q Akut tandlægevagt - Få akut tandlægehjælp uden akut-gebyr

  Akut tandlægevagt

  Akut tandlægevagt. Hos AKUT TANDLÆGER finder du din nærmeste tandlægevagt med døgnåbent. Om du bor i Århus, Aalborg, Odense eller København har ingen større betydning. Vi kan med vores mange klinikker rundt omkring i hele landet tilbyde dig en akut tandlægevagt i nærheden af, hvor du bor. Vores kompetente tandklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp, er til rådighed for dig, som har akut tandpine eller på anden vis er kommet til skade med dine tænder. Har du brug for en akut tandlægevagt kan vi således være behjælpelige. Som akut tandlægevagt tilbyder vi akut tandbehandling, når din egen tandlægeklinik har lukket. Vi er til rådighed inden for de almindelige åbningstider, men også i ydertimerne. Det er ofte i disse timer, hvor de akutte tandproblemer viser sig at opstå og hvor ens egen tandlæge ofte har lukket. Dette gør sig ligeledes gældende i weekenden, hvor vi kan tilbyde dig en akut behandlingstid. Har du blot brug for råd og vejledning til din specifikke tandsituation er du også meget velkommen til at kontakte os. Vi deler meget gerne ud af vores lange erfaring og kompetencer inden for akutområdet.

  Hvad er en akut tandlægevagt?

  En akut tandlægevagt er til for dig, som har akutte tandsmerter. Tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER er altid klar til at hjælpe dig. Om du ønsker en behandlingstid eller blot rådgivning i forhold til, hvordan du skal forholde dig i din akutte situation så kan vi hjælpe. Afhængig af din tandsituation vil vi vurdere, om du har brug for en akut behandling omgående eller om behandlingen kan vente en rum tid eller til den efterfølgende dag.

  En akut tandlægevagt er således til for dig, som oplever akutte tandsmerter. Som tandlægevagt udfører vi nødbehandlinger, som ikke kan vente, til din egen tandlæge åbner igen. Det kan for eksempel være smertebehandling og akut behandling i forbindelse med tandpine, mindre skader på dine tænder, tabte fyldninger eller noget helt andet. Vores team af dygtige tandlæger udfører alle former for behandlinger. Det vigtigste du bør hæfte dig ved er, at vi som akut tandlægevagt kan være dig behjælpelig, når du har aller mest brug for det. Så selvom din egen tandlæge holder lukket, kan du få den nødvendige behandling og hermed blive smertefri selv samme dag.

  Typiske årsager til at kontakte en akut tandlægevagt:

  • Knækket/flækket tand
  • Akut tandpine
  • Tandbyld eller hævelse ved tænderne eller i det omkringliggende tandkød
  • Cariesudbrud

  Hvornår skal jeg bruge en akut tandlægevagt?

  Har du knækket en tand, fået akut tandpine, eller er dine tænder kommet til skade på anden vis, så kan du altid kontakte os, som din akutte tandlægevagt.

  Du bør kontakte tandlægevagten, hvis du har akut tandpine, eller hvis du eksempelvis har knækket en tand og ønsker specifik vejledning i forhold til, hvordan du skal forholde dig til din tandsituation. Vores team af tandlæger og tandplejere er veluddannet og blandt de dygtigste behandlere i landet. Vi kan tage os af en hvilken som helst tandbehandling, hvorfor vi med garanti kan hjælpe dig. Som akut tandlægevagt ønsker vi at være dig med akutte tandproblemer behjælpelige!

  Uanset hvad, så er du sikker på at få en god og venlig service, når du ringer til vores tandlægevagt. Vi har stor forståelse for, at pludseligt opståede tandsmerter kan give anledning til uro og panik. Vi kan give dig den nødvendige ro og afklaring i den specifikke situation.

  Tandlægevagt pris?

  Hos de fleste tandlægeklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp afspejler prisen sig i den akutte situation. Som patient skal du forberede dig på, at de fleste tandlægeklinikker tillægger den afsluttende tandbehandling et højt akut-gebyr eller anden form for tillæg. Dette gør sig også gældende hos tandlægevagten hos det offentlige. På den måde kan det hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis du har brug for en akut tandlægevagt. Det kan således betale sig at finde den helt rigtige akut tandlæge, hvorfor du i sidste ende kan opnå en større økonomisk besparelse. Som akut tandlægevagt tillægger vi ikke din tandbehandling et tårnhøjt gebyr. Tværtimod. Vi behandler dig med et akut behov og tillægger kun din behandling et fast LAVT gebyr. Det synes vi kun er fair!

  Vi har udvidede åbningstider, hvorfor vi gør det muligt at imødekomme dine ønsker og behov for en akut tandlægetid. Hvis behovet for en akut tandlægevagt pludselig opstår efter arbejdstid eller henover weekenden, kan vi således være dig behjælpelige.

  Har du brug for en akut tandlægevagt? Vi tilbyder en tid, når du har brug for det!

  Tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER tilbyder hjælp til dig, der har brug for en akut tandlæge. I langt de fleste tilfælde lykkes det os at tilbyde dig med akutte tandsmerter en tid samme dag, som du ringer til os. Vi kan selvfølgelig opleve spidsbelastninger, hvor ekstra mange har brug for vores hjælp. Men som udgangspunkt kan du altid regne med, at du kan få en tid hos os den pågældende dag. Vi ønsker at være løsningen på dit akutopstået tandproblem. Vi har mange års erfaring med at afhjælpe patienter med akutte tandsmerter, hvorfor vi har den rette forudsætning for at hjælpe dig. På vores klinikker opererer vi med et hold af dygtige tandlæger og professionelle tandplejere samt klinikassistenter. Med vores store erfaring med akut tandbehandling, kan vi med garanti også hjælpe dig. Har du således tandpine eller andre former for tandsmerter og derved brug for en akut tandlægevagt? Vores erfarne tandlægeteam står klar til at hjælpe dig uagtet dag og tidspunkt.

  Som akut tandlægevagt tilbyder vi dig:

  Som tandlægevagt ønsker vi at være dit foretrukne valg. Af denne grund tilbyder vi dig følgende:

  • Fast lavt akut-gebyr
  • Nogle af de mest kompetente og dygtigste tandlæger i landet
  • Fast behandlingstid – På den måde risikerer du aldrig at skulle vente i timevis
  • Udvidede åbningstider – lørdagsåbent
  • Hyggelige omgivelser
  • Stor erfaring med akut tandbehandling
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk

  Hos AKUT TANDLÆGER er det gennemgående at vores behandlere altid sætter patienterne i fokus. Om du i forvejen er eksisterende eller ny patient, har ingen betydning, du kan således benytte os som din akutte tandlægevagt uanset hvor du befinder dig i landet. Oplever du pludselige tandsmerter, eller kommer du til skade med dine tænder uden for almindelig åbningstid, kan du derfor trygt ringe til vores akut tandlægevagt, der altid sidder klar til at tage sig af dig og dine tandproblemer.

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram