Invisalign København

  Invisalign København - en fordelagtig tandregulerings metode. Går du drømmer om et tandsæt med lige tandrækker? Med Invisalign kan du få rettet dine tænder både effektivt og diskret. Invisalign er tandregulering med så få gener som overhovedet muligt. Bøjlen er gennemsigtig og bekvem at have på. Invisalign går så ubemærket hen, at du næsten selv glemmer, at du har den på. I dette blogindlæg kan du blive meget klogere på usynlig bøjle.

  Fordele ved Invisalign

  Der findes en række fordele ved Invisalign:

  • Dine skinner er fremstillet i gennemsigtigt plastmateriale, hvorfor skinnerne er næsten helt usynlige
  • Skinnerne er let aftagelige når du skal indtage mad og drikke. Desuden kan du tage skinnerne ud, hvis du skal til et arrangement, hvor du ikke ønsker at have dem i.
  • Behandlingen viser hurtigt resultater
  • Skinnerne fremstilles efter hver enkelt tandsæt. Dit tandsæt bliver således lige som du ønsker det.

  Tandregulering med Invisalign?

  Tandregulering med Invisalign er både en kort og meget komfortabel behandling. Det har for de fleste stor betydning, at tænderne kan rettes uden de velkendte togskinner, som er fastlimet på tænderne. Dette imødekommer behandlingen med Invisalign. Behandlingen består af en række skinner, der skal skiftes ugentligt. Hver eneste skinner er specielt fremstillet efter dit tandsæt og til et specifikt tidspunkt i behandlingen. Dette betyder, at når du sætter en ny skinne i munden, forsætter skinnen behandlingen, hvor den forhenværende skinne slap. Såfremdeles bliver dit tandsæt gradvist rettet til dit ønskede resultat. Invisalign er fremstillet i et gennemsigt materiale, hvorfor at skinnerne ikke bemærkes af andre end dig selv. Behandlingstiden samt mængden af skinner beror helt på hvilken type tandregulering du har behov for.

  Skinnerne bliver fremstillet specifikt til dig. Ved benyttelse af en 3-D teknologi er det muligt at skabe et digitalt aftryk af dine tænder, som efterfølgende gør det muligt at fremstille dine skinner. Ved opstart af behandlingen får du udleveret dine skinner sammen med en samlet behandlingsplan for, hvornår du skal skifte mellem skinnerne. Med skinnerne fra Invisalign kan du således fortsætte din hverdag som hidtil.

  Behandlingsprocessen - Trin for trin

  1. Få en konsultation hos en erfaren tandlæge, som tilbyder Invisalign

  Det første du bør gøre, hvis du ønsker tandregulering i form af Invisalign er at finde frem til den rigtige tandlæge. Valget af tandlæge har stor betydning for, at du får den rette behandlingsplan, som i sidste ende vil føre til dit ønsket resultat. Det er vigtigt at du husker på, at ikke alle tandlæger arbejder med Invisalign, hvorfor det er vigtigt at finde en klinik, som har den rette erfaring og kompetence inden for området. Ønsker du en tandlæge som tilbyder Invisalign nær København, så henviser vi til VORES TÆNDER Tandklinik, som er en erfaren og dygtig tandlægeklinik - også inden for tandreguleringsområdet.

  Under konsultationen vil du og din tandlæge i fællesskab afgøre om Invisalign er den rette behandlingsmetode til dine ønsker og behov. Invisalign systemet med de usynlige plastskinner kan være den rette behandling i mange tilfælde – fra simple til mere komplekse tandretning cases.

  2. En tilpasset behandlingsplan

  Hvis din tandlæge og dig i fællesskab finder frem til at Invisalign er den foretrukne metode til dine ønsker og behov vil den efterfølgende proces være at udarbejde en behandlingsplan. Din tandlæge vil tage røntgenbilleder og aftryk af dine tænder, som efterfølgende skal bruges til at oprette digitale 3D-billeder af dem. Fra disse billeder vil din tandlæge kortlægge en præcis behandlingsplan, herunder de eksakte bevægelser af tænderne og fortælle dig den omtrentlige varighed af behandlingen. Ved hjælp af samme teknologi vil din tandlæge være i stand til at vise dig en virtuel repræsentation af, hvordan dine tænder vil flytte sig ved hver fase af behandlingen.

  3. Modtag dine unikt fremstillede skinner baseret på din personlige behandlingsplan

  Baseret på din individuelle behandlingsplan, er en række skræddersyede, gennemsigtige skinner fremstillet specielt til dig. Disse plastskinner er lavet af en glat, komfortable plastik, som ikke vil irritere dine kinder og tandkød, som andre traditionelle metalskinner ofte gør. Det anbefales at du bærer skinnerne hele dagen og kun tager dem ud når du skal spise eller børste tænder. I takt med at du anvender skinnerne begynder tænderne forsigtigt og gradvist at ændre position. I og med at skinnerne er stort set usynlige, vil de fleste mennesker slet ikke lægge mærke til du at du bærer dem.

  4. Ny skinne hver uge

  Cirka hver anden uge skal du begynde på et nyt sæt skinner. Dermed går du videre til den næste fase af din behandling. For at overvåge dine fremskridt og være sikker på at alt er som det bør være, vil du også have lejlighedsvis eftersyn med din tandlæge. For at opnå det bedste resultat bør du bære dine skinner mellem 20-22 timer pr dag i hele behandlingsforløbet. På hvert trin, vil du kunne se hvor meget tættere du er på at opnå dit drømme smil.

  5. Vis dit drømme smil frem

  Når din behandling er afsluttet vil du kunne se det ønskede resultat og derved vise dine lige tandrækker frem til andre. Det kan være en anbefalelsesværdigt at beholde tænderne i deres nye position med en retainertråd eller en natskinne for på den måde at beskytte det smukke nye smil du har investeret i. Spørg din tandlæge hvad der foretrækkes i dit tilfælde.

  Invisalign priser

  Prisen for tandregulering med Invisalign bliver individuelt beregnet ud fra din specifikke tandsituation. Behandlingen vil derfor altid afhænge af, hvor skævt dit tandsæt er og hvor krævende behandlingen derfor ender med at blive. Tandlægen vil vurdere, hvor meget din specifikke situation kræver og på hvilken måde tingene kan gøres mest fordelagtig for dig. Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få tilskud til din behandling. Det kan ligeledes være muligt at få finansiering af din tandbehandling.

  Som patient skal du altid have vished over både pris og procedure forinden en behandling. Af denne grund henviser vi til erfaren tandlægeklinik, som har kompetence og erfaring inden for tandreguleringsområdet. Du kan desuden få en gratis forundersøgelse til tandregulering.

  Tandregulering og akut tandlæge?

  Med så mange andre akutte tandproblemer kan det også ske at du i et behandlingsforløb med tandregulering pludselig knækker en af dine skinner, eller af anden grund får brug for akut tandlægehjælp. Hvis du pludselig skulle stå og brug for hjælp uden for din egen tandlæges åbningstider kan vi hos AKUT TANDLÆGER hjælpe dig. Uanset hvor i landet du befinder dig, kan vi med garanti være dig behjælpelige. Vi har den rette erfaring og ekspertise inden for tandregulering. Benyt dig af vores gode service - også i weekenden.

  Vi ser frem til at hjælpe dig med dit akutte tandproblem!

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp. Se nedenstående:

  Akut tandlæge København

  Akut tandlæge Lyngby

  Akut tandlæge Hillerød

  Akut tandlæge Odense

  Akut tandlæge Århus

  Akut tandlæge Aalborg

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram