AKUT TANDLÆGE BALLERUP

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Ballerup akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Få akut tandlægehjælp nær Ballerup?

  Akut tandlæge Ballerup. Hvis du søger en tandlæge som tilbyder akut tandlægehjælp kan vi være den rette tandlægeklinik for dig. Vi er et erfarent team af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere, som har lang erfaring og viden inden for akutområdet. Af denne grund kan vi med garanti hjælpe dig uanset tandproblem. Vi udfører alle former for tandbehandlinger. Har du brug for en akut tandlæge nær Ballerup kan vi således være dig behjælpelige.

  Billig akut tandlæge Ballerup

  Det kan være fordelagtigt at bruge tid på at finde den helt rigtige akut tandlæge. Ved at gøre sig umage i sit valg af tandlæge kan du nemlig opnå en større økonomisk besparelse. Hos den offentlige tandlægevagt samt på størstedelen af tandlægeklinikker rundt omkring i landet tilføjer klinikken et højt akut-gebyr på den afsluttende tandbehandling. På den måde vil det hurtigt blive en dyr fornøjelse at besøge en akut tandlæge. Men hvorfor betale for et tårnhøjt akut-gebyr, når du kan undgå det? Som akut tandlæge Ballerup skal du ikke betale det dobbelte selvom der er tale om en akut tandbehandling. Tværtimod. Det skal aldrig være et større økonomisk tillæg, som afholder dig fra at opsøge os.

  Du betaler et beskedent gebyr, hvis du benytter os som din akut tandlæge Ballerup. Alt telefonisk kontakt er naturligvis gratis og uforpligtende!

  Akut tandlæge Ballerup - Vores patienter er i fokus

  Fælles for mange tandproblemer, herunder akut tandpine er, at de skal behandles hurtigst muligt. Når det er sagt så bør du vide, at selvom noget akut opstår, så afsætter vi god tid til både information og behandling. Vi ved med vores lange erfaring inden for tandlægefaget, hvor vigtigt det er, at der bliver sat god tid af. Det er tit, når tingene ender med at gå lidt for hurtigt, at det kan gå hen og blive ubehageligt at være patient. Dette gør vi alt for at undgå. Du kender desuden altid både pris og procedure forinden en behandling påbegyndes. På den måde har du altid vished over, hvad du skal have lavet samt hvad det vil koste.

  Med en akut tandlægetid risikerer du aldrig at skulle gå rundt med eksempelvis en slem tandpine i længere tid end højst nødvendigt. Du kan nemlig benytte dig af vores altid gode service og dygtige personale, der til enhver tid vil gøre deres ypperste for at tilse og ikke mindst behandle dig, som har akutte problemer med tænderne. Har du brug for en akut tandlæge i nærheden af Ballerup, er vi således altid behjælpelige!

  Akut tandlægehjælp - Akut tandlæge Ballerup

  Akut tandlægehjælp er helt afgørende for dine tænders fremtid. Dine tandproblemer vil med garanti vokse sig større og blive sværere at behandle, hvis en behandling ikke påbegyndes hurtigst muligt. Dette er således årsagen til, at vi anbefaler såvel eksisterende som nye patienter til at opsøge en akut tandlæge nær dig, hvis du oplever akut tandpine eller andre akutte tandproblemer. Du kan altid benytte dig af vores gode service og kontakte os uden for normal åbningstid. Du kan selvfølgelig også altid få en akut tandlægetid inden for de normale åbningstider. Vi yder professionel og tryg tandlægehjælp til dig som har akutte tandproblemer, uanset din specifikke tandsituation.

  I de fleste tilfælde kontakter man en akut tandlæge, hvis man oplever generende tandsmerter. Dog kan du også få brug for en akut tandlæge i andre tilfælde. Dette kan eksempelvis være, hvis du uheldigvis knækker en tand eller har været udsat for andre former for tandskader, som kræver akut behandling. Som ikke-fagperson kan det være svært selv at vurdere, hvornår du skal kontakte tandlægen, men som hovedregel bør du huske at det er bedre at kontakte os én gang for meget end én gang for lidt. Det koster ikke noget. Hvis du har akut brug for hjælp vil resultatet af din tandbehandling ofte afhænge af, hvor hurtigt du handler på dine smerter. Dette er især tilfældet, når det kommer til udslåede tænder, som i mange tilfælde kan reddes, hvis du reagerer i tide. Det vigtigste er, at tanden ikke tørrer ud, da dette vil komplicere behandlingen. Derfor bør du bevare den udslåede tand i enten munden, vand eller mælk.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram