Knækket tand weekend

  Knækket tand weekend? Hvis du skulle være så uheldig at knække eller flække en tand i weekenden, hvor din egen tandlæge har lukket, så frygt ej. Hos AKUT TANDLÆGER hjælper vi dig gerne i weekenden med din knækket tand. Dette er uanset, hvor du befinder dig henne i landet.

  Det er desværre meget normalt, at ens tandsæt bliver svagere efter mange års hårdt arbejde. Selvom dine tænder, som udgangspunkt er stærke og kan holde og udsættes for rigtig meget, så kan det alligevel ske, at dine tænder bryder under af et træthedsbrud. Dette kan være en bagvedliggende årsag til, at en tand går hen og knækker. Du kan også blot være uheldig og falde eller være forårsaget af andre ting, som gør at din tand pludselig knækker. Uagtet hvilken årsag som måtte ligge bag, så er det vigtigt, at du kontakter os som akut tandlæge hurtigst muligt. Har du knækket en tand i weekenden, kan du benytte os som din foretrukne akut tandlæge. Vi hjælper mange akutte patienter hver eneste dag med deres tandkomplikationer, skal vi også hjælpe dig?

  Behøver jeg behandling, hvis min tand er knækket?

  Faktisk går de fleste mennesker rundt med små revner i tænderne helt uden selv at vide det. Det ses også tit, at revner slet ikke udvikler sig, hvorfor de aldrig vil skabe yderligere komplikationer. Sker det tværtimod, at en eller flere af dine tænder begynder at gøre ondt, så skal du reagere omgående. Du må huske på, at dine tandsmerter er din munds måde at fortælle dig, at noget er galt. Derfor er det også afgørende at blive behandlet hurtigst muligt. Bliver du ikke behandlet, kan tandens nerve gå hen og tage skade. Hvis dette er tilfældet, er det nødvendigt at rodbehandle din tand.

  Det er vigtigt at kontakte din tandlæge, hvis din tand viser sig at være knækket. Jo før du bliver tilset eller behandlet, desto større er chancen for at tandlægen kan gøre noget ved problemet inden det udvikler sig til et værre stadie.

  Knækket tand weekend pris

  Du forbinder måske et akut tandproblem med en større økonomisk omkostning. Det forstår vi godt eftersom, at den offentlige tandlægevagt tillægger de akutte tandbehandlinger ekstra og meget høje gebyrer. Dette er ikke tilfældet hos os. hos AKUT TANDLÆGER betaler du et fast lavt gebyr, som du i forvejen kender til. På den måde vil du aldrig opleve at få uventede overraskelser. Vi synes ikke det skal koste dig det dobbelte blot fordi der er tale om et akut tandlægeproblem. Tværtimod. Vi vil faktisk gerne tilbyde dig samme laver priser som normalt, uanset hvilken ugedag eller tandkomplikation, der er tale om. Når det er sagt så kan det ofte være svært at give en konkret pris før du har været til en konsultation hos os. Dette fordi at prisen udregnes afhængig af, hvilken tand det drejer sig om, samt hvor stor en fyldning, der er tale om.

  En stor fyldning i en kindtand med bedøvelse koster cirka mellem 1.300 kr. – 1.800 kr. Heraf kan du få dækket mellem 138-300 kroner af beløbet, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark. Således kan prisen variere en hel del alt efter hvilken tand det drejer sig om, tandens størrelse og antal flader, som skal behandles. En lille fyldning i en fortand uden bedøvelse koster mindre end 500 kr. Du betaler kun for din pågældende behandling og dermed ingen yderligere gebyrer.

  Hvorfor vælge AKUT TANDLÆGER som min løsning?

  Der er en lang række grunde til at vælge AKUT TANDLÆGER, som din foretrukne akut tandlæge. Først og fremmest har vi tandlægeklinikker i hele landet, hvorfor du kan få akut tandlægehjælp i dit nærområde. Desuden tilbyder vi en fast behandlingstid, hvorfor du aldrig kommer til at sidde at vente unødigt på at komme til. Vi råder og vejleder dig også gerne i henhold til din specifikke tandsituation, indtil du igen kan komme til tandlægen. Vores største interesse som erfaren akut tandlæge er således at hjælpe patienter med deres akutte tandkomplikationer.

  Vores tandlægeklinikker er nøje udvalgt, hvorfor vi kan tilbyde tandbehandlinger af højeste faglighed og kvalitet. Vores team af behandlere er erfarne og tilrettelægger hver enkelt behandling efter hver eneste patient. Har du således tandlægeskræk tager vi selvfølgelig højde for det og imødekommer dine ønsker og behov for behandlingen. Vi mener, at det skal være en god oplevelse at benytte os som akut tandlæge - hver gang! Vi er endvidere meget gennemsigtige, hvorfor du aldrig vil opleve uventede overraskelser.

  Knækket tand weekend

  Et akut behov for tandlægehjælp kan opstå på alle timer af døgnet. Derfor er det rart at vide, at den nødvendige behandling og hjælp kan tiltræde, hvis dette pludselig er en nødvendighed.

  Du kan være uheldig at opleve at din tand knækker fredag aften eller i weekenden. Sker dette vil de fleste tandlægeklinikker højst sandsynligt være lukket. Dette er dog ikke tilfældet hos AKUT TANDLÆGER. Hos os kan du blive afhjulpet dine smerter. Det kan føles som meget lang tid, hvis du skal gå rundt med tandsmerter fra fredag aften og helt frem til mandag morgen. Af denne grund har vi udvidede åbningstider samt åbent i weekenden, hvorfor vi kan hjælpe dig! Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, blot for råd og vejledning. Vi sidder klar til at dele ud af vores lange erfaring og viden inden for området.

  Undgå en knækket tand med en god forebyggende tandpleje

  For at undgå at dine tænder knækker eller udsættes for andre komplikationer er det vigtigt, at du så vidt muligt undgår at få huller i tænderne. Derudover vil en god mundhygiejne hjælpe dig til at undgå caries, men også hjælpe med at de gamle fyldninger holder længst muligt, hvorfor revner i tænderne derfor vil undgås. Udskiftning af fyldninger bør ske så sjældent som muligt, da der i takt med en udskiftning forsvinder lidt af tandens oprindelige substans hver gang en fyldning udskiftes. Oplever du allerede at have en tand med en revne, er du ofte disponeret for at få revner i andre tænder.

  Det er vigtigt at du husker på, at en knækket tand er meget skrøbelig og det er derfor afgørende at du bliver tilset og eventuelt behandlet hurtigst muligt. Tilstanden forværres altid af at vente, så tøv ikke med at kontakte din tandlæge eller os som akut tandlæge. Har du således knækket eller flækket en tand, der gør ondt, anbefaler vi at du kontakter din tandlæge hurtigst muligt!

  Gode råd til, hvis din tand bliver slået ud

  Er du så uheldig at en tand bliver slået ud er der en række forholdsregler der kan tages for at forsøge at redde tanden indtil det igen er muligt at blive tilset hos tandlægen.

  • Rør kun ved tandens krone og ikke roden af tanden, da dette kan påføre bakterier som vil skade roden og kæbeknoglen på sigt.
  • Hvis tanden er beskidt, skyl den da under rindende vand i 10 sekunder, og placer den efterfølgende i hullet hvor den tidligere har siddet.
  • Hvis dette ikke kan lykkedes, gem da tanden i munden, mellem tænder og læbe, indtil du har mulighed for at besøge en tandlæge der kan sætte den på plads igen - jo før den sættes på plads, jo bedre resultat.
  • Du kan også med fordel opbevare tanden i et glas mælk

  Har du spørgsmål eller brug for konkret råd og vejledning hjælper vi dig altid meget gerne. Vi håber på at være din foretrukne akut tandlæge.

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram