q AKUT TANDLÆGE FREDERIKSSUND - Få en behandlingstid i dag!

AKUT TANDLÆGE FREDERIKSSUND

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Frederikssund akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Akut tandlæge nær Frederikssund?

  Akut tandlæge Frederikssund? Akut tandlægehjælp er til de patienter, som har akutte tandproblemer. Det er nemt for en tandlæge at vurdere, hvornår behovet for tandlægehjælp er akut. Men det er ofte knap så enkelt som ikke-fagperson selv at vurdere, hvad smerternes fremkost skyldes. Dog er det som hovedregel altid mere fordelagtigt at kontakte tandlægen én gang for meget end én gang for lidt. Det er vigtigt at få den rette hjælp hurtigst muligt, hvis noget er galt med dine tænder. På den måde er der chance for, at du kan komme en større behandling i forekøbet. Hos os kan du få en akut tandlægetid, som tilgodeser dine ønsker og behov.

  Vores team af kompetente tandlæger, klinikassistenter og tandplejere udfører alle former for tandbehandlinger. Har du brug for en akut tandlæge Frederikssund kan vi således være dig behjælpelige.

  Udvidede åbningstider, som tilgodeser dine ønsker og behov

  På klinikken forsøger vi altid at tilpasse os efter vores patienter. Det er faktisk noget vi går meget op i. Hos os skal det aldrig være vores patienter, som skal tilpasse sig os. Af denne grund har vi også valgt at have udvidede åbningstider, hvorfor vi herigennem kan imødekomme vores patienters ønsker og behov. Vi vil desuden altid finde en en akut tandlægetid efter den enkelte patients behov. Så uanset dag og tidspunkt vil vi bestræbe os på at finde en akut tid den pågældende dig, så du kan blive 100% smertefri igen. Du får desuden en fast behandlingstid så du ikke behøver at sidde og vente ligesom hos den offentlige tandlægevagt. Det synes vi kun er fair.

  Ring til os nu, og bliv smertefri med en akut tandlægetid. Hos os betaler du ingen tårnhøje gebyrer, hvorfor vi er et godt og billigere alternativ til tandlægevagten hos det offentlige.

  Billig akut tandlæge Frederikssund

  Hvis du pludselig står og har brug for en tandlæge, som kan afhjælpe dine akutte tandsmerter kan det være fordelagtigt at bruge tid på at finde frem til den helt rigtige. Der kan nemlig være stor forskel i det økonomiske udfald, når du skal finde en akut tandlæge. Hos den offentlige tandlægevagt og på mange af de tandklinikker rundt omkring i landet, som tilbyder akut tandlægehjælp kan det hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse at blive akut behandlet. De fleste tandklinikker tillægger nemlig den afsluttede tandbehandling et højt akut-gebyr. Dette er dog ikke tilfældet, hvis du vælger os som din foretrukne akut tandlæge Frederikssund. Vi synes ikke det skal koste det dobbelte, blot fordi der er tale om et akut tandproblem. Tværtimod.

  Benyt os som din foretrukne akut tandlæge. Vi er specialister i at behandle patienter med tandlægeskræk

  Tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER Frederikssund

  Det fælles udgangspunkt for akut tandpine, tandskader eller andre former for tandsmerter, er at de skal behandles hurtigst muligt. Det er ikke holdbart eller af anbefaling, at der går flere dage eller uger før du kommer til en konsultation hos tandlægen. Vi ved med vores lange erfaring inden for området, at tiden kan være afgørende, hvorfor vi også tilbyder akut tandlægehjælp til dig, når du har brug for det. Om du er eksisterende patient eller ny patient gør ingen forskel hos os. Du kan få en fast behandlingstid uanset hvad.

  Selvom du kan dæmpe dine akutte tandsmerter med smertestillende medicin, så bør du gøre dig selv en tjeneste og kontakte tandlægen hurtigst muligt. Du skal huske på at smerterne er din krops måde at fortælle dig, at noget er, som det ikke bør være. Trods dét at den smertestillende medicin kan holde dine tandsmerter nede en rum tid vil smerterne komme igen og genere din hverdag, hvis årsagen til smerternes fremkost ikke behandles. Det er derfor vigtigt, at du kommer forbi til en konsultation, så du kan få svar på, hvad smerternes opståen skyldes. Vigtigst af alt kan du blive behandlet og blive 100% smertefri igen.

  Få råd og vejledning eller en fast behandlingstid - Akut tandlæge Frederikssund

  Som ikke fag-person kan det være svært at vurdere, hvor akut dit behov for tandlægehjælp reelt er. Det er her vi kan være dig behjælpelige. Vi kan med udgangspunkt i dine symptomer komme med en faglig og professionel vurdering af, om en behandling skal igangsættes med det samme, eller om din specifikke situation kan vente en rum tid. Som hovedregel er det dog ikke en god idé at udsætte akutte tandbehandlinger, hvorfor problemet i langt de fleste tilfælde blot vokser sig større og derved kræver en langt større og mere krævende behandling.

  Kontakt os i dag og få en fast behandlingstid eller få råd og vejledning til din specifikke tandsituation helt gratis. Vi håber på at være din foretrukne akut tandlæge Frederikssund.

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram