AKUT TANDLÆGE I LYNGBY

Akut tandlæge
42 50 22 61
Få hjælp nu  Læs om vores privatlivspolitik.
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Se åbningstider for
  Lyngby akut tandlæge

  Vi har lørdagsåbent!

  Mandag07:30-17:30
  Tirsdag07:30-17:30
  Onsdag07:30-17:30
  Torsdag07:30-17:30
  Fredag07:30-15:00
  Lørdag08:00-15:00
  SøndagLukket

  Har du brug for en akut tandlæge i Lyngby?

  Akutopstået tandproblemer kan være en generende og smertefuld oplevelse. Akutte tandproblemer kan ingen holde for, og derfor er det afgørende at du kontakter en akut tandlæge, hvis uheldet er ude. Med en akut tandlægetid risikerer du aldrig at skulle gå rundt med tandsmerter i længere tid end højest nødvendigt. Det er vigtigt at de opstået tandsmerter ikke får lov til at udvikle sig yderligere. Dette kan din akut tandlæge i Lyngby hjælpe dig med.

  Har du brug for en akut tandlæge i Lyngby, er klinikken således altid behjælpelige!

  Du kan altid benytte dig af vores dygtige og kompetente personale, der til enhver tid vil gøre deres ypperste for at tilse og ikke mindst behandle dig, som har akutte problemer med tænderne. Klinikken har den åbenlyse fordel, at den med sin centrale beliggenhed på Lyngby Torv er nem at komme til i både bil, bus, tog og ikke mindst på gåben.

  Ingen ekstra gebyrer eller akut-tillæg - Akut tandlæge i Lyngby

  Flere mennesker frygter at den afsluttende tandlægeregning bærer præg af særlige tillæg og gebyrer, når der er tale om akutte henvendelser. Dette er dog ikke tilfældet. Som din akut tandlæge i Lyngby opkræver vi ikke yderligere blot fordi det drejer sig om akutte tandproblemer. Desuden informerer vi altid om både pris og procedure inden en behandling påbegyndes. På den måde får du som patient en klarhed over hvad det vil koste. På den måde kan du bedre beslutte dig for om du ønsker behandling. Du betaler altså ikke særlige tillægspriser blot fordi der er tale om et akut tandlægeproblem. Det er vigtigt for os at du bliver behandlet, hvis du har brug for det og det skal ikke koste dig noget ekstra!

  Det vigtigste for dig som patient er, at du i en akut situation kan vide dig sikker på, at du kan modtage en akut tandlægetid, hvor du altid kan få hjælp og vejledning, når du har brug for det.

  Akut tandlæge Lyngby - Vi står klar til at hjælpe dig med dine akutte tandsmerter

  Som din akut tandlæge i Lyngby er vi altid klar til at hjælpe dig. Hvad enten du har brug for en tid sen eftermiddag/aften eller tidlig morgen kan vi med garanti imødekomme dine ønsker og behov. Vores klinik har åbent fra 07:30 om morgenen og helt frem til 17:30. Desuden har klinikken åbent på lørdage, hvor mange andre tandklinikker holder lukket. Såfremt du har brug for en akut tandlæge står klinikken i Lyngby altid klar til at hjælpe dig!

  Oftest når noget akut opstår er det ikke altid let selv at finde løsningen på det opstået problem. Af denne grund skal du vide at det er helt okay at kontakte os, selvom du kun søger råd og vejledning i forhold til dit specifikke problem. Du er altid velkommen til at kontakte os og på den måde kan vi afgøre om du har behov for en akut tandlægetid.

  Vidste du, at vi er eksperter i at behandle patienter med tandlægeskræk?

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Det gule sygesikringsbevis
  • Kontanter eller betalingskort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Intet ekstra akutgebyr

  Normal pris uanset ugedag og tid.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram