q TANDLÆGE LANGÅ - AKUT TANDLÆGER er din akutte løsning!

TANDLÆGE LANGÅ

LUKKET FOR TILGANG - VI HENVISER TIL TANDLÆGEVAGTEN

Se åbningstider for:

Langå akut tandlæge

Mandag:
08:15 - 17:00
Fredag:
08:15 - 14:00
Tirsdag:
08:15 - 17:00
Lørdag:
Onsdag:
08:15 - 13:00
Søndag:
Torsdag:
08:15 - 16:00
I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

Søger du en akut tandlæge i Langå? I såfald kan vores akut tandlæge Langå hjælpe dig med dine tandgener. Vi ved gennem vores lange erfaring at tandpine hører til de værste smerter, vi mennesker kan udsættes for. Derfor er det også i vores største interesse at hjælpe såvel akutte, som eksisterende patienter med deres tandkomplikationer.

På vores moderne tandlægeklinik udfører vores kompetente team stort set alle former for tandbehandlinger. Skulle uheldet således være ude, så tøv ikke med at tage kontakt til os i dag. Vi har stor fokus på vores patienter og den altid gode behandling i de bedste omgivelser. Har du brug for akut tandlægehjælp, kan vi hjælpe dig. Du er også meget velkommen til at kontakte os telefonisk for spørgsmål eller råd og vejledning. Dette er naturligvis gratis.

Tandlæge Langå - Få tandlæge hjælp i dag

Hvis du bor eller færdes i Langå eller Randers og du pludselig har brug for tandlæge hjælp af en erfaren tandlægeklinik, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har åbent mandag til fredag og klinikkens placering gør det let at komme til og fra tandklinikken. Vi ligger kun 8 minutters gang fra Langå Station og lige i hjertet af Langå.

Som patient hos os vil klinikkens personale stå klar til at tage i mod dig. Fortæl os gerne om dine komplikationer allerede når du kontakter os. På den måde har vi den bedste forudsætning for at forberede en behandling efter dine ønsker og behov. Har du tandlægeskræk så passer vi naturligvis ekstra godt på dig!

Akut tandlægevagt med fokus på patienterne

Ikke langt fra Randers tilbyder vores akut tandlæge Langå behandlinger af højeste kvalitet. Det er vigtigt for os at understrege, at vi yder det bedste overfor alle vores patienter. Derfor kan du roligt kontakte os inden for vores åbningstider, hvis du skulle have tandproblemer.

På trods af at der er tale om en akutopstået komplikation, så tager vi os god tid til hver enkel patient. Vi ved at det oftest er når tingene går lidt for stærkt, at det kan gå hen og blive ubehageligt at ligge i tandlægestolen. Derfor gør vi os meget umage hver eneste dag i at yde en behagelig og tryg behandling. Uanset hvilke ønsker og behov du måtte have til dit tandlægebesøg, så tøv ikke med at fortælle os om det. Har du eksempelvis tandlægeskræk så skjul det endelig ikke. Vi kan tilrettelægge behandlingen efter bedste evne således, at vi mindsker dit ubehag.

Behandling af tandpine til fair priser - Akut tandlæge Langå

Akut tandlægen Langå er klar til at hjælpe dig med dine akutte tandsmerter. Vi er en moderne klinik med mange års erfaring. Det betyder at du altid er sikret professionelle og seriøse behandlinger af høj kvalitet og til fair priser. Vi synes ikke det skal koste dig det dobbelte blot fordi der er tale om en akut tandbehandling. Af den grund tilbyder vi også fair priser til alle vores patienter.

Har du blot brug for svar eller konkret vejledning, er du naturligvis velkommen til at ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med din specifikke tandsituation!

Tandlæge Langå - AKUT TANDLÆGER

Som en del af AKUT TANDLÆGER får du en række fordele ved at benytte os, som din foretrukne akut tandlæge. Nogle af disse har vi listet op nedenfor:

  • Mulighed for akut tandlægehjælp i hele landet
  • Fast LAVT akut gebyr - Alt telefonisk råd og vejledning er GRATIS
  • Stor erfaring med akutte patienter
  • Alle former for tandbehandlinger
  • Fast behandlingstid - Du undgår unødig ventetid

Som akut tandlæge er det i vores største interesse at hjælpe dig med dine akutte tandsmerter. Vi behandler mange patienter hver enste dag med stor tilfredshed. Skal vi også hjælpe dig?

3 gode grunde til at vælge os
Fast lavt gebyr 399,-

Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

Åben 6 dage om ugen

Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

Omsorgsfuld behandling

Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

Behandlinger

Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
© 2021 AKUT TANDLÆGER
Tandblegning
calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram