AKUT TANDLÆGE GENTOFTE

Få hjælp nu

  Læs om vores privatlivspolitik.

  Se åbningstider for:

  Gentofte akut tandlæge

  Mandag:
  07:30 - 17:30
  Fredag:
  07:30 - 15:00
  Tirsdag:
  07:30 - 20:00
  Lørdag:
  08:00 - 15:00
  Onsdag:
  07:30 - 17:30
  Søndag:
  Torsdag:
  07:30 - 20:00
  I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

  Akut tandlægehjælp nær Gentofte?

  Har du knækket en tand, fået akutopstået tandpine eller på anden vis kommet til skade med dine tænder? Hvis uheldet er ude, kan du altid kontakte din akut tandlæge nær Gentofte. Om du er patient hos os i forvejen, gør ingen forskel. Vi er altid klar til at hjælpe dig af med dine akutopstået tandproblemer. Afhængig af din specifikke situation vurderer vi hos din akut tandlæge nær Gentofte, om du har brug for en akut behandling, eller om behandlingen kan vente en rum tid. Det vigtigste er dog, hvis et akut problem opstår, at du kontakter din akut tandlæge hurtigst muligt. Vi har stor forståelse for, at pludseligt opstået tandsmerter kan give anledning til lidt panik, og derfor kan vi give dig ro og afklaring i din specifikke tandsituation.

  Akut tandlæge Gentofte - Løsningen på problemet

  Det kan være meget risikofyldt at gå rundt med smerter i tænderne, som man ikke selv kender årsagen til. Hvis der ikke gøres noget ved smerterne eller rettere årsagen bag, så kan du risikere at det udvikler sig til et værre stadie. Dermed kan det også ende med at du har behov for en større behandling end først antaget. Oplever du smerter i tænderne har du således hurtigt brug for hjælp. Derfor kan du gøre brug af vores udvidede åbningstider, som sikrer dig øjeblikkelig tandlægehjælp! Klinikken har åbent i alle hverdagene fra 07:30 og helt frem til 17:30. Vi har desuden åbent om lørdagen, hvor mange andre tandklinikker ellers holder lukket. Klinikken er med sin meget centrale placering nem at komme til og fra. Så hvad enten du er i bil, med bus, tog eller på cykel så er klinikken let tilgængelig for dig.

  Vi har åbent om lørdagen, hvor mange andre tandklinikker holder lukket!

  Det er vigtigt for os, at du i en akut situation kan være helt sikker på, at du kan modtage en akut tid, hvor du kan få behandling eller blot råd og vejledning, når du har brug for det. Som akut patient hos din tandlæge Gentofte får du en fast behandlingstid hurtigst muligt, når det passer dig. Du kommer således aldrig til at vente i længere tid end højest nødvendigt. Det synes vi kun er fair!

  Vores team af dygtige tandlæger er klar til at hjælpe dig - Akut tandlæge Gentofte

  På vores klinik bliver du altid mødt af vores dygtige og erfarne team, som med deres mange års erfaring inden for akut tandbehandling vil hjælpe dig på bedst mulig vis. Vi sætter altid vores patienter i fokus og er klar til at hjælpe dig som har små som sågar store tandproblemer. Oplever du pludselige tandsmerter, kan du således trygt kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for det!

  Vi håber på at være din fortrukne akut tandlæge nær Gentofte!

  Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

  Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

  3 gode grunde til at vælge os
  Fast lavt gebyr 399,-

  Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

  Åben 6 dage om ugen

  Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

  Omsorgsfuld behandling

  Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

  Behandlinger

  Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
  © 2021 AKUT TANDLÆGER
  Tandblegning
  calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram