AKUT TANDLÆGE SLAGELSE

Akut tandlæge
Få hjælp nu  Læs om vores privatlivspolitik.
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  VI BEKLAGER. VI HAR I ØJEBLIKKET IKKE MULIGHED FOR AT TAGE IMOD FLERE AKUTTE PATIENTER.

  VI HENVISER TIL TANDPINEVAGTEN PÅ TELEFON
   29 60 01 11

  Står du og har brug for en akut tandlæge Slagelse?

  Vi kan som erfaren tandlægeklinik hjælpe dig. Akut tandpine eller andre akutte tandsmerter kan opstå af mange forskellige årsager. Du kan være uheldig at falde og knække en tand, tabe en fyldning eller have generende smerter i dine visdomstænder. Uagtet hvilken årsag som ligger bag de akutte smerter, bør du huske på at smerterne er din munds måde at fortælle dig, at noget er galt. Du bør derfor aldrig ignorere smerterne, men i stedet reagere på disse smerter. Det er yderst vigtigt at årsagen til de opståede smerter identificeres og eventuelt behandles, hvis nødvendigt. Du kan nemlig være helt sikker på, at smerterne igen vil tage til og genere dig, hvis årsagen ikke behandles. I langt de fleste tilfælde vil det tillige blive nødvendigt for tandlægen at udføre en større økonomisk behandling. Dette kan du undgå ved at reagere på din munds smerter hurtigst muligt.

  Som udgangspunkt anbefaler vi altid at du kontakter tandlægen én gang for meget end en gang for lidt. Som akut tandlæge sætter vi en ære i at hjælpe dig med akutte tandproblemer. Af denne grund er du også meget velkommen til at kontakte os blot for råd og vejledning til din specifikke tandsituation.

  Tandpinevagten Slagelse

  Tandpine eller andre former for akutte tandsmerter er blandt de mest generende smerter vi mennesker overhovedet kan udsættes for. Smerterne kan være enormt forstyrrende for resten af din dag og kan medføre at selv de mindste hverdagsrutiner kan være svære at udføre. I nogle tilfælde kan du lægge en dæmper på smerterne ved at tage almindeligt smertestillende medicin. Det er dog afgørende, at du husker på, at det smertestillende medicin ikke fjerner den bagvedliggende årsag til de akutte smerter. Dette vil betyde at dine tandsmerter vil komme igen, hvis den rette behandling ikke finder sted. Uanset smerternes årsag anbefaler vi, at du kontakter os hvis uheldet er ude.

  Hvorfor gå og vente på at blive smertefri, når du kan få en akut tandlægetid? 

  Akut tandlæge Slagelse - Løsningen på dit problem

  Som erfaren tandlægeklinik ved vi, hvor vigtigt det er, at du som patient kan føle dig tryg og veltilpas under hele dit tandlægebesøg. Gennem vores lange erfaring inden for tandlægefaget ved vi, hvor vigtigt det er, at der bliver afsat god tid til formidling og behandling. Dette går vi meget op i på vores klinik, hvorfor vi på den måde kan sikres os at imødekomme dine ønsker og behov. Akut problem eller ej har ingen betydning for tempoet på vores klinik. Selvom du måtte have et akutopstået tandproblem afsætter vi lige så lang tid, som ved en almindelig behandling. Vi har erfaret at det ofte er når tingene går lidt for hurtigt, at det viser sig at blive ubehageligt for patienterne. Dette gør vi alt for at undgå!

  Uagtet om du er eksisterende patient eller ny patient, så er vores største interesse at hjælpe dig med akutte tandproblemer. Om dit tandproblem er stort eller småt er underordnet for os. Vi er med vores lange erfaring inden for faget i stand til at hjælpe dig uanset situation.

  Det får du hos akut tandlægevagten Slagelse:

  Som akut tandlæge tilbyder vi dig en række fordelagtige ting:

  • Ingen ekstra gebyr for akut behandling – Betal mindre hos os.
  • Lange åbningstider, herunder weekendåbent.
  • Hyggelige omgivelser hvor du kan føle dig tryg og veltilpas.
  • Stor erfaring med akut tandbehandling.
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk.
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter.

  Du betaler ikke mere for akut behandling hos os - Akut tandlæge Slagelse

  Som akut tandlæge er det i vores største interesse, at du som patient har de bedste forudsætninger, når du skal have akut tandlægehjælp. Med dette mener vi også den økonomiske del af besøget. På flere tandlægeklinikker, som tilbyder akut hjælp, tilføjes et gebyr oven i din tandbehandling. Dette gør sig også gældende hos den offentlige tandlægevagt. På den måde kan det hurtigt ende med at blive en meget dyr fornøjelse, hvis du skal have akut tandlægehjælp hos en tandlægeklinik, som tillægger din behandling et akut-gebyr. Men hvorfor betale mere, når du kan få en akut tandlægetid uagtet dag og tidspunkt og helt uden gebyrer eller andre former for tillæg? Som erfaren tandlægeklinik synes vi ikke det er fair, at du skal betale mere blot fordi der er tale om et akutopstået problem. Undgå derved et gebyr og få samme lave priser i hverdagen, som i weekenden, når du vælger os som din foretrukne akut tandlæge Slagelse. 

  Vi informerer altid om både pris og procedure på forhånd. Derfor har du altid vished over, hvad tingene vil komme til at koste dig samt hvad der skal til for at få styr på din akutte tandsituation. Vi ønsker altid at være fælles om din tandsundhed på et oplyst og økonomisk fair grundlag.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Intet ekstra akutgebyr

  Normal pris uanset ugedag og tid.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram