TANDLÆGE LEMVIG

BESTIL TID HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR LEMVIG

BLIV RINGET OP AF AKUT TANDLÆGEN NÆR LEMVIG

UDFYLD FORMULAREN – FÅ EN TID – HURTIG RESPONSTID 

2 + 14 =

ÅBNINGSTIDER:

Vi har lørdagsåbent.

Ring til os og bestil en tid med det samme.

Mandag: 07.-30 – 17.30
Tirsdag:    07.30 – 17.30
Onsdag.   07.30 – 17.30
Torsdag:   07.30 – 17.30
Fredag:    07:30 – 15:00
Lørdag:  09.00 – 14.00
Søndag:    Lukket 

DET FÅR DU HOS VAGTTANDLÆGEN NÆR LEMVIG:

 • Ingen ekstra gebyr for akut behandling.
 • Lange åbningstider.
 • Hyggelige omgivelser.
 • Stor erfaring med akut tandbehandling.
 • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
 • Behandling til alle fra 18 år og opefter.
akut_tandlaege

TANDLÆGE LEMVIG

Søger du en akut tandlæge Lemvig? Hvis du begynder at få akut ondt i en tand eller i dit tandkød, er det vigtigt at du opsøger tandlæge hurtigst muligt. Der er ikke noget mere irriterende og generende end at gå rundt med akut tandpine. Faktisk er tandsmerter nogen af de mest generende smerter vi mennesker overhovedet kan opleve. Akutte tandsmerter kan føles uudholdelige og det kan af denne grund være nødvendigt at indtage smertestillende medicin. Smertestillende mod tandpine tager sjældent meget intense tandsmerter, men kan være med til at holde smerterne hen en rum tid, indtil du har mulighed for at få behandling. Det er dog vigtigt at du husker på, at det smertestillende medicin kun kan være med til at holde smerterne nede, men i og med at den bagvedliggende årsag ikke identificeres og behandles, kommer smerterne med garanti igen.  

Du er altid meget velkommen til at kontakte akut tandlæge Lemvig for tidsbestilling, men også blot hvis du ønsker råd og vejledning til din specifikke tandsituation. Som erfaren tandlægeklink er vores største interesse at hjælpe dig med akutte tandproblemer. 

 

DIN LOKALE TANDLÆGE LEMVIG – LAD OS HJÆLPE DIG!

En god tandpleje udelukker dig desværre ikke for akutte tandproblemer. Selvom en sund og forebyggende pleje af tænderne er vigtig og har stor betydning, så kan du alligevel være uheldig at noget akut opstår. Du kan være uheldig at flække en tand, have akutte smerter i dine visdomstænder, tabe en fyldning eller noget helt fjerde. Når et akut tandproblem opstår er det rart at vide at en tandlæge i nærheden tilbyder akut tandlægehjælp. Jo hurtigere du kontakter tandlægen, desto hurtigere vil dine smerter forsvinde. Vælger du i modsætning at ignorere smerterne, så vil tandlægen i langt de fleste tilfælde være nødsaget til at udføre en større behandling, end hvis årsagen til tandproblemet var blevet behandlet på et tidligere stadie. Husk på at tandsmerterne således er din munds måde at fortælle dig, at noget er, som det ikke bør være. Du bør derfor reagere på dine smerter. 

Skulle uheldet være ude kan vi som erfaren tandlægeklinik hjælpe dig med dine akutte tandsmerter. 

 

AKUT TANDLÆGEHJÆLP LEMVIG

Det kan være forstyrrende for hele din dag, hvis din mund er fyldt med smerte. Af denne grund bør du vide at vi som vagttandlæge kan tilbyde dig akut tandlægehjælp efter dine ønsker og behov. Vi har lange åbningstider, herunder weekendåbent, hvorfor vi næsten altid kan være til din rådighed. Uagtet dag og tidspunkt kan du således få en akut tandlægetid hos os. Det kan være svært selv at vurdere, hvad dine tandsmerter skyldes. Derfor er det vigtigt at du kontakter en tandlæge, som kan hjælpe dig, når du har brug for det. Om du ønsker at bestille en tid hurtigst muligt eller blot har brug for råd og vejledning til din specifikke tandsituation er underordnet for os. Det er således i vores største interesse at hjælpe dig med akutte tandproblemer. Som akut tandlæge tilbyder vi dig: 

 • Ingen ekstra gebyr for akut behandling.
 • Lange åbningstider.
 • Hyggelige omgivelser.
 • Stor erfaring med akut tandbehandling.
 • Stor erfaring med patienter med tandlægeskræk
 • Behandling til alle fra 18 år og opefter.

Vi ser frem til på den ene eller anden måde at hjælpe dig på vores tandlægeklinik Lemvig. 

 

AKUT TANDLÆGE LEMVIG – INTET AKUT GEBYR

Det kan være en dyr fornøjelse at blive tilset og behandlet af en akut tandlæge. Hos de fleste tandlægeklinikker, som tilbyder akut tandlægehjælp bliver der lagt et akut-gebyr oven i prisen på din tandbehandling. Dette er dog ikke tilfældet hos os. Som akut tandlæge synes vi ikke det er fair at tingene skal koste mere, blot fordi der er tale om et akutopstået problem. Faktisk synes vi at du som patient bør have de helt samme billige priser i weekenden som i hverdagene, akut eller ej. Du betaler således IKKE ekstra gebyr eller andre former for tillæg, selvom der er tale om et akutopstået behov. Det synes vi kun er fair! 

 

DET SKAL DU HUSKE NÅR DU SKAL HAVE AKUT TANDLÆGEHJÆLP

 • Sygesikringsbevis
 • Kontanter eller kort

 

Hos AKUT TANDLÆGER har vi tandklinikker i hele landet, som tilbyder akut tandlægehjælp. Se nedenstående:
 

Akut tandlæge København

Akut tandlæge Lyngby

Akut tandlæge Hillerød

Akut tandlæge Odense

Akut tandlæge Århus

Akut tandlæge Aalborg