AKUT TANDLÆGE I LYNGBY

BESTIL TID HOS VAGTTANDLÆGEN I LYNGBY

AKUT TANDLÆGER Lyngby

Udfyld felterne nedenfor og vi kontakter dig snarest muligt

ÅBNINGSTIDER

AKUT TANDLÆGER – Lyngby

Lyngby Torv 2, 1. th

2800 Kongens Lyngby

Mandag:

07.30 – 17.30
Tirsdag: 07.30 – 17.30
Onsdag: 07.30 – 17.30
Torsdag:  07.30 – 17.30
Fredag: 07:30 – 15:00
Lørdag: 08.00 – 15.00
Søndag: Lukket

 

 

 

 

 

 

DET FÅR DU HOS VAGTTANDLÆGEN I LYNGBY:

  • Lange åbningstider
  • Ingen ekstra gebyr for akut behandling
  • Hyggelige omgivelser
  • Stor erfaring med akut tandbehandling
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

TANDLÆGEVAGT HILLERØD

AKUT TANDLÆGE I LYNGBY

 

 

HAR DU BRUG FOR EN AKUT TANDLÆGE I LYNGBY?

Akut opstået tandproblemer kan være en generende og smertefuld oplevelse. Akutte tandproblemer kan ingen holde for, og derfor er det af afgørende betydning, at du kontakter en akut tandlæge, hvis uheldet er ude. Med en akut tandlægetid risikerer du aldrig at skulle gå rundt med tandsmerter i længere tid end højest nødvendigt. Det er vigtigt at de opstået tandsmerter ikke får lov til at udvikle sig yderligere og det kan din akut tandlæge hjælpe dig med.  

Hos din akut tandlæge i Lyngby kan du benytte dig af klinikkens dygtige og kompetente personale, der til enhver tid vil gøre deres ypperste for at tilse og ikke mindst behandle dig, som har akutte problemer med tænderne. Klinikken har den åbenlyse fordel, at den med sin centrale beliggenhed på Lyngby Torv er nem at komme til i både bil, bus, tog og ikke mindst på gåben.

Har du brug for en akut tandlæge i Lyngby, er klinikken således altid behjælpelige!

 

INGEN EKSTRA GEBYRER ELLER TILLÆG

Flere mennesker frygter at den afsluttende tandlægeregning bærer præg af særlige tillæg og gebyrer, når der er tale om akutte henvendelser. Dette er dog ikke tilfældet. Som din akut tandlæge i Lyngby opkræver vi ikke yderligere blot fordi det drejer sig om akutte tandproblemer. Desuden informerer vi altid om både pris og procedure inden en behandling påbegyndes. På den måde får du som patient en klarhed over hvad det vil koste og på den måde bedre kan beslutte dig for om du ønsker behandling. Du betaler altså ikke særlige tillægspriser blot fordi der er tale om et akut tandlægeproblem. Det er vigtigt for os at du bliver behandlet, hvis du har brug for det og det skal ikke koste dig noget ekstra!

Det vigtigste for dig som patient er, at du i en akut situation kan vide dig sikker på, at du kan modtage en akut tandlægetid i Lyngby, hvor du altid kan få hjælp og vejledning, når du har brug for det.  

 

DIN AKUT TANDLÆGE I LYNGBY – VI STÅR KLAR PÅ TLF 42 50 22 61

Som din akut tandlæge i Lyngby er vi altid klar til at hjælpe dig. Hvad enten du har brug for en tid sen eftermiddag/aften eller tidlig morgen kan vi med garanti imødekomme dine ønsker og behov. Vores klinik har åbent fra 07:30 om morgenen og helt frem til 17:30. Desuden har klinikken åbent på lørdage, hvor mange andre tandklinikker holder lukket. Såfremt du har brug for en akut tandlæge står klinikken i Lyngby altid klar til at hjælpe dig!

Oftest når noget akut opstår er det ikke altid let selv at finde løsningen på det opstået problem. Af denne grund skal du vide at det er helt okay at kontakte os, selvom du kun søger råd og vejledning i forhold til dit specifikke problem. Du er altid velkommen til at kontakte os og på den måde kan vi afgøre om du har behov for en akut tandlægetid. 

Vi ser frem til på den ene eller anden måde at hjælpe dig med dine tandproblemer!

 

DET SKAL DU HUSKE NÅR DU SKAL HAVE AKUT TANDLÆGEHJÆLP

  • Det gule sygesikringsbevis
  • Kontanter eller betalingskort 

Har du brug for en akut tandlæge? Vi håber på at være din akut tandlæge i Lyngby!

 

Hos AKUT TANDLÆGER – VAGTTANDLÆGE giver vi dig et overblik over din vagttandlæge i hele Danmark. Lige fra København til Aalborg. Se nederst på siden et udvalg af private vagttandlæger eller se Tandlægevagten ligeledes nedenfor:

Tandlægevagten

Offentlig vagttandlæge – Tandlægevagten:

TANDLÆGEVAGTEN København

Tandskadevagten Region Hovedstaden

TANDLÆGEVAGTEN Nordsjælland i Hillerød 

TANDLÆGEVAGTEN Aarhus

TANDLÆGEVAGTEN Bornholm

DERFOR SKAL DU BESTILLE TID HOS OS

VI ER SPECIALISTER I AKUTTE TANDBEHANDLINGER

LANDSDÆKKENDE NETVÆRK AF DYGTIGE TANDLÆGER

GARANTI FOR HURTIG BEHANDLING

HØJ TILFREDSHED MED VORES BEHANDLINGER

 

 

Udfyld felterne nedenfor og vi kontakter dig snarest muligt