AKUT TANDLÆGE ESBJERG

LUKKET FOR TILGANG - VI HENVISER TIL TANDLÆGEVAGTEN

Se åbningstider for:

Esbjerg akut tandlæge

Mandag:
Fredag:
Tirsdag:
Lørdag:
Onsdag:
Søndag:
Torsdag:
I vores åbningstider ringer vi dig op inden for 3 timer!

VI BEKLAGER. VI HAR I ØJEBLIKKET IKKE MULIGHED FOR AT TAGE IMOD FLERE AKUTTE PATIENTER.

VI HENVISER TIL TANDLÆGEVAGTEN PÅ TELEFON
99 44 08 70

Akut tandlæge Esbjerg?

Selvom vi mennesker igennem de sidste mange år er blevet bedre til at opretholde en sund og forebyggende tandpleje, så udelukker det ikke at noget akut kan opstå. Du kan falde uheldigt og knække en tand eller tabe en fyldning. Du kan trods en god mundhygiejne også have pludselig tandpine uden selv at kende årsagen. Med akutopstået tandpine kan det være vanskeligt at vurdere, hvor smerterne optræder fra. Uanset hvilken bagvedliggende årsag de akutte smerter skyldes, er det afgørende at årsagen indentificeres. I de fleste tilfælde vil det være muligt at holde smerterne hen med smertestillende medicin. Det er dog vigtigt, at du husker på at det kun er smerterne som aftager, ikke selve problemet bag. Af denne grund kan du være helt sikker på at smerterne vil komme igen, hvis selve årsagen bag ikke behandles. Jo tidligere du reagerer på dit pågældende problem, desto hurtigere vil de generende tandsmerter forsvinde igen.

Tandlægevagten hos AKUT TANDLÆGER Esbjerg

Hos tandlægevagten Esbjerg har vores team af tandlæger, klinikassistenter og tandplejere en lang og bred erfaring inden for akutområdet.

Som akut vagttandlæge er vores største interesse at hjælpe dig med akutte tandproblemer, når du har aller mest brug for det

Akutte tandproblemer opstår som oftest i ydertimerne, hvor ens egen tandlægeklinik holder lukket. Hvis uheldet således er ude kan vi være din løsning på problemet. Det spiller ingen rolle om du er patient hos os i forvejen. Vi vil til enhver tid gøre vores ypperste for at imødekomme dine ønsker og behov, så du føler dig tryg og veltilpas, når du besøger vores tandlægeklinik. Vi ved at en stor andel af danskerne føler ubekvemthed ved tandlægebesøg. Af denne grund har vi gjort os store erfaringer inden for tandlægeskræk, så vi kan hjælpe vores patienter på den bedst mulige måde.

Trods det at vi er en tandlægeklinik, som tilbyder akut tandlægehjælp så forhaster vi aldrig en behandling. Vi ved igennem vores mange år i faget, at det oftest er når tingene går lidt for hurtigt, at det kan gå hen og blive ubehageligt for dig som patient. Dette tager vi meget højde for på klinikken, hvorfor der altid vil blive afsat god tid til information, behandling samt råd og vejledning.

Akut tandlæge døgnåben Esbjerg

Står du og har brug for en akut tandlæge kan du gøre brug af vores altid gode service fra nogle af landets mest kompetente behandlere. Klinikken har udvidede åbningstider, hvorfor vi kan imødekomme dine ønsker og behov. Desuden har vi lørdagsåbent, hvor de fleste andre tandlægeklinikker har lukket. Så er uheldet ude i weekenden, er vi således stadig klar til at hjælpe dig. Oplever du pludselige tandsmerter, kan du således trygt kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Kontakt os i dag for tidsbestilling eller blot for råd og vejledning.

Er uheldet ude, kan det være med stor fordel at opsøge akuthjælp ved en tandlæge, som tilbyder akutte tider den pågældende dag. På den måde risikerer du aldrig at skulle gå rundt med smerter i længere tid end højest nødvendigt. Med den rette vejledning eller behandling fra vagttandlægen Esbjerg kan dine smerter forsvinde overraskende hurtigt igen.

Hos akut tandlæge Esbjerg tilbyder vi dig:

Som akut tandlæge tilbyder vi dig en række ting:

  • Fast lavt gebyr for akut behandling - Betal mindre hos os
  • Udvidede åbningstider, herunder weekendåbent
  • Hyggelige omgivelser hvor du kan føle dig tryg og veltilpas
  • Stor erfaring med akut tandbehandling
  • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
  • Behandling til alle fra 18 år og opefter

Vidste du, at vi er specialister i at behandle patienter med tandlægeskræk?

Ingen akut gebyr - Vores team er klar til at hjælpe dig

For de fleste tandlægeklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp tilføjes et højt akut tillæg på den afsluttende tandlægeregning sig gældende. Dette tillæg bliver lagt oven i prisen på din tandbehandling. Vi mener dog som akut tandlæge ikke at der skal være stor forskel på om du skal have foretaget en akut tandbehandling eller blot en almindelig behandling. Af denne grund tillægger vi blot din behandling et fast lavt akut-gebyr. Det synes vi kun er rimeligt. Uagtet om du har brug for hjælp inden for de normale åbningstider eller i ydertimerne, har vi de samme lave priser. Hos os er priserne således de samme uanset dag og tidspunkt. Skulle du have brug for hjælp i weekenden koster det dig intet ekstra. Vi tilbyder samme lave gebyr uanset dag og tidspunkt!

På vores tandlægeklinik bliver du mødt at vores meget dygtige og erfarne tandlægeteam, som med deres mange års erfaring inden for faget vil hjælpe dig på bedst mulig vis, med afsæt i dine egne ønsker og behov. Kontakt os i dag og bestil en tid eller få blot råd og vejledning til din specifikke tandsituation. Vi er dig altid behjælpelige!

Det skal du huske, når du skal have akut tandlægehjælp

  • Sygesikringsbevis
  • Kontanter eller kort

Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp.

3 gode grunde til at vælge os
Fast lavt gebyr 399,-

Alt telefonisk kontakt er gratis. Du betaler kun, hvis du har brug for behandling.

Åben 6 dage om ugen

Udvidede åbningstider, herunder lørdagsåbent.

Omsorgsfuld behandling

Vi har stor erfaring i at behandle akutte patienter med tandlægeskræk.

Behandlinger

Vi kan hjælpe dig med dine akut opståede problemer, eksempelvis med disse behandlinger.
© 2021 AKUT TANDLÆGER
Tandblegning
calendar-fullcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram