AKUT TANDLÆGE ØSTERBRO

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Østerbro akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Har du søgt akut tandlæge Østerbro?

  En akuttandlæge er til for dig, som oplever akutte tandproblemer.
  Ingen mennesker kan holde for et akutopstået problem. Trods dét at vi de sidste mange år er blevet meget bedre til at være grundige med vores forebyggende tandpleje, så kan det alligevel ske at noget akut pludseligt opstår. Du kan være uheldig at knække en tand, tabe en fyldning, have smerter omkring dine visdomstænder eller opleve en helt anden form for tandskade. Uagtet hvilken grund der forårsager dine smerter er det vigtigt at finde frem til årsagen, som ligger bag. Opdages årsagen ikke, kan du være helt sikker på at smerterne kommer igen. Ofte kan du smertelindre dine tandsmerter med almindelig smertestillende medicin det første stykke tid, men efterhånden vil smerterne igen tage til og problemet vil med stor sandsynlighed udvikle sig til et værre stadie. Med smerterne prøver din krop at fortælle dig, at der er noget galt. Derfor bør du ikke ignorere disse smerter. Har du akutte smerter, anbefaler vi således at du bliver tilset og eventuelt behandlet hurtigst muligt for derved igen at blive smertefri.

  Kontakt akut tandlægen nær Østerbro og få en hurtig tandlæge tid!

  Som akut tandlæge nær Østerbro tilbyder vi dig:

  • Fast behandlingstid og derved ingen ventetid
  • Et team med stor ekspertise inden for tandlægeskræk
  • Blandt Københavns billigste tandlæger
  • Fast LAVT gebyr
  • Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent

  Få akut tandlægehjælp samme dag

  Uagtet hvornår du har brug for en akut tandlæge tid kan vi hos AKUT TANDLÆGER nær Østerbro hjælpe dig. Har du brug for en akut tandlæge inden for vores normale åbningstider, gør vi således alt hvad vi kan, for at finde en tid til dig den pågældende dag. Vi har udvidede åbningstider i hverdagene, hvilket gør det muligt for os at imødekomme dine ønsker og behov. Desuden har vi lørdagsåbent, hvor mange andre tandlægeklinikker har lukket. Jo før du kontakter os, desto større mulighed har vi, for at finde en tid til dig samme dag. Vores klinik tæt på Østerbro har åbent fra 07:30 og helt frem til 17:30 i alle hverdagene. Desuden kan du få akuthjælp om lørdagen fra 08:00 til 15:00.

  Vi ser frem til at hjælpe dig, som har akutte tandproblemer på vores moderne tandlægeklinik nær Østerbro!

  Fast lavt akut-gebyr hos AKUT TANDLÆGER nær Østerbro

  Vores priser bærer hverken præg af høje gebyrer eller andre særlige tillæg, hvilket er tilfældet hos mange andre tandlægeklinikker, som tilbyder akuthjælp. Vi opkræver et fast lavt gebyr uanset dag og tidspunkt, når du bestiller en tid på vores klinik nær Østerbro. Det synes vi kun er fair. Trods at der er tale om et akut problem, synes vi ikke det skal koste det dobbelte. Faktisk formår vi hos AKUT TANDLÆGER at være blandt de billigste tandlæger i København. Såfremt du står og har brug for en akuttandlæge tæt på Østerbro vil vi meget gerne være dig behjælpelige!

  Med en akut tandlægetid risikerer du således aldrig at skulle gå rundt med slemme tandsmerter i længere tid end højst nødvendigt. Du kan altid benytte dig af vores gode service og kompetente team, der til enhver tid vil gøre deres bedste for at tilse og ikke mindst behandle dig, som har akutte problemer med tænderne.

  Eksperter i tandlægeskræk - Akut tandlæge Østerbro

  Vi kan på vores klinik nær Østerbro berolige dig med, at vi har særligt fokus på tandlægeskræk. Såfremt lover vi dig, at alle vores behandlinger udføres 100% smertefrit med afsæt i dine ønsker og behov. Vi ved hvor vigtigt det er, at der bliver taget hensyn til lige netop dét, som skræmmer hver enkelt patient ved at besøge tandlægen. Af denne grund har vores team af tandlæger og tandplejere specialiserede sig i tandlægeskræk og behandling af dette. Det er hele 4 ud af 10 danskere som frygter at gå til tandlæge, og derfor har vi hos akuttandlægen fokus på tandlægeskræk. Vi ved at det ofte er, når tingene går lidt for hurtigt at det kan blive ubehageligt at ligge i tandlægestolen. Af denne grund tager vi os god tid til en behandling hos akuttandlægen.

  I vores procedure følger dét at du altid bliver informeret om både pris og procedure inden behandling. Såfremt har du altid vished og du får derved ingen uventede overraskelser.

  Akut tandlægevagten Østerbro - AKUT TANDLÆGER

  Ofte når uheldet er ude er smerterne af generende karakter. Derfor er det vigtigt at du gør noget ved det akutopstået problem hurtigst muligt. Tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER kan hjælpe dig uanset hvilken årsag der ligger til grund for smerterne. Lige meget om smerterne er store eller små er det vigtigt at du kontakter os. Du er aldrig tvunget til at bestille en tid. Hvis du blot har brug for råd og vejledning kan vi tillige hjælpe dig!

  Vi vil gerne være din foretrukne akut tandlæge Østerbro

  Hos akuttandlægen nær Østerbro vil vi gøre vores bedste for at være din foretrukne hjælp. Om der er tale om et lille eller stort tandproblem er underordnet for os. Vi er altid klar til at hjælpe dig, som har akutte tandproblemer. Vores meget lange erfaring inden for området, gør at vi med garanti kan vejlede dig i din specifikke tandsituation. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, også selvom du blot ønsker at få råd og vejledning. Du kan selvfølgelig også bestille en tid til en akut behandling.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram