Tandlægevagt i København

AKUT TANDLÆGE København

Ring 78 76 14 11

 ÅBEN 7 DAGE OM UGEN INKL. WEEKEND + HELLIGDAGE

 

 Tandlægevagten i København er åben året rundt inklusiv lørdage og helligdage, for patienter med akut behov for hjælp og smertelindring.

DET FÅR DU:
  • Hurtig hjælp.
  • Rigtig mange års erfaring.
  • Ingen kø, fast tid.
  • God erfaring med tandlægeskræk.

KAN DU IKKE FÅ FAT I OS? SÅ BLIV RINGET OP AF TANDLÆGEVAGTEN

Udfyld kontaktformularen hvis du ønsker at blive ringet op af tandlægevagten. Herefter ringer vi dig op snarest muligt.


tandlægevagten københavn

Vi er en akut tandlægevagt i København der kan hjælpe dig udenfor regulær åbningstid når der skal ordnes tænder i en fart. Vi har et stærkt hold der står klar i weekenden og andre usædvanlige tidspunkter. Ring til vores døgnvagt og hør hvornår og hvordan vi kan få ordnet din tandpine.

DET SKAL DU HUSKE NÅR TANDLÆGEVAGTEN HJÆLPER DIG MED DIN AKUT TANDLÆGE BEHOV

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

Hvis du søger en akut tandlæge i København tæt på den indre by så er der er der flere du kan vælge imellem men kun få af dem har en stærk baggrund for at hjælpe i et nødstilfælde. Vi tilbyder de laveste priser og højest kvalitet mens vi har åbent i weekenden og meget til. Med et besøg hos os har du ikke ondt i tanden længere. Vi ved din tid er vigtig og at du måske frygter tandsmerter, men du kan du glemme alt om det når du besøger os i KBH.

Din Akut Tandlæge København – Vi har døgnvagt på.

Du kan ringe til os når som helst vi giver en garanti, hvis du ikke forlader vores klinik uden smærter får du pengene retur. Det skal være behageligt at besøge tandlægen.

Vi ligger centralt i KBH og kan hjælpe med tandproteser, bøjler, invisalign, eller huler i tænderne. Mange betragter os som tandlægevagten der kan være til rådighed indenfor ganske kort tid. ‘

Det er dog vigtigt at du ringer til os med det samme så vi kan arrangere et tidspunkt der passer. Vi har døgnvagt på så du kan ringe når som helst. Vi håber på at være din akut tandlæge i København.

Tandlægevagt med Døgnvagt på midt i KBH. Ring med det samme.

Du ringer bare så får vi ordnet dine tænder med kort varsel, selvom det er weekend. Vi er et smilende hold tandlæger som ved at du skal have det så godt som muligt når du kommer på besøg. Vi bestæber altid efter at få de gladeste kunder.

akut tandlæge århus tandpine

Ring til os: Din lokale akut tandlægehjælp i København

Find mere info om akut tandlæger her: http://akuttandlaeger.dk/

Hvis du leder efter en tandlæge i dit lokale område find dem her:

Tandlæge Nakskov
Tandlæge Hørsholm
Tandlæge Brøndby Strand
Tandlæge Vedbæk
Tandlæge Nyborg
Tandlæge Skovlunde
Tandlæge Græsted