q Tandlægevagten Nordsjælland - Brug for en akut tandlæge?

  Tandlægevagten Nordsjælland

  Har du tandsmerter? Så kan tandlægevagten Nordsjælland være dig behjælpelig. Akutte tandsmerter eller andre former for gener i tandkød og andre dele af mundregionen, er blandt nogle af de værste smerter vi mennesker kan udsættes for. Derfor er det også vigtigt at kende til akut tandlægehjælp. Således ved du hvor du kan henvende dig i de timer, hvor din egen tandlæge har lukket. Tandlægevagten Nordsjælland finder du enten i Hillerød eller København Ø. Du finder tandlægevagten, også kendt som tandpinevagten, i alle landets regioner.

  Nedenfor kan du blive meget klogere på tandlægevagten Nordsjælland. Endvidere kan du læse om AKUT TANDLÆGER's alternative løsning til den offentlige tandlægevagt, hvor du sparer penge og kan få en fast behandlingstid.

  Tandlæge lørdagsåbent Nordsjælland

  Akutte tandsmerter kan opstå på alle tider af døgnet. Som oftest sker det på tidspunkter, hvor din egen lokale tandlæge har lukket. Dette kan eksempelvis være i weekenden eller aftentimerne. Oplever du pludselig at have brug for en akut tandlæge findes der flere forskellige muligheder. Dette kommer vi nærmere ind på afslutningsvis i dette blogindlæg.

  Bor eller færdes du i Nordsjælland kan du enten benytte tandlægevagten i Hillerød eller i København Ø. Tandlægevagten i Hillerød er beliggende på Carlsergvej 13, 3400 Hillerød. Klinikken er placeret et stenkast fra Hillerød Station. Tandlægevagten i København finder du på Oslo Plads 14, 2100 København Ø, tæt på Østerport Station. Klinikken i Hillerød har åbent alle hverdage fra 18:00-19:00 samt lørdage, søndage og helligdage fra kl. 09:00-10:00 og igen mellem kl. 18:00-19:00. Du bør være opmærksom på at klinikken i Hillerød kun har åbent efter forudgående telefonisk aftale. Du kan lave en aftale med klinikken på telefonnr. 70 25 00 41, hvilket er det samme telefonnr. du skal benytte for at kontakte tandlægevagten på Oslo Plads i København. Klinikken på Østerbro har dog ikke åbent efter forudgående aftale. Her skal du blot møde op i åbningstiderne for at få en akut tandlægetid. I den forbindelse bør du også forberede dig på at opleve længere varig ventetid. Du får således ikke en fast behandlingstid, som du ellers kender det hos din lokale tandlæge.

  Betaling hos tandlægevagten Nordsjælland

  Uanset om du ønsker at benytte tandlægevagten i Hillerød eller København Ø, bør du være opmærksom på, at der er afregning efter hver enkelt endt behandling. Du kan betale med enten kontanter eller betalingskort. Men det er således ikke en mulighed at få regningen med hjem eller dele betalingen op i mindre rater. Desuden er det vigtigt, at du medbringer dit sygesikringskort.

  Desuden bør du være opmærksom på, at en akut behandling hos tandlægevagten er langt dyrere end priserne hos din egen tandlæge. Dette skyldes at tandlægevagten tillægger behandlingen et højt akut-gebyr. Akutgebyret kommer oveni prisen på din pågældende behandling. På lørdage samt jule- og nytårsaftensdag vil tillægget minimum være 967 kr. På søndage og helligdage er det minimum 1.290 kr. Oveni gebyret kommer den pågældende behandling. Husk at du skal forvente at afregne med tandlægevagten efter endt behandling.

  Den offentlige tandlægevagt i Nordsjælland følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger for at mindske risikoen for smittespredning af corona-virus. Tandlægevagten overholder desuden, ligesom din egen lokale tandlæge, alle Sundhedsstyrelsens gældende retningslinjer, fx i forhold til hygiejne.

  AKUT TANDLÆGER Nordsjælland - Et fordelagtigt alternativ til tandlægevagten

  Et alternativ til den offentlige tandlægevagt finder du hos AKUT TANDLÆGER, som er en formidlingstjeneste, hvis formål er at hjælpe akutte patienter. Ideen opstod da stifterne, som allerede driver en tandlægeklinik i hjertet af Kongens Lyngby, fik henvendelser fra akutte patienter hele landet over.

  "Vi syntes at det var ærgerligt, at vi ikke var i stand til at hjælpe folk, som havde ondt i tænderne fordi den fysiske afstand blot var for stor for patienterne."

  Ansvarshavende tandlæge Paulina Kempa

  Tjenesten har således til formål at hjælpe dig som patient med at finde en lokal akut tandlæge. Vi har klinikker rundt omkring i hele landet, hvorfor du har mulighed for at få hjælp uanset hvor i landet du bor. De fleste af vores klinikker tilbyder desuden udvidede åbningstider. På den måde kan du være sikker på at få hjælp, når din egen tandlæge har lukket.

  En klar fordel er også, at du betaler et fast LAVT gebyr ved at benytte en af vores mange klinikker. Endvidere får du en fast behandlingstid, så du ikke skal sidde og vente længere end højest nødvendigt.

  I nogle perioder er efterspørgslen på akut tandlægehjælp så stor hos os, at vi ikke altid kan garantere en tid den pågældende dag, hvis du ikke ringer fra morgenstunden. Derfor henviser vi også til tandlægevagten i enten Hillerød eller København Ø. Det vigtigste for os som akut tandlæge er at du som patient får den nødvendige hjælp, således at dine smerter lindres hurtigst muligt. Vi hjælper mange patienter hver eneste dag. Skal vi også hjælpe dig?

  Benyt os hos AKUT TANDLÆGER eller den offentlige tandlægevagt og få hjælp til dine tandsmerter i dag!

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram