AKUT TANDLÆGE NØRREBRO

Akut tandlæge
42 50 22 61
Få hjælp nu  Læs om vores privatlivspolitik.
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Se åbningstider for
  Nørrebro akut tandlæge

  Vi har lørdagsåbent!

  Mandag 07:30 - 17:30
  Tirsdag 07:30 - 17:30
  Onsdag 07:30 - 17:30
  Torsdag 07:30 - 17:30
  Fredag 07:30 - 15:00
  Lørdag 08:00 - 15:00
  Søndag Lukket

   

   

  Har du brug for en akut tandlæge Nørrebro?

  Akut tandlæge Nørrebro. Som erfaren tandlægeklinik tilbyder vi akut tandlægehjælp, hvis du måtte have brug for det. En akut tandlæge er til for at hjælpe dig, som pludselig oplever tandpine eller andre former for akutte tandsmerter. Vi er en erfaren tandlægeklinik med weekendåbent, som du således kan kontakte, hvis du har brug for en akut tandlæge nær København. Har du tabt en gammel fyldning, fået akut tandpine eller er dine tænder uheldigvis kommet til skade på anden vis, er du altid meget velkommen til at kontakte vores tandlægeklinik nær Nørrebro. Vi er tilgængelige inden for de normale åbningstider men vi tilbyder også akut tandlægehjælp i ydertimerne, hvor de fleste andre tandlægeklinikker har lukket. Står du og har brug for akut hjælp til dit specifikke tandproblem, kan vi således være dig behjælpelige!

  Reager på dine smerter hurtigst muligt - Akut tandlæge Nørrebro

  Der kan være mange forskellige årsager til akutte tandsmerter. Uagtet hvilken årsag som ligger bag de akutte smerter bør du huske på, at smerterne er din munds måde at fortælle dig, at noget er galt. Du bør derfor aldrig ignorere smerterne, men i stedet reagere på disse smerter og kontakte en akut tandlæge, som kan afhjælpe dig dine smerter hurtigst muligt. Det er yderst vigtigt at årsagen til smerterne identificeres og eventuelt behandles, hvis nødvendigt. Du kan nemlig være helt sikker på, at smerterne vil komme igen, hvis det specifikke problem ikke behandles. I langt de fleste tilfælde vil det tillige blive nødvendigt for tandlægen at udføre en større økonomisk behandling. Dette kan du undgå ved at reagere på din munds smerter hurtigst muligt.

  Som akut tandlæge Nørrebro sætter vi en ære i at hjælpe dig med akutte tandproblemer. Af denne grund er du også meget velkommen til at kontakte os blot for råd og vejledning til din specifikke tandsituation.

  Det får du hos akut tandlægevagten Nørrebro:

  Som akut tandlæge tilbyder vi dig en række fordelagtige ting:

  • Ingen ekstra gebyr for akut behandling – Betal mindre hos os.
  • Lange åbningstider, herunder weekendåbent.
  • Hyggelige omgivelser hvor du kan føle dig tryg og veltilpas.
  • Stor erfaring med akut tandbehandling.
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk.
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter.

  Akut tandlæge København døgnåben - Ingen akut gebyr

  Som akut tandlæge er det i vores største interesse, at du som patient har de bedste forudsætninger, når du skal have akut tandlægehjælp. Dette gør sig også gældende ved den økonomiske del. Det kan betale sig at lede efter den rette akut tandlæge, hvorfor du kan opnå en større økonomisk besparelse. På flere tandklinikker rundt omkring i landet samt hos den offentlige tandlægevagt tillægges der et akut-gebyr oven i den afsluttende tandbehandling. På den måde kan det hurtigt blive en rigtig dyr fornøjelse at blive akut behandlet. Dette er dog ikke tilfældet hos os. Som erfaren tandlægeklinik synes vi ikke det er fair, at du skal betale mere blot fordi der er tale om et akutopstået problem.

  Undgå et akut-gebyr og få samme lave priser i hverdagen, som i weekenden, når du vælger os som din foretrukne akut tandlæge Nørrebro

  Vi informerer altid om både pris og procedure på forhånd. På den måde har du altid vished over, hvad tingene vil komme til at koste dig samt hvad der skal til for at få styr på din akutte tandsituation. Vi ønsker altid at være fælles om din tandsundhed på et oplyst og økonomisk fair grundlag.

  Akut tandlæge Nørrebro - Alle former for tandbehandlinger

  Vores tandlægevagt hos AKUT TANDLÆGER kan kontaktes alle ugens dage. Når du kontakter os vil en af vores meget erfarne og kompetente behandlere sidde klar til at hjælpe dig med at bestille tid eller rådgive dig i forhold til din specifikke tandsituation. Afhængigt af din situation vil vi som tandlægevagt vurdere, om du har brug for en akut tandlæge behandling omgående eller om behandlingen kan vente en rum tid eller til den efterfølgende dag. Som erfaren tandlægevagt har vi fuld forståelse for, at pludselige tandsmerter kan give anledning til panik og uro. Vi kan give dig den nødvendige ro og afklaring i din situation.

  Vores behandlere udfører alle former for tandbehandlinger, hvorfor du med garanti kan få den rette hjælp hos os. Vi sætter altid vores patienter i fokus og er klar til at hjælpe med små og store tandproblemer. Det har ingen betydning om du er eksisterende eller ny patient. Oplever du pludselige tandsmerter, eller kommer du til skade med dine tænder uden for almindelig åbningstid, kan du derfor trygt ringe til vores tandlægevagt, der altid sidder klar til at tage sig af dig.

  Har du svært ved at vurdere, hvor akut dit behov for tandlægehjælp reelt er, så kan du kontakte os. Vi kan med udgangspunkt i dine symptomer komme med en faglig vurdering af, om en behandling skal igangsættes med det samme, eller om det kan vente en rum tid. Det er dog som hovedregel ikke en god idé at udsætte tandbehandlinger.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Intet ekstra akutgebyr

  Normal pris uanset ugedag og tid.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram