TANDLÆGE BRØNDBY STRAND

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Brøndby Strand akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Tandlæge Brøndby Strand - Vi tilbyder akut tandlægehjælp!

  Står du og har brug for en akut tandlæge nær Brøndby Strand?
  Man kan have flere forskellige former for tandpine og andre smertefyldte tandproblemer. Alle er dog kendetegnet ved uudholdelige smerter. Tandsmerter er din munds måde at fortælle dig, at der er noget, som ikke er som det skal være. Dette betyder samtidig at smerterne næsten aldrig forsvinder af sig selv, hvis der ikke bliver gjort noget ved årsagen til de akutopstået smerter. Tværtimod er det ikke unormalt, at smerterne forværres, hvis du ikke bliver behandlet i tide. Af denne grund tilbyder vi en akut tid hos din akut tandlæge nær Brøndby Strand, uanset om du er patient hos os i forvejen.

  Frygter du et tandlægebesøg? Vi er specialister i at behandle patienter som døjer med tandlægeskræk!

  Akut hjælp er vigtig, hvis uheldet er ude. Derfor bestræber vi os på at finde en tid til dig samme dag, som du kontakter os. I langt de fleste tilfælde lykkes det. Grundet vores udvidede åbningstider, kan vi som oftest altid imødekomme dine ønsker og behov. Hvad enten du ønsker en morgentid eller en tid efter arbejde kan vi imødekomme dette. Vi har desuden lørdagsåbent, hvor mange andre tandklinikker holder lukket.

  Akut tandlæge Brøndby - Fast LAVT akut-tillæg

  De fleste mennesker tror der er en sammenhæng mellem en akut tid og den afsluttende tandlægeregning. Det er dog ikke tilfældet på vores klinik nær Brøndby. Vi synes ikke at prisen skal være den dobbelte, blot fordi der er tale om en akut tandlægebehandling. Hos os betaler du udelukkende et fast lavt gebyr. Det synes vi kun er fair! Det må ikke være økonomisk usikkerhed, der afholder dig fra at besøge din akut tandlæge nær Brøndby.

  Desuden informerer vi dig altid om både pris og procedure inden vi går i gang. På den måde har du altid vished for, hvad du skal betale inden du går fra din tandlæge Brøndby. Vi ønsker at være fælles om din tandsundhed og det må derfor aldrig være en overraskelse for dig, hvad tingene koster at få lavet.

  Kontakt os i dag - Tandlæge nær Brøndby Strand i dag

  Kontakt os i dag og vi kan på den måde afgøre om du har behov for en akut tandlæge nær Brøndby Strand. I fællesskab finder vi ud af om du har behov for at blive tilset og eventuelt behandlet med det samme eller din specifikke situation gør at det godt kan vente en rum tid. Vi sidder altid klar og deler meget gerne ud af vores viden og erfaring. Dette er naturligvis helt gratis og uforpligtende. Det er vigtigt for os at du bliver afhjulpet dine akutte tandproblemer, når du har brug for det!

  Vi ser frem til på den ene eller anden måde at hjælpe dig på vores klinik ikke langt fra Brøndby Strand!

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram