du spiser eller pensel og floss tænderne. Som du slid hver sætaf aligners, begynde tænderne forsigtigt og gradvist at skifte plads. Og fordi de er stort set usynlige, de fleste menneskervil ikke selv mærke du bærer dem.

4. Bær en ny aligner hver anden uger

Ca. hver to uger, vil du begynde iført et nyt sæt af aligners, går du videre til den næste fase af din behandling. For atovervåge dine fremskridt, vil du også have lejlighedsvis checkups med din læge, normalt kun hver sjette uge ellerderomkring. For bedste resultater og en rettidig resultat, bør du bære din aligners for 20 til 22 timer pr. dag, i hele din helebehandling. hvert trin, vil du kunne se hvor meget tættere du er til at have de smil, der afspejler reelle dig.

5. Afslør dit nye smil & holde det ser store

Tillykke! Dette er den tid, når du fejrer. Du har nået slutningen af behandlingen og du vil smilende mere end nogensinde.
Når din behandling er afsluttet, beskytte den smukke nye smil du har investeret i. Spørg din læge, hvis du skal holderne til atholde dine tænder i deres nye position. Vivera ® holderne er lavet ved hjælp af den samme state-of-the-art teknologi somInvisalign. Vivera holderne låse i din smukke smil.