Akut tandlæge søndag

  Har du søgt akut tandlæge søndag? I såfald formoder vi, at du har akut tandpine eller andre former for smertefulde tandkomplikationer. Som erfaren akut tandlæge ved vi, hvor voldsomme smerter adskillige tandproblemer kan fremtvinge. Derfor er det også afgørende at kende til en erfaren akut tandlæge, som kan være dig behjælpelig i din akutte situation. Det er her vi kommer ind i billedet. Hos AKUT TANDLÆGER har vi weekendåbent, hvorfor vi kan hjælpe dig med dine tandsmerter.

  Gennem vores mange års erfaring er vi klar over, at akutte tandsmerter- og skader ikke kun opstår i de almindelige åbningstider. Faktisk oplever vi ofte, at det er i ydertimerne, hvor mange andre tandlægeklinikker har lukket, at de fleste patienter har brug for tandlægehjælp. Derfor tilbyder vi akutte tandbehandlinger i disse tidsrum. Hvis du eksempelvis får akut tandpine fredag aften er der længe til mandag, hvor din egen tandlæge igen har åbent. Derfor kan du altid komme i kontakt med vores tandlæger i weekenden. Vidste du, at vi har akutte tandlægeklinikker i hele landet, hvorfor vi kan tilbyde akut hjælp i dit nærområdet.

  Flere af vores tandlægeklinikker har lørdagsåbent. Har du akut brug for en tandlæge uden for vores almindelige åbningstider, hverdag som weekend, så kan du altid komme i kontakt med en dygtig tandlæge, hvis du har akut brug for tandlægehjælp.

  Hvad kan akut tandpine skyldes?

  Der kan være flere forskellige årsager til akut tandpine. Dette samme gør sig gældende med tandskader. Du kan være uheldig at falde på din cykel, hvorfor akut tandlægehjælp vil være afgørende. I langt de fleste tilfælde opstår tandkomplikationer dog i forbindelse med en manglende tandpleje. Tandkomplikationer opstår således fordi din forebyggende tandpleje ikke er grundig nok. Med det in mente kan tandproblemer også opstå trods en god og forebyggende tandpleje.

  Nedenfor har vi oplistet nogle af de tandkomplikationer, som kan give anledning til akut tandlægehjælp:

  Ingen åben tandlæge - Hvad kan jeg selv gøre?

  Nedenfor ønsker vi at give dig vejledning og gode råd til, hvad du selv kan gøre ved din akutte situation, hvis du ikke har mulighed for at komme til tandlægen. Udover nedenstående råd er du altid meget velkommen til at kontakte os for at få specifik råd og vejledning til din konkrete tandsituation. Alt efter hvilken bagvedliggende årsag, der har fremtvunget dine tandsmerter kan der være forskellige fordelagtige tiltag, som du kan benytte dig af. Den bedste måde at smertelindre dine tandsmerter på, indtil du igen kan komme til tandlægen er ved håndkøbsmedicin. Hvilket håndkøbsmedicin, som er den bedste til smertelindring af tandpine kan du blive meget klogere på nedenfor.

  Håndkøbsmedicin til smertelindring

  Den bedste måde at smertelindre dine tandsmerter på, mens du venter på at komme til behandling hos tandlægen er ved indtag af håndkøbsmedicin. Indtil du kan komme til tandlægen anbefaler vi, at du tager 3x tabletter af 200 mg ibuprofen (ipren) med 1-2 tabletter 500 mg paracetemol (panodil, pinex, pamol). Ved at kombinere disse to typer af smertestillende piller, opnås en forstærket virkning (synergistisk effekt). Ved behov kan denne dosis tages op til 3 gange dagligt. Dette er den absolut maksimale dosis og bør kun tages ved stærke smerter og i ganske få døgn. Vi anbefaler desuden altid, at du kontakter din lokale tandlæge eller os som din foretrukne akut tandlæge ved den mindste tvivl omkring tandpine smertestillende. Vi råder og vejleder dig gerne i din specifikke tandsituation.

  Har du tandsmerter om søndagen anbefaler vi således, at du smertelindrer dine smerter med den ovenstående dosis af håndkøbsmedicin. Med det in mente så skal du huske på at håndkøbsmedicinen kun holder smerterne nede i en rum tid, og ikke er en såkaldt behandling. Derfor bør du altid kontakte en tandlæge hurtigst muligt, således at dit pågældende tandproblem kan behandles professionelt.

  Akut tandlæge søndag - Kan jeg få en tid hurtigt?

  Vi synes ikke du skal gå rundt med tandsmerter længere tid end højest nødvendigt. Derfor tilbyder vi akut tandlægehjælp i weekenden samt i hverdagene både tidlig morgen og sen aften. Selvom vi endnu ikke tilbyder behandling om søndagen, så råder og vejleder vi dig gerne, så du kan smertedækkes indtil mandag morgen, hvor vi igen kan tilbyde dig professionel tandlægehjælp.

  Har du uudholdelige smerter, så er det muligt at booke en tid til akut tandpine samme dag. Ring så tidligt på dagen, som muligt. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med din tandpine. Alle som har prøvet at have tandpine ved, hvor frygteligt det kan være og at det eneste, der hjælper er at få behandlet årsagen, så problemet og smerterne ikke opstår igen og igen.

  Akut tandlæge søndag - Hvad gør jeg, hvis jeg har akut tandpine i weekenden?

  I weekenden tilbyder vi akut tandlægehjælp hos flere af vores tandlægeklinikker. Får du pludselig tandpine i weekenden, så tøv ikke med at kontakte os. Vi finder hurtigst muligt en klinik, der kan hjælpe dig med din pågældende tandkomplikation. Kontakt os - så finder vi en tid til dig. Ingen skal gå og have ondt. Lad os hjælpe dig med at blive fri for smerter.

  Får du ikke behandlet årsagen til dine smerter, risikerer du, at de med stor sikkerhed vil vende retur - indtil den udløsende årsag til dine smerter er blevet behandlet. Vi hjælper mange akutte patienter hver eneste dag, skal vi også hjælpe dig?

  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram