AKUT TANDLÆGE ROSKILDE

BESTIL TID HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR ROSKILDE

BLIV RINGET OP AF AKUT TANDLÆGEN NÆR ROSKILDE

UDFYLD FORMULAREN – FÅ EN TID – HURTIG RESPONSTID 

8 + 3 =

ÅBNINGSTIDER:

Vi har lørdagsåbent.

Ring til os og bestil en tid med det samme.

Mandag: 07.-30 – 17.30
Tirsdag:    07.30 – 17.30
Onsdag.   07.30 – 17.30
Torsdag:   07.30 – 17.30
Fredag:    07:30 – 15:00
Lørdag:  08.00 – 15.00
Søndag:    Lukket 

TELEFON: 42 50 22 61

DET FÅR DU HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR ROSKILDE:

  • Ingen ekstra gebyr for akut behandling.
  • Lange åbningstider.
  • Hyggelige omgivelser.
  • Stor erfaring med akut tandbehandling.
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter.
TANDLÆGEVAGT HILLERØD

AKUT TANDLÆGE ROSKILDE

 

Søger du en akut tandlæge nær Roskilde? Tandpine eller andre pludseligt opstået tandsmerter kan være til stor gene. Trods det at vi mennesker er blevet væsentligt bedre til at opretholde en god og sund mundhygiejne, så kan det alligevel ske at noget akut opstår. Det kan være du uheldigvis har knækket en tand, tabt en fyldning eller oplever smerter i dine visdomstænder. Hvis uheldet er ude kan smertestillende medicin være med til at holde smerterne nede i en rum tid, men det er vigtigt at du kontakter akuttandlægen hurtigst muligt. Hvis der ikke bliver gjort noget ved problemet i tide, er der stor sandsynlighed for at problemet udvikler sig til et værre stadie. Det er yderst vigtigt at årsagen til smerterne findes og eventuelt behandles, og det er her tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER kommer ind i billedet.  

 

AKUT TANDLÆGETID 
 

Når du har brug for en akut tandlæge nær Roskilde, så vil vi meget gerne være din løsning på problemet. Hvis uheldet er ude, kan det give mening at opsøge akuthjælp ved en tandlæge, som tilbyder akutte tider den pågældende dag. Så hvorfor gå rundt og vente, når din akut tandlæge Roskilde er til din rådighed. Med den rette vejledning eller behandling kan dine smerter forsvinde overraskende hurtigt igen. Med en tandlægevagt nær Roskilde risikerer du aldrig at skulle gå rundt med smerter i længere tid end højest nødvendigt. 

Vores klinik ligger med sin meget centrale placering ikke langt fra Roskilde, hvorfor det er nemt at komme til og fra klinikken uanset om du benytter bil eller offentlig transport. På klinikken bliver du taget godt imod af nogle af landets mest kompetente tandlæger og tandplejere, som vil sørge for en tryg og omsorgsfuld behandling. Hvis du er blandt de danskere som frygter at gå til tandlæge, så bør du vide at vi er eksperter i tandlægeskræk. Vi sætter en ære i at behandle dig, og gør det med afsæt i dine ønsker og behov. 

Har du brug for akuthjælp er vi således altid behjælpelige! 

 

HOS AKUT TANDLÆGEN NÆR ROSKILDE FÅR DU:

 

  • Ingen gebyrer eller særlige tillæg. Samme billige priser som i hverdagene.
  • Fast tid. På den måde skal du aldrig sidde og vente på at komme til.
  • Et team som er eksperter i tandlægeskræk.
  • Lange åbningstider i samtlige hverdage samt lørdagsåbent

 

INGEN GEBYR – TANDLÆGEVAGTEN HOS AKUT TANDLÆGER 
 

Hvis du pludselig har brug for en akuttandlæge, skal du ikke frygte for et gebyr eller andre særlige tillægspriser, når du bliver tilset eller behandlet hos tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER. Hos akuttandlægen tæt ved Roskilde synes vi prisen skal være helt den samme, trods dét at der er tale om et akut problem. Det må aldrig være en økonomisk usikkerhed, som ender med at afholde dig fra at opsøge vores tandlægevagt. Hos os koster det ikke ekstra, blot fordi der er tale om en akut behandling. Det synes vi kun er fair! Desuden informerer vi dig altid om både pris og procedure forinden en behandling påbegyndes. På den måde har du altid vished over, hvad det vil koste dig. Vi ønsker at være fælles om din tandsundhed og derfor skal det ikke være en overraskelse hvad tingene koster. Med klinikkens meget lange åbningstider kan vi med garanti imødekomme dine ønsker og behov. Klinikken har åbent fra 07:30 og helt frem til 17:30 i samtlige hverdage. Desuden har klinikken åbent om lørdagen, hvor de fleste andre tandklinikker har lukket. 

 

AKUT TANDLÆGE DØGNÅBEN NÆR ROSKILDE

 

Med en tandlæge som tilbyder lange åbningstider samt weekendtider, kan du altid blive afhjulpet dine smerter, når du har mest brug for det. Du bør desuden vide at du naturligvis altid er velkommen til at kontakte os, men ikke forpligtet til at bestille en tid. Som ikke-fagperson kan det være vanskeligt selv at vurdere, hvor slemt problemet i virkeligheden er. Hvis du kontakter tandlægevagten København nær Roskilde, så kan vi sammen afgøre om du har behov for at blive tilset hurtigst muligt eller din situation godt kan vente en rum tid. Vi sidder klar og deler gerne ud af vores viden og erfaring så du kan blive hjulpet af med dine akutte tandproblemer hurtigst muligt.

Hos AKUT TANDLÆGER håber vi på at være din fortrukne tandlægevagt nær Roskilde. Kontakt os i dag på tlf 42 50 22 61 og lad os i fællesskab finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig!