AKUT TANDLÆGE ROSKILDE

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Roskilde akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Søger du en akut tandlæge nær Roskilde?

  Tandpine eller andre pludseligt opstået tandsmerter kan være til stor gene. Trods det at vi mennesker er blevet væsentligt bedre til at opretholde en god og sund mundhygiejne, så kan det alligevel ske at noget akut opstår. Det kan være du uheldigvis har knækket en tand, tabt en fyldning eller oplever smerter i dine visdomstænder. Hvis uheldet er ude kan smertestillende medicin være med til at holde smerterne nede i en rum tid, men det er vigtigt at du kontakter en akut tandlæge hurtigst muligt. Hvis der ikke bliver gjort noget ved problemet i tide, er der stor sandsynlighed for at problemet udvikler sig til et værre stadie. Det er yderst vigtigt at årsagen til smerterne findes og eventuelt behandles. Det er her vagt tandlægen hos AKUT TANDLÆGER kommer ind i billedet.

  Akut tandlægetid - Akut tandlæge Roskilde

  Når du har brug for en akut tandlæge nær Roskilde, så vil vi meget gerne være din løsning på problemet. Hvis uheldet er ude, kan det give mening at opsøge akuthjælp ved en tandlæge, som tilbyder akutte tider den pågældende dag. Så hvorfor gå rundt og vente, når din akut tandlæge Roskilde er til din rådighed. Med den rette vejledning eller behandling kan dine smerter forsvinde overraskende hurtigt igen. Med en tandlægevagt nær Roskilde risikerer du aldrig at skulle gå rundt med smerter i længere tid end højest nødvendigt.

  Vores klinik ligger med sin meget centrale placering ikke langt fra Roskilde, hvorfor det er nemt at komme til og fra klinikken uanset om du benytter bil eller offentlig transport. På klinikken bliver du taget godt imod af nogle af landets mest kompetente tandlæger og tandplejere, som vil sørge for en tryg og omsorgsfuld behandling. Hvis du er blandt de danskere som frygter at gå til tandlæge, så bør du vide at vi er eksperter i tandlægeskræk. Vi sætter en ære i at behandle dig, og gør det med afsæt i dine ønsker og behov.

  Har du brug for akuthjælp er vi således altid behjælpelige!

  Hos akut tandlægen nær Roskilde får du:

  • Fast LAVT gebyr - Samme billige priser som i hverdagene
  • Fast tid - Ingen unødig ventetid
  • Et team som er eksperter i tandlægeskræk
  • Udvidede åbningstider i samtlige hverdage samt lørdagsåbent
  • Stor erfaring med akutte patienter

  Fast lavt gebyr - Tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER

  Hvis du pludselig har brug for en akuttandlæge, skal du ikke frygte for et tårnhøjt gebyr eller andre særlige tillægspriser, når du bliver behandlet hos vagttandlægen hos AKUT TANDLÆGER. Hos akuttandlægen tæt ved Roskilde synes vi ikke at det skal koste dig det dobbelte, blot fordi der er tale om et akut behov. Det må således aldrig være en økonomisk usikkerhed, som ender med at afholde dig fra at opsøge vores tandlægevagt. Desuden informerer vi dig altid om både pris og procedure forinden en behandling påbegyndes. På den måde har du altid vished over, hvad det vil koste dig.

  Hos AKUT TANDLÆGER håber vi på at være din fortrukne tandlægevagt nær Roskilde. Kontakt os i dag og lad os i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig!

  Vi ønsker at være fælles om din tandsundhed og derfor skal det ikke være en overraskelse hvad tingene koster. Med klinikkens udvidede åbningstider kan vi med garanti imødekomme dine ønsker og behov. Klinikken har åbent fra 07:30 og helt frem til 17:30 i samtlige hverdage. Desuden har klinikken åbent om lørdagen, hvor de fleste andre tandklinikker har lukket.

  Akut tandlæge døgnåben nær Roskilde

  Med en tandlæge som tilbyder udvidede åbningstider samt weekendtider, kan du altid blive afhjulpet dine smerter, når du har mest brug for det. Du bør desuden vide at du naturligvis altid er velkommen til at kontakte os, men ikke forpligtet til at bestille en tid. Som ikke-fagperson kan det være vanskeligt selv at vurdere, hvor slemt problemet i virkeligheden er. Hvis du kontakter AKUT TANDLÆGER nær Roskilde, så kan vi sammen afgøre om du har behov for at blive tilset hurtigst muligt eller din situation godt kan vente en rum tid. Vi sidder klar og deler gerne ud af vores viden og erfaring så du kan blive hjulpet af med dine akutte tandproblemer hurtigst muligt.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram